Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
9815 hozzászólás a témában

korte

korte

vendég

• fórumtag
  • 93 hozzászólás
GerMan!

Ezen én is gondolkodtam! A szervezést nehezíti, hogy van két utasom, akiket ki kellene tennem Gyöngyösön. :)
Ha megvársz Sástónál, akkor szívesebben tekernék csak onnan.

Körte

GerMan

GerMan

törzsvendég

• fórumtag
  • 445 hozzászólás
a Márta túrán nem akar más is Sástónál csatlakozni, aki autóval jön ? gondoltam, hogy kihagynám a Gyöngyös-Sástó közti aszfaltos emelkedõt erõnléti okokból..

korte

korte

vendég

• fórumtag
  • 93 hozzászólás
Paraferee!

Lecsapás elfogadva. :-)

Körte

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
körte: ::) és a bringa mellé egy utas?

mert akkor lecsapnék Én arra ::)

korte

korte

vendég

• fórumtag
  • 93 hozzászólás
Újabb hírek:

Mellon lecsapott az anyósülésre és egy helyre a hatalmas méretû csomagtérben. ;D
Még egy bringa befér!!! :)

Körte

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
TALÁLKAPONT és START:
GYÖNGYÖS VASÚTI PU. 9:50!!!

ITINER és TÁV:
Gyöngyösi V.Á.
Mátrafüred
Sástó
--idáig aszfalton--
Kis Rákóczi-túrista út SÁRGA+ Farkas-kúti rét
SÁRGA KÖR Tölgyfa-lapos
SÁRGA NÉGYZET Rakott út - régi vasút nyomvonala ZÖLD HÁROMSZÖG Csór-réti víztározó ZÖLD NÉGYZET KÉK Galyatetõ - Kilátó
KÉK Cigány-kút - Kilátó PIROS HÁROMSZÖG Smiró Feri útja KÉK+ Mátraszentlászló
Háromfalu temploma
Mátraszentimre
Régi vasút nyomvonala ZÖLD NÉGYZET Lajosháza
ZÖLD Mátrafüred
--idáig terepen--
Gyöngyös V.Á.
~60-70km

BÁTRAK LISTÁJA:

Dél-Alföldi brigantik:
01.Tyito AUTO
02.Cheesy AUTO
03.Cheesy által fuvírozott hölgy AUTO
04.Cheesy által fuvírozott hölgy no2. AUTO
05.Csubee AUTO

Keleti blokk:
06.ors
07.sittes gyerek ha jót tesz a smasszerokkal
08.baliba estelegessége konvergál a nullához, de mégis hátha...

Pest koaliciója:
09.Mellon AUTO
10.Trifo ??
11.Oscar AUTO
12.Mallac ??
13.German ha minden igaz Sás-tónál csatlakozik a tömeghez... AUTO
14.Kissfish AUTO
15.Mrc AUTO
16.Khalesz ??
17.Körte AUTO
18.Para Gödöllõtõl AUTO??

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
mrc: ;D kössz... digiváltozatban meg van a NETen is... ;)

elméeltileg sittes gyerek hoz térképet...

mrc

mrc

törzsvendég

• fórumtag
  • 295 hozzászólás
re!
ismet itt :)

'jenõ: jobbulast ezerrel, javaslom egy femhazas pumpa beszerzeset :)

Para: ha kell meg Matraterkep, tudok tolni digitalisban, jo minosegben. Ha van eleg nagy nyomtatod, akar ki is nyomtathatod ;)

reszemrol a vonat negativ, kissfishel lezsiroztuk a fuvart

m

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Szasz'

akkor hányan is vonatozunk? ::)

csábít az autózás, fõleg hogy akár a 3asra(szószerint) is kitudok állni a paripámmal, így az autópályásoknak nem kellene bejönni Gödöllõre akkor ::)

vonatosok jelentkezzetek!!!!

korte

korte

vendég

• fórumtag
  • 93 hozzászólás
Terepgumis jó reggelt! ;D

'jenõ kolleginának mielõbbi jobbulást! Sajnálattal olvastam az esetet. :( Tanulsággal nem szolgálhatok, de mielõbbi gyógyulást és sok túrórudit kívánok!

7vége...
Nos, örömmel értesíthetem az öncélú szurkolótábort, hogy tegnap boldog tulaja lettem egy Merida Matts Sport 300-nak. ;D A reggelimet a fülembõl kellett kivakarni, mert tegnap óta folyamatosan tök boldog vagyok, és remélem még egy darabig így is maradok!
Szurkolótábori ;) nyelven ez azt jelenti, hogy autóval megyek Gyöngyösre, vagyis egy ember és remélem (az enyémmel együtt) három bringa befér a csomagtartóba. Nem mertem négyet írni, de a hármat betuszkoljuk, akármi lesz.
Szóval aki velem tartana, írjon nekem priviben! Az is írjon, aki vonatozik, de betenné hozzám a bringáját. Az utasomén és a sajátomon kívül még legalább egy befér, a négyet nem merem bevállalni, de ha marad hely, hazafelé szívesen elhozom. Csomagok, hátizsákok is jöhetnek hozzám, azt sem kell cipelni.
Fuvarrendelést érkezési sorrendben fogadok el! ;)

Indulás elõtt kimegyek a Keletibe (nem lesz nehéz, egy utcányira lakom onnan), a Baross tér felöli oldalon, a parkolóban leszek.
Autósok mikor és honnan indultok? Mindenki az M3-ason megy? Mehetnénk együtt...

Körte :)

kissfish

kissfish

törzsvendég

• fórumtag
  • 454 hozzászólás
Cheesy: kisvonat megvan ;D ;D Sõt már térképet is szerezte, úgyhogy meg lesz, köszi ;D

Para: kösz

mrc és thommey társaságában ott leszek idõben [remélem]

Jenõ neked meg jobbulást :-*

üdv

fish

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Nati: részemrõl akár a kövi szombat is OK, csak még vacilálok a SPORT SZIGETEN... tavaly az egész bulájban a frísztájlos motocrossos csavinyákok voltak a legjobbak, de idén ha jól tudomo nem lesznek, mivel holnap lesz(fizetõs) bemutatójuk a nagykavicsban...

szalé ami ötlet kialakulóban van:
CSÚCSKERÜLÉS túrha...
aszfaltozás teljes egészében...
vonattal szintén Gyöngyösi PUig, onnan viszont aszfalton körbe tekerném a Kékest a kisfalvakat érintgetve... Imádom ezen kisfalvak hangulatát...
Táv: uszkve 80-100km lenne, szintkülönbségek minimálisak, hisz kimondottan a mátra szélén mennék...

a másik verzusz a várban alvásos túrhám, de azt majd kicsit késõbbre tartogatom...

Fish: bejöttök az autóúton Gyöngyösbe, majd a Mátraháza táblát követve balra fordultok, elhagyjátok jobb kézre a busz PU.t, és a rákövetkezõ széles jobbra nyíló úton befordultok. Ha jól emléxem tábla is ki van rakva hogy Vasútállomás jobbra...
Ha befordultatok erre, bal kézre nagy omladozó épület+kert+oroszlános kapu(orczy-kert), a második utcán(asszem második) befordultok balra... könnyû nem eltéveszteni, mert ekkor pont szembe kerültök a PU csodásan realisztikus épületével...

BAAAAAAANZÁÁÁÁÁÁÁÁÁj!

cheesy

cheesy

vendég

• fórumtag
  • 186 hozzászólás
Szia Fish,

jelölve lesz a városban. Kisvonat egy talpára állitott 3szögben! ;D

vagy hivj útközben. Összefuthatunk.

jenõ

jenõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 hozzászólás

És mikor van a következõ? ;)

'jenõ, mi történt veled? Csak nem egy vasparipa rúgott le magáról igy?

négyesben tekertünk tegnap este (CSilla+Oscar+Trifo), mikor a virágosnyereg elõtt, még lent a földúton jobboldalt ült két rozzant hajléktalan, egy szerfelett jó kondiban lévõ nem kicsi kutyával, aki szemlátomást vonzódott a mozgó lábakhoz. A három remek kerekes kellõ önmérséklettel megúszta az esetet, de én hátul lévén a sorban, kissé lemaradva egyedül indultam neki a kuytás szakasznak, kutya kilõtt jobbról, egyre közeledett az a böszme nagy nyáladzó teste - én tekertem ezerrel, csak már azt se tudtam hova, így egyszer csak arra eszméltem: fekszem az édes anyaföldön, szám tele porral, a disznó hozzám képest a higénia csúcsa, és itt-ott sajog... na, és odalett az elsõ lámpa is :'(
hát ennyi volt.
és én még eddig azt hittem: nem félek a kutyáktól....

na, így esett ez az eset... álljon itt tanulságul - bár nem tudom, ebbõl ugyan mi a szöszt lehet tanulni...
valakinek valami ötlet? ;)

kissfish

kissfish

törzsvendég

• fórumtag
  • 454 hozzászólás
Tyito: nem vagy semmi ;D

Para: kéne egy kis segítség - Gyöngyösön merre van a pályaudvar [autópályán közelítünk] :-\

üdv

fish

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
És mikor van a következõ? ;)

'jenõ, mi történt veled? Csak nem egy vasparipa rúgott le magáról igy?

jenõ

jenõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 hozzászólás

Nemánno!
Asszem télleg inkább aludnom kellene mint, hogy ilyen rém(rossz)híreket olvassak :(
Nagyon elszontyolodokmingyámán :'(

Jelentem sem aggódásra sem ujjongásra semmi ok: üzenem minden érdeklõdõnek: minden jel szerint megmaradok, te meg menjél aludni 8)

Azért vigyázz magadra és kenegesd sebeidet. ;)

Ezt teszem mert kedvem nem szeghette ezen eset!
Emberem megtette melyet tehetett: vett nekem rengeteg "TÚRÓRUDIT" melyet szerfelett szeretek. Mellesleg emberemet es ;)

Viszont a következõn KÖTELEZÕ a megjelenés!

Hát lehet ilyen kedves invitálásnak ellenszegülni? ;D

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
;D ;D ;D

menj, aludj... nehogy nekem holnap beleborulj kedvenc patakunkba, mert elalszol a nyeregben ;)

8)

Tyito

Tyito

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.067 hozzászólás
Nem szeretnék CSETelni... hát chatelek! Kicsit lefáradóban vagyok, mivel régencsicsikáltam és amikor elolvasom, hogy mit is írtam, (elfelejtem,hogynézet) rájövök, hogy valami nem stimmel.
Szal, azéééé! ;)

+így jobban néz ki.

-Én?

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Tyito:
hogy van az, hogy minden hozzászólásod módosítod is? ;D