Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
9815 hozzászólás a témában

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Sopron: nagyon szivesen megyek el veled tekerni valamelyik napon a héten, kivéve a szerdát és pénteket!

sopron

sopron

törzsvendég

• fórumtag
  • 433 hozzászólás
A százzal semmi bajom, ill. tudom, hogy a vasárnapiról lemaradtam, de csak akadnak olyanok, akik szívesen tekernek a maraton útvonalán máskor is. Én Dobogókõig nagyjából ismerem a szakaszt, de azért mégis jobb, ha nem kell minden kersztezõdésnél a térképet bújnom és a jelzéseket keresgélnem.

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
sopron, lehet, hogy a vasárnapi túráról lekéstél. És ne higyj a látszatnak, Bors szerintem a 100 kilit szeretné bejárni. 8)

sopron

sopron

törzsvendég

• fórumtag
  • 433 hozzászólás
Bors fórumtárshoz csatlakoznék, mert én is szívesen letekerném a maraton útonalát így utólag. Bár ahogy olvastam a véleményeket lehet, hogy egyedül is végigtalálnék a sok elszórt csokipapír miatt. Ha tényleg így lenne, akkor az nem vetne túl jó fényt a montis társadalomra.

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
SZasz'

pénteken tök kiakadtam, miután asszonnyal bevásárolni mentünk az A****Nba, és lépten nyomon egy fagyit nyaló népes familibe botlottunk próbálva imitálni az érinthetetlenséget, hátha nem kennek össze fagyival minket... erre atzon kapom magam, hogy egy bazinagy adag fagyit nyalok, mert nagyonócsó és nagyon nagy adagot máérnek... :P még jó, hogy hamar megbocsájtok magamnak ;) ;D

no, hétvégi marcizóknak így láttatlanban is gratula, amilyen széllökések voltak Nálunk , gondolom Ti is kaptatok pár bajusz-alatt-elmorzsolandó-imára-buzdító-szellõcskét...

Én rákellett hogy jöjjek, szerencsére nem sérülések árán, hogy biza a fékeim brutál bekoptak... 8) és még nem nagyon felejtettem el kézen állni sem... ::) ;D

HIIIJJJ! Már csak 4nap... és buli... 8)

Csõváz és hátszél..
Joghurtos Paraferenc szólott... UFF

adamm

adamm

törzsvendég

• fórumtag
  • 438 hozzászólás
DM képek topiklakókkal: http://exseven.freeweb.hu

kahlesz

kahlesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 369 hozzászólás
Szasztok! Mi is lesz a hétvégén? BMFT tali, vagy egy szimpla túra? ???
Rágjátok mááá légyszi a számba. ;D
Mindenkinek jó pihit a Dunamaraton után. ;)

bors

bors

vendég

• fórumtag
  • 202 hozzászólás
Van valakinek kedve pót DM bejárást tartani??? Mivel én nem indulok, szívesen megnézném legalább versenyen kívül a maraton útvonalát vasárnap.

roobi

roobi

vendég

• fórumtag
  • 102 hozzászólás
Igazán ritkán nézek be ide (sajnos) de amióta nem voltam egyre lányosabb a topic, aminek kifejezetten örülök. Lassan tényleg méltó lesz a címéhez és nem csak kanok ;D írogatnak túráikról . ;D ;D ;D
Üdv minden hölgynek :-*
roobi

roobi

roobi

vendég

• fórumtag
  • 102 hozzászólás

a szóban forgó dolog a Duna Maraton-lájt verzió.
ezen meglepõdnék, ha 1200-an lennénk... ;)

Helló Jenõ, Era és többiek!
Jól értem vagy sehogysem értem, hogy ti nem a Dunamaraton távján mentek hanem valami más útvonal? Nevezzük privát DM-nek?!
Ha mégis jöttök a rendes útvonalon akkor a várban találkozunk, ha nem akkor visegrádon a sörsátorban.
Gondolom embered Trifó úr a többiekkel indul?
üdv nektek és jó versenyzést: roobi

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Üdv közöttünk bikemama! Klassz, hogy vannak ilyen talpraesett lányok, mint te.

Nagyon szivesen látunk túráinkon.

Tyito

Tyito

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.067 hozzászólás
bikemama: üdv itt! Sztem Bármelyik turHán szivesen látna bárki. Esetleg ismerkedésképp egy B.M.F.T.találka?

PéeF: reggel elvitettem magam recumbentestõl Orosházára. Csubeenak vittem egy lánckeréksort, majd szépen 2óra 27perc alatt hazatekertem. A táv 57 Km volt!

bikemama

bikemama

újonc

• fórumtag
  • 5 hozzászólás
Sziasztok bringás lányok (és of course fiúk!)

Örülök, hogy rátok akadtam!!! Már a topic címe miatt is jó kedélyem kerekedett. Sokáig azt kezdtem hinni, hogy bringás lányok pedig nincsenek, hacsak nem külföldön, mert arrafelé sokkal találkoztam. Franciaországban pl. elképesztõen komoly bicókkal láttam igen elkötelezettnek tûnõ lányokat tekerni, és arra gondoltam, nálunk méééér' nem pattannak kerékpárra a fehérnépek, miért csak én vagyok ilyen elvetemült, még ilyen vén :) fejjel is??? Világéletemben fiúkkal kellett tekerni mennem, ami végül is nem hátrány, mert õk szuper társaság, és eleinte kifejezetten jól jött, hogy szerelték a defektjeimet, vagy éppen megfélemlítették az erdei szatírokat, akik ritkábban kezdenek nagydarab szakállas ipsével, mint szólóban tekerõ csajszival. ;D ;D ;D ;D A környezetemben egyszerûen nem találtam nemtársat, aki a közlekedési eszköznél többre tartotta volna a kerékpárt.
Aztán lõn! Fantasztikus, hogy vagytok és kellemes csalódást jelentetek! Persze kell hogy legyetek. Vajda Mártit vagy Kruncz Vikit is nyilván inspirálta valami, és ha elvesztek volna a lelkes, de nem túl agyonszponzorált magyar bicajélet számára, sokat veszítettünk volna. De említhetném Gunn-Rita Dahle-t, Sabine Spitz-et, Paola Pezzo-t, (teljesség igénye nélkül)és akkor még nem zengtem dicshimnuszt a downhill-es vagy freeride-os lányokról, akik hát nem igazán közhelyesen nõies sportot ûznek.
Szóval, csak így tovább! Emancipáció pedig van!!! Szeretlek olvasni benneteket, mert jó fejek vagytok, szeretitek a bicót (A Bicót), és amit leírtok a túr(h)ákról, az mind megjelenik a lelki szemeim elõtt.
Esetleg mehetnénk együtt? (...tovább...)

Never give up!

Bmama

jenõ

jenõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 hozzászólás

Jenõ: képzeld mi lenne, ha a versenyzõk nagy része úgy döntene, mégis a könnyebb (álltalunk szervezett) útvonalat választja. ;D

háááááát, bele kéne húzzak, hogy elkészüljek holnapra cirka 1000 emlékpólóval ::)
de a dátumot tutira rávésném - nem úgy, mint az idei Szilvásvárad Maraton okoskái.... :-\

Én úgy készülök, kinn alszom, remélem nem kell egyedül töltenem az éjszakát a szúnyogokkal.

Natiék biztosan maradnak... meg aztán lesz ott biztos sok bátor legény - ha másnak ne, hát szúnyogûzõnek ;) ;)

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Jenõ: képzeld mi lenne, ha a versenyzõk nagy része úgy döntene, mégis a könnyebb (álltalunk szervezett) útvonalat választja. ;D

Én úgy készülök, kinn alszom, remélem nem kell egyedül töltenem az éjszakát a szúnyogokkal.

jenõ

jenõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 hozzászólás
a szóban forgó dolog a Duna Maraton-lájt verzió.
ezen meglepõdnék, ha 1200-an lennénk... ;)

ultio

ultio

TARC

• fórumtag
  • 1.169 hozzászólás
cirka 1200 ember nem elég neked? :D

jenõ

jenõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 hozzászólás
óóóóóóóóóóóóóóóóóóó!!! :'( :'( :'(
de kár, pedig jó lett volna minél többen lenni!!!

yvorlpu

yvorlpu

törzsvendég

• fórumtag
  • 328 hozzászólás
:-\ számomra rossz reggel van.
"jenõ s többiek:::sayna nem tudok csatlakozni holnapi könyü kis DunaMaraton turátokhoz... :'(
de neketek yo tekerest! ;D

_kriszta_

_kriszta_

vendég

• fórumtag
  • 18 hozzászólás
Jó reggelt mindenkinek! :)

Köszönöm a kedvességeteket, és ha nem baj akkor továbbra is bõvítem a társaságot, mert jó veletek "beszélgetni".

Byke: félreértettél, nem körút lesz, csak letekerünk. Nekem az is éppen elég. Még sok is... :)