Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
9815 hozzászólás a témában

jenõ

jenõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 hozzászólás
Era:
Mi jelenleg még Paprét felõl tervezzük megközelíteni Visegrádot - de ha Charon tovább erõsít lehet, hogy lesz végül akkora sár, hogy ebbéli szándékunkban elbizonytalanodjunk - bár, be kell valljam, még sosem volt részem nagy dagonyában így birizgálja a afntáziámat a dolog ;) ;D
No, majd idõjárás és kedv fényében kiderül, de Szentendréig szerintem mehetünk együtt! 8)

jenõ

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Örülök, hogy nektek is tetszik a szarvasos program, akkor még visszatérünk rá, ha Lovasgabi megtudakolja az idõpontot. :) (Azt hiszem tényleg sokan leszünk.)

Jenõ: Szombaton a barátnõmmel (országútija van) aszfalton tekerünk a rajttól a Fenyõgyöngyéig, majd kerékpár úton Szentendre - P.st.László - Lepence - Visegrád tervezett útvonalon. Ezen még igény szerint változtathatunk. Ti hogy gondoltátok, terepen mennétek, vagy van kedvetek velünk jönni?

A tegnapi Mellon féle túra nagyon jól sikerült. :D 5-en voltunk, Mellon, Trifo, Sopron (Ádám), Megyo és én. Feltekertünk a Fenyõgyöngyéhez, majd jobbra a HHH felé a panoráma útig, az egy nagyon tutti ösvény, száguldoztunk 8), majd virágos nyeregtõl lefelé ;D a kéken. Szuper volt. Nem gyõztem húzni a féket. A srácok porfelhõjét követtem, majdnem el is tévedtem, amikor megálltak bevárni és megszûnt a porfergeteg. :D P.BorosJenõnél vált szét a csapat este, Mellon és Sopron tovább haladt az eredeti útvonalon, mi meg elindultunk Üröm és Csillaghegy (haza) felé. Így is háromnegyed 10-re értem haza.
Srácok ez nagyon jó móka volt. :-*

Mellon: végül meddig jutottatok?

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Tessék. Ez van ha az éjjel elmegyek tekerni. Reggelre esik. :-X
Kamáslira és esõkabátra fel! :)
Persze van aki csak ilyenkor szeret kimenni: Sanya és Tsabi... :P

yvorlpu

yvorlpu

törzsvendég

• fórumtag
  • 328 hozzászólás
HuH!!csekolyátok miyen tuti yo esõ van!!! ;Dremélem 2 napig kitart ez az idõ....aztán malackodhatunk egyet az erdõben! ;D
És már az illata is...uhmmmmmmmm :P

yvorlpu

yvorlpu

törzsvendég

• fórumtag
  • 328 hozzászólás
thommy:::
rendicsek.az nagyon kisegitene ;D...Ma amugy kiderül remélem estig hogy tuti e a dolog(hogy veletek megyek) s akkor jöhet a kulacstartó. thanks.

jenõ

jenõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 hozzászólás
Látom már, hogy az idei õsz nagy csapás lesz a szégyellõsebb szarvasbikékra nézve! ;D
Ha ez így megy tovább, kb. 20x2 "bõgésre kiéhezett fülpár" (minõ gyönyörûséges képzavar!) figyeli mjad minden egyes nyikkanásukat! :))

Kedves Savanyú kolléga! Én hûséges exmiskolciként teljes mellszélességgel (khm, ez ugyan nem sok, de akkor is!) a bükki szarvasok lefülelése mellett teszem le a lantot (ja, nem lanmtot, voksot! ;D), úgyhogy javaslom: indítsuk meg a lobbit a szeptemberi bmf-os (szigorúan külön értve, a foshoz semmi köze ;D) kiruccanás érdekében. A kiruccanás ápropója: "hazánk nagyvadjainak szólókoncertje szarvaska-marakórus-darabokkal fûszerezve" ;D

mindenkinek nyugalom, nem õrültem meg, csak naon boldog vagyok és ilyenkor ez van.. ;D ;D ;D

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
jenõ: Ha miskolci vagy OK, aug.végén, szept. elején ,amikor van egy pár napos lehülés az eladdig forró aug.hoz képest, tudok egy-két jó helyet szarvasvonyitásra. A kedvenc helyem az Putnok , ill. Sajógalgóc közötti "zsuponyó völgy" északi vége. KIRÁLY. Olyan mintha a király énekelne... ;D De ha a Bükkben gondolkodsz, ha szilvásváradról méc' Bánkút felé, s az aszfalton egy idõ után rátérsz a kékre, egy remek kis tisztáson szokták a vadászok " beetetni" az állatokat-ami nem mellékles- dinnyével!! Ott is jó ordibátorozás szokott lenni. Maj' ha itt az ideje, megdumálhatunk egy tekeréssel-szalonnapörgetéssel-sörözéssel egybekötött koncertet. by

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

...és mind ketten megnézzük még egyszer a filmet... ::)

Majd szervezek egy projektoros vetítést itt nálunk, ha összejön... 8)

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Yvorlpu:Nálunk van nyeregcsõre szerelhetõ kulacstartó tartó:).Erre két kulacstartót lehet fölszerelni.1860ft.Ha gondolod hozok neked egyet!
Üdv:Thy

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.725 hozzászólás
'jenõ!
Ezt nem is mondtad, hogy miskolci vagy!
Szoktál haza járni? Esetleg bringát is hozol?
Ha erre jársz, hívj föl! 06-30-412-0984
Ezt a szarvasbõgés dolgot meg jó lenne konkretizálni!
(megkérdezek egy szarvast, hogy mikor és hol óhajt ordítani! ;D)

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.533 hozzászólás

Üdv mindnekinek!

Sajnos csak ma jutottam internethez :-\
és csak ayt akarom mondani, hogz Bp-n vagzok /jöv. péntekig/ és ha szerveztek vmi túrát vagy akár csak egy Margitszegeti tekergést is

HIvjatok: 06-30-362-8682

ja és csatlakozom a Bp-i szekcióhoz a tali indulásakor

Ors

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
A Gerecsében egy sziklamászós túrán volt már szerencsém végigizgulni az éjszakát, valyon eltapossák-e a sátrat a bõgõ, dulakodó szarvasok. Akkor majd megkérdezzük tõlük a dátumot, mikor jön meg a kedvük a bõdéshez. :)

jenõ

jenõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 hozzászólás
A szarvasbõgés tudomásom szerint õszi koncert - és én még csak a Bükkben hallottam ilyen eseményekrõl - dehát én csak egyeccerû ex-miskolci gyerek vagyok ;D

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Találtam valami érdekeset a teljesítménytúráknál:

Savanyugabi: „Tavaly õsszel elmentünk mutterral szarvasbõgés túrára, a közeli hegyekbe, bicóval anyu a kempingbájkkal. Kifelé nyavalygott, hogy lassan, meg "fogdmegakormánytmerteleseeel" ilyesmi. Aztán lezajlott a szarvasorditás, éccaka sütöm a szalonnát, amikor egy közeli völgy bejáratából felhangzott egy vaszeg erõteljes szarvaska bömbölése...közelebb..közelebb--KÖZELEBBB... Anyám nem várta meg, mig a szarvas is csatlakozik békés éccakai zabálásunkhoz: Kempingendinamó: ON: john véjjnt megszégyenitõ nyeregbevetõdés-DH 1000-el a legközelebbi civilizáció felé...
uszkve: mindegy gyalog, vagy bicóval, csak valami motiválja az embert..

Era: Ez a szarvasbõgõs túra nekem is tetszik. Megnéztem volna azt az anyukát, hogy DH-zik a camping-gel.
Mikor is bõgnek a szarvasok? Szervezhetnénk egy ilyen közös zizegõs túrát!” ;)

jenõ

jenõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 hozzászólás
na igen... kézakézben, kicsi fehér kabátkában... ;)

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
;D jóóóóóól van... azt hiszem itt az ideje, hogy bevedd a sárga tablettát... 8)

...és mind ketten megnézzük még egyszer a filmet... ::)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Na mi úszik a vizen?
.
Szikla!
.
:o
.
Kicsi szikla.... ;D ;D ;D

jenõ

jenõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 hozzászólás

nem vagyok egysúlyú a kacsával=> nem vagyok boszorkány=> nem elégetni! ;)

Majd meglátjuk! ;) Viszem a mérleget! ;D

Remélem az ünnep és vásárnapit! ;D

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

nem vagyok egysúlyú a kacsával=> nem vagyok boszorkány=> nem elégetni! ;)

Majd meglátjuk! ;) Viszem a mérleget! ;D

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
yvorlpu:
Ha ez segít: nekem 4 hónapja vannak elvonási tüneteim... Pár napja már enyhítem.