Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

BMFTeam I.
Indította
Major
, 2001. szeptember 08. 02:29
Írta 2002. március 11. - 19:40

Írta 2002. március 11. - 11:09

Major: megnyugtatásul közlöm, hogy lassan de biztosan érik a pólóvásárlásom... Lehet, hogy a 2nd Létráson beruházok egybe... De pl.: még zOrg mesternek is lógok egy kicsiny összeggel... Amúgy igyexem ám...
Írta 2002. március 10. - 22:47

Lehet hogy kicsit túlbuzgok de mit tegyek!!!
SZERETEM EZT A FÓRUMOT!!!! ;D
Nem akarok ide pólóst csinálni csak hátha így kicsit hamarabb elfogyna....... :-/
SZERETEM EZT A FÓRUMOT!!!! ;D
Nem akarok ide pólóst csinálni csak hátha így kicsit hamarabb elfogyna....... :-/
Írta 2002. március 10. - 22:16

Írta 2002. március 10. - 19:18

Majorkám! Nagyon nyomatod magad mindenütt.. Ebbõl a topicból is pólósat csinálsz? A fogadóbizottság is te lettél?
Nagyon szeretlek :-* :-* :-*, nem akarlak bántani, csak túlbuzog a gonoszkodásom mostan.
Nagyon szeretlek :-* :-* :-*, nem akarlak bántani, csak túlbuzog a gonoszkodásom mostan.
Írta 2002. március 10. - 16:24

Írta 2002. március 08. - 03:08

Sziasztok!
Ras:Köszi megtaláltam!
Major:Szeretnék,csak elõbb összeszedem magamat anyagilag(telócsere,stb:))De ígerem a Gardára már abban megyek.Majd írok!
Üdv:Thommey
Ras:Köszi megtaláltam!
Major:Szeretnék,csak elõbb összeszedem magamat anyagilag(telócsere,stb:))De ígerem a Gardára már abban megyek.Majd írok!
Üdv:Thommey
Írta 2002. március 07. - 20:01

zóval ha nagyon akarsz tag lenni már az is vagy!!! ;D
Köszöntelek a csapatban!!!!
Nem szeretnl team pólót ? ? ?
Köszöntelek a csapatban!!!!

Nem szeretnl team pólót ? ? ?
Írta 2002. március 07. - 09:51

Írta 2002. március 07. - 03:43

Írta 2002. március 07. - 03:42

Sziasztok BMFT-esek!Na ma éjszaka végigrágtam magamat az összes hozzászóláson:)El is vagyok maradva a melómmal,de sebaj,ennyit megér a dolog!!!Szóval ÉN IS SZERETNÉK BMFT TAG LENNI!!!!
Lehet ugye?Bevesztek?
Bruce:Az önéletrajz mit tartalmazzon?Fénykép egyenlõre nincs,de remélem ki tudom vinni innen a digitgépet(nem lesz egyszerû
).
A buliról sajnos lemaradtam,mert késõn tudtam meg.Nem lesz a közeljövõben vmikor?Hogy ki vagyok,mi vagyok eredetiben,azt az odavaló helyen leírtam,csak nem jut eszembe a neve:)
Üdv mindenkinek!
Thommey
Lehet ugye?Bevesztek?
Bruce:Az önéletrajz mit tartalmazzon?Fénykép egyenlõre nincs,de remélem ki tudom vinni innen a digitgépet(nem lesz egyszerû

A buliról sajnos lemaradtam,mert késõn tudtam meg.Nem lesz a közeljövõben vmikor?Hogy ki vagyok,mi vagyok eredetiben,azt az odavaló helyen leírtam,csak nem jut eszembe a neve:)
Üdv mindenkinek!
Thommey
Írta 2002. március 07. - 03:39

Sziasztok BMFT-esek!Na ma éjszaka végigrágtam magamat az összes hozzászóláson:)El is vagyok maradva a melómmal,de sebaj,ennyit megér a dolog!!!Szóval ÉN IS SZERETNÉK BMFT TAG LENNI!!!!
Lehet ugye?Bevesztek?
).
Üdv mindenkinek!
Thommey
Lehet ugye?Bevesztek?

Üdv mindenkinek!
Thommey
Írta 2002. március 03. - 17:18

Írta 2002. március 03. - 15:35

Írta 2002. március 03. - 15:16

Írta 2002. március 03. - 13:57

Írta 2002. március 03. - 12:32

Major , aszontad köllenek a fiatalok , gyühetek én is ? Talán én vagy itt a fórumon a legfiatalabb 
A pólót majd 13.-án....

A pólót majd 13.-án....
Írta 2002. február 24. - 19:32

Már olvastam.
Polo per pillanat nem kû de majd beiktatok eggyrt a költségvetésbe igérem. ;D
Polo per pillanat nem kû de majd beiktatok eggyrt a költségvetésbe igérem. ;D
Írta 2002. február 24. - 19:16

Hát gyere csak!!! ;D
Minél többen vagyunk annál jobb!!!!!!!! ;D ;D ;D
Mindenképp olvassátok I. BMFT talákozó topic mostani utosó hozzászólásait, mert most jöttük haza a tuti király mega álat taliról és érdemes meghalgatni mi történt!!!
(azaz mi várhat még rátok!!!)
Neked kû PÓLÓ ? ? ?
Minél többen vagyunk annál jobb!!!!!!!! ;D ;D ;D
Mindenképp olvassátok I. BMFT talákozó topic mostani utosó hozzászólásait, mert most jöttük haza a tuti király mega álat taliról és érdemes meghalgatni mi történt!!!

Neked kû PÓLÓ ? ? ?
Írta 2002. február 24. - 19:14

Kiállyyy!!!! ;D
Kérek szépen egy pólót!Címre külditek vagy hogy van ez?Ha címre külditek akkor it van:
Ms.Szarkahegy ú.24 3534
Tel szám:06 46 533 496
Kérek szépen egy pólót!Címre külditek vagy hogy van ez?Ha címre külditek akkor it van:
Ms.Szarkahegy ú.24 3534
Tel szám:06 46 533 496