Hu én is beléphetek?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

BMFTeam I.
Started by
Major
, 2001. September 08. 02:29
Posted 2002. February 24. - 19:04

Posted 2002. February 24. - 19:00

Köszöntelek a csapatban!!! Úgyis szükség van a fiatalokra is!!!! Ti még bátrabak vagytok és komolyan tudjátok venni a témát!!! Ez tök jó!!!
Kérsz pólót ? ? ?
Kérsz pólót ? ? ?
Posted 2002. February 23. - 18:10

Helló Mindenki!
Azt szeretném kérdezni,be lehet-e lépni a csaptba,avagy már fölösleges vagyok? ???
Van korhatár vagy más valami?
Persze csak kérdezem.
Talán nem vagyok alkalmas,hogy belépjek.
De ki szeretném próbálni magam.Ki akarom élvezni a biciklizést!Hiszen nem azért lett kitalálva?
De inkább ti döntsétek el,hogy beléphetek-e!
Jaj de el kell mondanom egy kicsit fiatal vagyok!
Azt szeretném kérdezni,be lehet-e lépni a csaptba,avagy már fölösleges vagyok? ???
Van korhatár vagy más valami?
Persze csak kérdezem.
Talán nem vagyok alkalmas,hogy belépjek.
De ki szeretném próbálni magam.Ki akarom élvezni a biciklizést!Hiszen nem azért lett kitalálva?
De inkább ti döntsétek el,hogy beléphetek-e!
Jaj de el kell mondanom egy kicsit fiatal vagyok!
Posted 2002. February 23. - 00:19

A Maximusig, még sok pénzt ott fogok hagyni a Matávnál! 
De ammi késik nem múlik, legfejebb elmarad!
Baliba

De ammi késik nem múlik, legfejebb elmarad!
Baliba
Posted 2002. February 22. - 16:18

Na Halihó!!!!!!!!!!! ;D
Végre itt vagyok!Immár itthonról száguldozok a neten! ;D ;D ;D ;D
A társaság nagy részével talizok holnap!!
Utána én is maximus szeretnék lenni ezért majd igyekezni fogok!!
Végre itt vagyok!Immár itthonról száguldozok a neten! ;D ;D ;D ;D
A társaság nagy részével talizok holnap!!
Utána én is maximus szeretnék lenni ezért majd igyekezni fogok!!
Posted 2002. February 19. - 00:25

Hát én a magam részérõl szivesen mosom mindkettõjüket, illetve, nedvesítem be, ööö... akarom mondani... mármint amikor esetleg összekenem... de hisz ez nem is az a fórum?! 8)
Posted 2002. February 18. - 19:13

És, ha a dicsõ férfiú megkéri a kedvesét, hogy mossa le az agyagos biciklijét, ha már úgyis vizes a kis keze...?! ;D
Posted 2002. February 17. - 22:09

Martenském!
Én mint nõ (vagy mi) és azt mondom, hogy mindkét nemmel vannak problémák. Mindenki a másikra fogja, pedig mindketten benne vannak. A másik meg a bicókkal is akad bõven gond. Pláne egy Mecsek maraton után... :-/ A kedvest rá tudod venni, hogy mosogasson el maga után, de az agyagos bicódnak könyöröghetsz akármennyit, inkább rászárad...
Ez csak vígasztalás és rávilágítás, hogy én a férfiakkal vagyok néha így.
Majd lesz jobb is
Én mint nõ (vagy mi) és azt mondom, hogy mindkét nemmel vannak problémák. Mindenki a másikra fogja, pedig mindketten benne vannak. A másik meg a bicókkal is akad bõven gond. Pláne egy Mecsek maraton után... :-/ A kedvest rá tudod venni, hogy mosogasson el maga után, de az agyagos bicódnak könyöröghetsz akármennyit, inkább rászárad...
Ez csak vígasztalás és rávilágítás, hogy én a férfiakkal vagyok néha így.
Majd lesz jobb is

Posted 2002. February 15. - 19:15

Türelem tornaterem! ;D
Biztos, hogy megvan a gondja Zorg mesternek, így -bár látatlanba- de az õ nevében is nyilatkozva türelmet kérnék minden kedves tagtól!
Tuti, hogy nem a Bahamákon áztatja a... -bár úgy lenne- 8)
Üdv: Baliba
Biztos, hogy megvan a gondja Zorg mesternek, így -bár látatlanba- de az õ nevében is nyilatkozva türelmet kérnék minden kedves tagtól!
Tuti, hogy nem a Bahamákon áztatja a... -bár úgy lenne- 8)
Üdv: Baliba
Posted 2002. February 15. - 17:34

Hát bazzz.... Én már vagy egy hónapja azt hiszem, hogy készen lesz a honlap. Pontosabban nem készen, hanem fent lesz... Mostanában zOrg vmi olyat mondott, hogy még nem kapta meg az email címet a tárhelyhez, vagy mi... Kb. 3 hete passzoltam oda a cuccost, amiben azért van pár hiba, kérdeztem zOrgot, hogy kijavítsam e, de erre még nem kaptam semmi választ... (zOrg: remélem jól mondom) Úgyhogy most én télleg nemtom mi van, zOrgot kérdezzétek... :-/ (remélem õ tudja... :
) Szorri mindenki és kössz a türelmet... :-[

Posted 2002. February 15. - 10:03

Posted 2002. February 15. - 09:58

Posted 2002. February 14. - 22:59

Posted 2002. February 14. - 22:25

De a barátnõ nem rosdásodik!!!! ;D ;D ;D (Azt most nem írom ide hogy nem kell olajozni mert rögtön mindenki félreértené!!!)
Szóval veled vagunk lelkiekben!!! (Bár ÉN pont randira megyek!) Szóval namsokára nayomulunk bicajjal ás elfelejted minden bánatod!!!!!!
Szóval veled vagunk lelkiekben!!! (Bár ÉN pont randira megyek!) Szóval namsokára nayomulunk bicajjal ás elfelejted minden bánatod!!!!!!

Posted 2002. February 14. - 22:20

humm hát oké
Akkor nem Major:P Mellesleg nem vagyok biztos benne de 99% hogy bmft poloban volt. Hehe hiresek de nem gazdagok:PPP
A bicom meg en sem tom össszerakni. Egyszerûen minden összejött család,barátnõ,pénzugyek...ebbõl a barátnõ a leggázosabb szal boldog valentin napot meg szuletés napot(az nem ma csak most lesz)...növel sose kezgyetek:P bicikli rulez azzal nicns gond annyi

A bicom meg en sem tom össszerakni. Egyszerûen minden összejött család,barátnõ,pénzugyek...ebbõl a barátnõ a leggázosabb szal boldog valentin napot meg szuletés napot(az nem ma csak most lesz)...növel sose kezgyetek:P bicikli rulez azzal nicns gond annyi
Posted 2002. February 14. - 22:14

NEM! Nem Én voltam!!!
Amúgy még a bringám sincs egyben meg Fullos bukóm sincs (szerintem nem is lesz!)!
De tök jó hogy láni néha arcokat így a városban pólóban szóval ez nagyon nagyon király!!!! ;D ;D ;D
Híresek leszünk vagy mi !!!
Amúgy még a bringám sincs egyben meg Fullos bukóm sincs (szerintem nem is lesz!)!
De tök jó hogy láni néha arcokat így a városban pólóban szóval ez nagyon nagyon király!!!! ;D ;D ;D
Híresek leszünk vagy mi !!!
Posted 2002. February 14. - 22:12

Posted 2002. February 14. - 22:08

hali
melyik kedves tag volt ma délután 5 körül a 11kerben a busz garazsnál..kék polarissal fekete fullface bukoban sotét hosszujju felsoben éss rajta a bmft polo
nem akarok hulyeséget mondani de olyan Major kollégás volt:PP Ha más akkor bocs:P
Én épp ultem egy piros mazdaban es vartam hogy átszambázzon elöttem a zebrán:PP
melyik kedves tag volt ma délután 5 körül a 11kerben a busz garazsnál..kék polarissal fekete fullface bukoban sotét hosszujju felsoben éss rajta a bmft polo
nem akarok hulyeséget mondani de olyan Major kollégás volt:PP Ha más akkor bocs:P
Én épp ultem egy piros mazdaban es vartam hogy átszambázzon elöttem a zebrán:PP
Posted 2002. February 14. - 13:26

Posted 2002. February 14. - 10:02