JA. Mármint gratula. De miért nem mondtad, amikor talizunk a filmbemutatón? Vagy egyáltalán, miért nem mondtad, hogy versenyezni mész? Én aszttem csak vmi lájtos hóbort.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

BMFTeam I.
Started by
Major
, 2001. September 08. 02:29
Posted 2002. March 20. - 16:32

Posted 2002. March 20. - 16:00

Posted 2002. March 20. - 12:21

Szép volt Zsuzsi!!! 
Én örülnék egy 3. helynek mint majom a farkának!!! (Nem félre érteni!!!)
Miért nem vagy megelégedve vele ? ? ?

Én örülnék egy 3. helynek mint majom a farkának!!! (Nem félre érteni!!!)
Miért nem vagy megelégedve vele ? ? ?
Posted 2002. March 20. - 10:27

Posted 2002. March 20. - 10:26

Posted 2002. March 20. - 10:04

sztem nem vagy hülye, de Para admin akcióba lépett és gondolom kivett egy csomó felesleges hozzászólást... 8)
Posted 2002. March 20. - 09:56

Gratula Zsuzsi büszkék vagyunk rád!
Van már Team polód? ;D
Para: Nem 40 lapból állt eddig ez a topic, vagy én vagyok hülye?
Van már Team polód? ;D
Para: Nem 40 lapból állt eddig ez a topic, vagy én vagyok hülye?
Posted 2002. March 20. - 09:29

Posted 2002. March 19. - 21:06

Hahó Fiúkák!
Annyi idõpont van szertefelé és nem vagyok semivel sem képben. Nem vagyok 2 hétig és szevasz az idõérzékemnek. Úgy érzem, lemaradok mindenrõl, csak mert a másik kedvenc sportommal foglalkoztam. De legalább a magyar bajnokság 3.helyét elhoztam freestyle kategóriában. Nem vagyok megelégedve vele, de az adott pillnatban nem tudtam remeket alkotni. Majd jövõre...
Szóval ne haragudjatok, ha néha nagyon muja lennék...
Annyi idõpont van szertefelé és nem vagyok semivel sem képben. Nem vagyok 2 hétig és szevasz az idõérzékemnek. Úgy érzem, lemaradok mindenrõl, csak mert a másik kedvenc sportommal foglalkoztam. De legalább a magyar bajnokság 3.helyét elhoztam freestyle kategóriában. Nem vagyok megelégedve vele, de az adott pillnatban nem tudtam remeket alkotni. Majd jövõre...
Szóval ne haragudjatok, ha néha nagyon muja lennék...
Posted 2002. March 19. - 19:01

Posted 2002. March 19. - 12:23

Posted 2002. March 18. - 19:53

Hát jó!!! Feltéve ha még lesz addig!!! Ugyanis zOrg kolléga felajánlotta hogy kiárusítják a kiállításon és ha sikerrel járnak a tárgyalásaink akkor így is lesz!!!
De reménykedj.......
De reménykedj.......
Posted 2002. March 18. - 19:09

Kedves Major! Ha lehet venni majd a tlálkozón, kihasználom az alkalmat és beleinvesztálok egy pólóba.
Posted 2002. March 14. - 22:03

Persze Thoer üdvözlünk közöttünk!!!(bár kikaptunk a csocsóban ;D)
Ha a holnapi tekerés ugrott, irány vasárnap Veres,érd.:Megmozdulás topic.
Ha a holnapi tekerés ugrott, irány vasárnap Veres,érd.:Megmozdulás topic.
Posted 2002. March 14. - 20:17

Üdv mindenkinek!
Gondoltam írok két sort, hamár együtt buliztunk tegnap. (Én csocsóztam Palmerrel Begbieék ellen.) Na mindegy, jövõhéten úgyis biztos veletek tudok menni vhova. Sajnos ProBike-ék úgy döntöttek nem kapkodják el a gépem összerakását, úgyhogy a holnap bukta.
Bár az õsszel már kértem Majortól BFT polót, de most sajna nem futja rá... Azért még bevesztek?
Gondoltam írok két sort, hamár együtt buliztunk tegnap. (Én csocsóztam Palmerrel Begbieék ellen.) Na mindegy, jövõhéten úgyis biztos veletek tudok menni vhova. Sajnos ProBike-ék úgy döntöttek nem kapkodják el a gépem összerakását, úgyhogy a holnap bukta.
Bár az õsszel már kértem Majortól BFT polót, de most sajna nem futja rá... Azért még bevesztek?

Posted 2002. March 14. - 13:32

Posted 2002. March 14. - 13:31

Posted 2002. March 13. - 23:26

Dear Zsírosmacska!
Gratulálok!
Tag vagy! 8)
(Persze csak ha az akarsz lenni! ;D)
Ne ijedj meg, de Major a másodpec törtrésze alatt felajánl neked team pólót, amit a TEAM PÓLÓ topic elején megtekinthetsz.
De félre a marketinggel! Tekerj sokat, érezd jól magad, itt garantáltan barátokra lelsz bennünk!
Üdv: Baliba
Gratulálok!
Tag vagy! 8)
(Persze csak ha az akarsz lenni! ;D)
Ne ijedj meg, de Major a másodpec törtrésze alatt felajánl neked team pólót, amit a TEAM PÓLÓ topic elején megtekinthetsz.
De félre a marketinggel! Tekerj sokat, érezd jól magad, itt garantáltan barátokra lelsz bennünk!
Üdv: Baliba
Posted 2002. March 13. - 16:36

Hella mindenkinek. Eddig nem nagyon írtam meg nem is vagyok sokat gép közelében. Dunaújvárosban tanulok és nem igazán ismerem az itteni kerékpáros életet (ahogy eddig hallottam nincs is igazán). Nagyon fáj ez nekem. Jó lenne, ha írna valaki aki a keménykedõbb stílust preferálja. Fehérváriak is írhatnak. Egyébként hogy lehet belépni a team-be?
Posted 2002. March 13. - 00:16

szasztok.. hát ez a "pár" hozzászólás felér egy Bûn és Bûnhõdéssel de megérte... ami miatt ennyire leizzadtam: bár a fórumon kb2 hete vagyok online, mégis szeretnék tag lenni, ha ez azzal is jár, h együtt kerekezünk, stb,...
...persze a pólót a világért sem hagynám ki ;D ;D
én nagyon gyík vagyok, csak lesz méret:))) ;D ;D
...persze a pólót a világért sem hagynám ki ;D ;D
én nagyon gyík vagyok, csak lesz méret:))) ;D ;D