Paraf: ne menjjjjjj!!!!!!!!!! Maradj szerzõdéses állományban! A hadsereg megújul! Újuljon meg Veled! (vagy valami ilyesmi hülyeséget nyomtak a kormányék...) Szal a lényeg, hogy hiányozni fogol...
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

BMFTeam I.
Indította
Major
, 2001. szeptember 08. 02:29
Írta 2002. március 25. - 16:43

Írta 2002. március 25. - 15:11

Ahoy!
Zsuzsi: :-* nem is mondtam, hogy a Te hibád volt...
Majd áprilisi talin ha megmutatod végre, hogy tudsz biciglizni is, nem kötözködöm többet... (az Urad jóóól lekötözöd elõtte, tuti nem beszél le megint a paripáról... ;D )
Csõváz és hátszél...
Joghurtos Paraferee...
Zsuzsi: :-* nem is mondtam, hogy a Te hibád volt...

Majd áprilisi talin ha megmutatod végre, hogy tudsz biciglizni is, nem kötözködöm többet... (az Urad jóóól lekötözöd elõtte, tuti nem beszél le megint a paripáról... ;D )
Csõváz és hátszél...
Joghurtos Paraferee...

Írta 2002. március 23. - 19:19

Köszönöm a gratulákat, de Majornak üzenve: nyernem kellett vóna. Csak a beérkezéseim nem voltak okésak a versenyen. Elõtte negyed órával olyanokat ugrattam, hogy még életembe se soha, nem is akartam elhinni. Mind1.. a lényeg: sokan tudjuk, hogy jobb vagyok náluk.
Jorus: nem iszom, csak boldog voltam, hogy ennyi bicós között voltam!
Aztán Para! Te a telefonodba voltál bújkálva, azért ütköztünk majdnem. És ebbe benne van, hogy ilyen elegans ruciba nem jössz tekerni, nehéz volt azonosítani a fejed búbját buko nélkül... puszika a bubidra
Jorus: nem iszom, csak boldog voltam, hogy ennyi bicós között voltam!
Aztán Para! Te a telefonodba voltál bújkálva, azért ütköztünk majdnem. És ebbe benne van, hogy ilyen elegans ruciba nem jössz tekerni, nehéz volt azonosítani a fejed búbját buko nélkül... puszika a bubidra
Írta 2002. március 22. - 16:38

T. Pf!
Én nem szeretnék búcsúzkodni, mert eltûnni úgy sem fogsz, csak kicsit "megritkulsz", igaz?
Reméjjjüüük!
Üdv:
BRUCE
u.i.: a II.bmft tali topicba nem írtam, de akkor ide: jók a képek és köszi!
az én tekercsembõl még van vagy 2 kép, amint tudom rakom fel...
Én nem szeretnék búcsúzkodni, mert eltûnni úgy sem fogsz, csak kicsit "megritkulsz", igaz?
Reméjjjüüük!

Üdv:
BRUCE
u.i.: a II.bmft tali topicba nem írtam, de akkor ide: jók a képek és köszi!
az én tekercsembõl még van vagy 2 kép, amint tudom rakom fel...
Írta 2002. március 22. - 13:58

Háát ezennel bevésetik a POLGÁRI SZOLGÁLATOM utolsó bejegyzése...
:-X
Csõváz és hátszél..
Joghurt legyen Veletek....ssssssssssssssssssssssssss
:-X
Csõváz és hátszél..
Joghurt legyen Veletek....ssssssssssssssssssssssssss
Írta 2002. március 22. - 13:55

Írta 2002. március 22. - 13:25

Írta 2002. március 22. - 13:22

Írta 2002. március 22. - 09:15

...és eljöven Krisztus után 2002-ik év, és annak március havának 22-ik napja, mely vala péntek, és egyben vala annak napja, hogy Paraferee néven nevezett egyén, a nap-mint-nap(vagy inkább óra-mint-óra) virtuális szobákat, vagy ahogy abban a korban nevezik fórumot elhagyja, és nem vala egy hosszú ideig...
részlet egy jövendölésbõl...
Csõváz és hátszél...
Joghurt kísérje utaitok... Paraferee voltam...
részlet egy jövendölésbõl...

Csõváz és hátszél...
Joghurt kísérje utaitok... Paraferee voltam...
vendég_Charon_*
Írta 2002. március 22. - 08:49

Írta 2002. március 22. - 08:25

Major, abból azért szerintem jócskán lelehetne szûrni olyanokat , akik nem igen írogatnak ...
Írta 2002. március 21. - 23:34

Írta 2002. március 21. - 23:12

Írta 2002. március 21. - 22:16

Írta 2002. március 21. - 21:45

Írta 2002. március 21. - 21:31

Írta 2002. március 21. - 15:21

Írta 2002. március 21. - 08:37

Ahoy Skaccok...
Hááát eljött ez a pillanat is...
utolsó elõtti napom a polgári szolgálatból...és belátható idõn belül a day-by-day fórumolásomból is... :'(
Hozzám nõt ez a fórum...pontosabban a társaság... reggel evvel indítottam...délután munkaidõ végén ezzel zártam...és általánosan e kettõ közt is sûrûn nyomultam...
De nem kell pezsgõt bontani! ;D Jövök Én még! ;D
Na ennyi a síránkozásból!
BikeMagFórumTeam KIRÁLYSÁG!
Csõváz és hátszél...
Joghurt legyen Veletek!
Paraferee voltam
Hááát eljött ez a pillanat is...

Hozzám nõt ez a fórum...pontosabban a társaság... reggel evvel indítottam...délután munkaidõ végén ezzel zártam...és általánosan e kettõ közt is sûrûn nyomultam...

De nem kell pezsgõt bontani! ;D Jövök Én még! ;D
Na ennyi a síránkozásból!
BikeMagFórumTeam KIRÁLYSÁG!
Csõváz és hátszél...
Joghurt legyen Veletek!
Paraferee voltam
Írta 2002. március 20. - 16:50

Jaja, szerény!
Igaz a Dokkban nagyon fel volt pörögve... Igazság szerint aszittem kicsit ivott is, vagy csak simán a pesti levegõ kólintotta fejbe a franszia pampák után... ;D

Írta 2002. március 20. - 16:38

Ugye?
Az hagyján, hogy majd nem fellökött befele menet...na jóóó...az a fellökés kölcsönös volt... aztán hagyján, hogy emem testi incidens
után meg sem ismert, úgy kellett utánna kiabálni... de egy szót sem mondott arról, hogy versenyezni megy... ehhh... csak, hogy "kicsit" boardozni... hmm... szerény a kisasszony... 8) :-*
Péef...

Péef...