a Convoy a gyári driverével is tud 2 módcsoportot, ha átváltasz a 3 módúba, nincs villogás.
Pont ez nem tetszik, hogy sokszor veletlenul atvaltok a villogo modcsoportba, s nyomkodhatom vegig, varhatok 5 masodpercet mig a leggyengebb fenyeron villan egyet es kapcsolhatom ki es be. Nekem semmi szuksegem nincs a villogo modra, jobban orultem volna, ha bonyolultabb atvaltani a modok kozt, mitomen, 5 masodpercig nyomva kell tartani a gombot vagy valami hasonlo.
Jo, hogy linkelted ujra lencset, akartam olyat rendelni. Milyen konzollal rogzited?
Ezzel tettem a kormanyra, varosban hasznaltam, de ha razosabb utra ertem, akkor mar nagyon mozgott a gumis rogzites miatt. Legkozelebb rahuzok egy bonthato gyorskotozot, talan segit egy kicsit.

Néztem a Nitefightert is, de jóval drágább, mint a Marsing és lumenben is kevesebbet tud. Persze azt nem tudom, hogy mennyire mérvadóak és pontosak ezek az adatok.
Közben a Marsing MS-07-es akciós most, 25 dollár és 5000-6000 lument tud.
A kinai lumennel jobb nem foglalkozni, de hogy 25 dollarbol kijon a lampa es a hat akkus pakk is, az mar csodaval hataros...
Aksi nelkul 13 dollar, azt nem neztem meg, hogy mennyi a szallitas:
www.amazon.com/gp/product/B00IN4XW5K/ref=oh_aui_search_detailpage?ie=UTF8&psc=1
A gearbesten sem mindig 62 dollar, szoktak 40 par dollarert is adni.
Ha kesobb vennel masik lampat, akkor jobb ugyanolyan vagy hasonlo szinhomersekletut valasztani. A convoy s2+-nal ezt elneztem, hidegebb fenyu, mint a bt40s, egyutt hasznalva a kettot ez fel is tunik, de azert kibirhato.