Nem merném szétszedni, biztosan soha többé nem lehetne összerakni úgy min Shenzen-ben. Ránézésre meg nem ismerem fel és amíg jó a fénye nem is különösebben érdekel, hogy eredeti vagy hamisítvány (ennyi pénzért meg nem is nagyon vannak illúzióim).
Az elfüstölésről meg annyit, hogy ha a Samsung Galaxy Note meg az iPhone akksi is megtette, akkor amúgy sincs senki biztonságban.
Én a magamét szétszedtem. Összerakásnál volt némi probléma, de csak azért mert balfék voltam. Miután megtaláltam a hibát, sitty-sutty ment. Amúgy elég lefényképezni a ledet. A baj ott kezdődik, hogy a nyüves még akkor is nagyon apró, ha XM-L-ről van szó, így alig látni a részleteket. Én is most nem csak makró módot, de még kézi nagyítót is használtam, hogy kipróbáljam, hogy tudom lefényképezni. Más a telefonjára vett egy 6 dolláros mikroszkópot XD
Mindenesetre remélem, még sokáig fog működni a lámpád, és mutatja az utat rendesen. Ha megérkeznek a ledjeim, és lesz erőm az átépítéshez, akkor majd nyomok képek. Most épp a vámon ülnek :S