Igen, igen, plusz mindehhez hozzájön a "humán" tényezõ, vagyis hogy kinek mi a "jó".
Engem például zavar ha túlzottan erõs a közeli fény mert pl. murván nagyon visszavakít, és úgy alig látok tõle pár méterre; van aki meg azt élvezi hogy tündököl elõtte minden (minden, ami már reakció-idõn belül van, vagyis már nem kikerülhetõ) :-)
Ez igaz, a széttartás, a szélesebb fény a perifériás látás is fontos de egy "távoli fény" vagyis szúrófény mindenképp kell még bele.
Jómúltkor feltettem az 1600 lumenes fejlámpám fény tesztjét.
(Ahhoz képest már erõsebb a távolija..) Azon is látszik, hogy közelre is megy ami kell relatív elég szélesen, viszont van benne egy távoli keresõ fény, vagy minek nevezzem.. Ahhoz (már) túl széles, hogy keresõnek lehessen hívni, viszont mégis koncentráltabb és távolra is jól vetít. Mivel fejre kerül ezért pásztázni lehet vele. Igaz, abba kellett anyagot építeni (a 6+ órás üzemidõhöz és a jó fényhez) ami eléggé megdrágította, viszont fénye az van!

Nem is tettem bele kisebb fényerõ állást mert így is sokáig bírja.
Amikor egy teljes éjszakát kell mennie, akkor fele kikapcsolható,
vagyis az üzemidõ így 12 +.. óra. Azt meg ki lehet választani, hogy szélesebb vagy a távoli fény menjen amikor takarékoskodni kell vele.
Egyébként a távoli az szórt fényt is ad, ezért az a jobb ilyen szempontból.
Két teljesen független külön kör van benne.
Ha véletlenül egyik körben bármi meghibásodna, a másik körrõl még van elég fényünk. Ez olyan mintha két külön lámpa lenne egy tokba építve, amit két külön akkumulátor lát el energiával külön csatlakozókon és külön vezetéken. Ez nem véletlen. Dupla áramkör a biztonság kedvéért mint az ûrtechnikában.
Lehet, hogy karácsony elõtt az eladásra kerül. Kettõ MultiChip-E leddel szerelve, kettõs fókusszal, kettõ db 7,4V 6600 mA/órás akkuval és gyári lítium töltõvel 45e-ért tudom oda adni mert elég sok anyagot bele fektettem és volt rajta mindíg áttervezni és kiegészíteni való a jobb fényhasznosítás és elõre vetítés érdekében. Most úgy alakult, kellene néhány fontosabb dologra amit ráköltöttem.
Amúgy a powerled-es lámpák elterjedésével lassan fel kéne venni a bringás etikett íratlan szabályai közé a "ne világítsunk a szembejövõ pofájába" címû paragrafust. Ez fõleg lakott területen kívûl tud zavaró lenni (keskeny bringaúton). Én igyekszem mindig lekapcsolni "lopakodó fokozatra" ha szembejön valaki, de ezt egyre kevesebben teszik meg.
Erre bizony oda kell figyelni de fejlámpával ez nem is gond, csak lebólintunk amíg szembe jönnek.
A kormányon viszont lehet a markolat mellett váltókaros billentést építeni a sebváltóhoz hasonlóan.
Nekem az újabb billentõ mechanikát montu tervezte meg és kivitelezte nagyon profi módon. A fókusz állítós házat a közös terv alapján sikerült legyárta(t)nia.
Ami érdekes, a 2 MC-E ledes fejlámpa mellett bekapcsolom a kormányon lévõt,
attól nem igazán lesz jobb a tájékozódáshoz szükséges látás.
Nagyobb az össz fény, de a fejre szerelt lámpa óriási elõnye (a fejjel együtt mozgathatóság).
Ez nagyobb elõnyt jelent mint fixen a kormányon három MultiChip led.
A kormány lámpa nekem egyelõre fõleg a további kísérleteket szolgálja.
Na meg (miután a fejlámpa "elmegy"), amíg az újabb fejlámpát majd össze nem rakom addig a fõ fényem lesz. Akormány lámpa fénye még nem olyan nagyon kiforrott.
Fejlámpával bárhova bátran elindulok, viszont csak kormány lámpával korlátozottabban lehet tájékozódni. Igaz, arra bárki mondaná, hujj de brutál, de más dolgok is számítanak. A kormányon a hiányosság a rögzített jellegébõl is adódik de a távoli fényt is meg kell majd benne oldanom. Szóval azzal még van kitalálni való, hiába 2000 lumen fölötti a fénye.
Ja és ami még lényeges, hogy a fejlámpa nem vakít, lehet bármilyen erõs.
Elkerülhetõ vele, hogy másokat elvakítsunk. Persze ehhez tudatosan kell használni.