Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Látni & látszani!

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
8729 hozzászólás a témában

Balu1

Balu1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.726 hozzászólás
Sõt ha veszel Canon pótakkut, abban br. 8.125,-Ftért 6 db 18650-es akku cellát találsz!
http://global-akku.addel.hu/detailproduct.php?productid=71614
Így 1.360,-Ft-ból kijön 1 db ilyen akku cella.

Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.

Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !

A találmányok már csak ilyenek..

DöG

DöG

vendég

• fórumtag
  • 229 hozzászólás

18650 akkut merre találok nem arany árban és gyorsan? Dunántúl-BP játszik!

LiIon akkuk hazai 2300mAh/2150Ft/db
vagy Deal extremtõl behozatni (~félár; csomó idõ; szállítás kissé bizonytalan)

nyalkascompo

nyalkascompo

vendég

• fórumtag
  • 30 hozzászólás
Sziasztok!

Valaki tudna segíteni, hogy hol lehet kapcsolóüzemû áramgenerátort venni/ csináltatni?

köszi!

Johny Cash

Johny Cash

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
Halihó.

Ha lusták vagytok, és jó terméket akartok - akkor irány a magic shine:
DealExtreme: $80.16 HA-III Cree SSC P7-C (SXO) 3-Mode 900-Lumen LED Headlamp Set (4*18650 included)
80 dollár - házhozszállítva, és tökéletes megoldás, iszonyú fényerõ.

Azonban ha szerettek barkácsolni, csakis a CREE ledes megoldás a hatékony.
XP-G vagy MC-E: ChipCAD Kft. Honlapja

Li-ion akku: Li-ION elemek Li-SOCI2 + G

Let there be light!

Üdv.
Készpénz János

tekeyagd

tekeyagd

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 hozzászólás
kicsit off leszek, de elektros emberek járnak ide nagy számban. 18650 akkut merre találok nem arany árban és gyorsan? Dunántúl-BP játszik! Köszi elõre is!

DöG

DöG

vendég

• fórumtag
  • 229 hozzászólás
Ja, még annyit, hogy mindegyik optikának XP-G-vel használva, néhány fokkal (2-3°) nagyobb a szöge, mint az eredeti leddel, mivel kicsit nagyobb a chip mérete...
saját XP-G optika teszt

DöG

DöG

vendég

• fórumtag
  • 229 hozzászólás

láttam a chipcadnél az akciókat, és rendelnék tõlük pár xp-g ledet, de nincsen hozzá optikájuk. valakinek volna valami tippje, milyet lehet használni hozzá? venni hol lehet?

Van nekik több féle is, ami jó! Pl. ezek a jó hatásfokú, Lediles négyzet optikák teljesen jók hozzá, még a holder rész is jól illeszkedik:

CXP-D (FA10666) XP-E optika ±8° 195 Ft
CXP-M (FA10665) XP-E optika ±15° 195 Ft
CXP-O (FA10669) XP-E optika ±7° x ±21° 195 Ft
CXP-RS (FA10668) XP-E optika ±4° 195 Ft
CXP-SS (FA10667) XP-E optika ±6° 195 Ft
CXP-W (FA10708) XP-E optika WIDE 195 Ft

Valamint a kis méretû Khatod hexagon optikák is egész jók!
PL115006 EXAGONAL LENS 217 Ft
PL115040 EXAGONAL LENS 217 Ft

Ezeken kívül is van több féle optika, amivel szép képet lehet vetíteni, csak ott az optika helyes pozícionálása nem megoldott...
-CREE optika: XLSL-7090-247 PMMA/N 6° CREE XR-E optika 77 Ft
-tükör: KCLP20CR Reflector 20 mm, 6° 217 Ft
...
-vagy pl. a másutt kapható Luxeon 30°-os optika...

nyalkascompo

nyalkascompo

vendég

• fórumtag
  • 30 hozzászólás
sziasztok!
láttam a chipcadnél az akciókat, és rendelnék tõlük pár xp-g ledet, de nincsen hozzá optikájuk. valakinek volna valami tippje, milyet lehet használni hozzá? venni hol lehet?

köszi

DonMatteo

DonMatteo

vendég

• fórumtag
  • 162 hozzászólás

Ez tök jó lenne, csak nem találok Mo.-i forgalmazót. :(

A kis félkör alakú mûanyag egyik fele tört le, amit már próbáltam visszaragasztani, de mûanyag révén a ragasztás semmit sem ért. Kis erõfeszítéssel egybõl letört. Amúgy a feleségem törte le, mondtam neki hogy tartsa meg egy kicsi a biciklit, amíg bepakolok a táskába, de nem voltunk összhangban. :) Egy lámpaoszlop volt a ludas.

Nem is kell forgalmazó, a vételárban bennevan az ingyenes postázás is. Én már rendeltem tõlük, rendben volt minden, egyetlen hátránya hogy elég lassú, 3-4-5 hét mire ideér.

N3gro

N3gro

vendég

• fórumtag
  • 51 hozzászólás
Ez tök jó lenne, csak nem találok Mo.-i forgalmazót. :(

A kis félkör alakú mûanyag egyik fele tört le, amit már próbáltam visszaragasztani, de mûanyag révén a ragasztás semmit sem ért. Kis erõfeszítéssel egybõl letört. Amúgy a feleségem törte le, mondtam neki hogy tartsa meg egy kicsi a biciklit, amíg bepakolok a táskába, de nem voltunk összhangban. :) Egy lámpaoszlop volt a ludas.

DonMatteo

DonMatteo

vendég

• fórumtag
  • 162 hozzászólás

Sziasztok!

Van egy Bikefun Thunder elsõ lámpám:

Sajnos nem sokáig tartott a tartókonzolja, mert az egy szerencsétlen kitámasztásnál letört. Az lenne a kérdésem, hogy lehet-e venni hozzá tartókonzolt, mert ezért nem akarok ismét egy új lámpába beruházni.

Az alábbiakat néztem, de kifejezetten, ehhez a típushoz nem találtam:
ebike.hu tartókonzolok

Szia!

esetleg Dealextreme:

http://www.dealextre...ls.dx/sku.31871

http://www.dealextre...ls.dx/sku.15642

http://www.dealextre...ails.dx/sku.792

http://www.dealextre...ls.dx/sku.15342

Egyébként hol/hogyan törött el? Biztosan meg lehet ragasztani...

Üdv

zylin

zylin

törzsvendég

• fórumtag
  • 277 hozzászólás
megoldás: keress vkit aki cnc-vel dolgozik. Ha nem tört ripityává a régi akkor tudnak ról a méretet venni csináll neked egy újat vmi masszívabb mûanyagból.

N3gro

N3gro

vendég

• fórumtag
  • 51 hozzászólás
Sajnos ez nem jó. Az eredeti tartókonzol felsõ része egy félkör alakú mûanyag. Ebbe tudom bele tudom helyezni a lámpát, ugyanis ez ilyen szerszám nélkül kipattintható, elemlámpaként is használható lámpa.

DöG

DöG

vendég

• fórumtag
  • 229 hozzászólás

Az lenne a kérdésem, hogy lehet-e venni hozzá tartókonzolt, mert ezért nem akarok ismét egy új lámpába beruházni.

Ha esetleg ez a bilincs jó:Feltöltött kép:confused:
http://neuzer.webaruhaza.eu/ lapon: Kiegészítõk>Világítás>elemes világítás>alkatrészek... lap alján. :)

N3gro

N3gro

vendég

• fórumtag
  • 51 hozzászólás
Sziasztok!

Van egy Bikefun Thunder elsõ lámpám: Feltöltött kép

Sajnos nem sokáig tartott a tartókonzolja, mert az egy szerencsétlen kitámasztásnál letört. Az lenne a kérdésem, hogy lehet-e venni hozzá tartókonzolt, mert ezért nem akarok ismét egy új lámpába beruházni.

Az alábbiakat néztem, de kifejezetten, ehhez a típushoz nem találtam:
ebike.hu tartókonzolok

trepps

trepps

vendég

• fórumtag
  • 17 hozzászólás
jsipos007!
Szerintem ez sansztalan, de vki elhagyott egyet pár napja Szlovákiában, ha szerencséd van megtalálod:), valahol Beretke környékén kell keresni..

DonMatteo

DonMatteo

vendég

• fórumtag
  • 162 hozzászólás
Sziasztok!

Most láttam: a www.chipcad.hu befejezi a CREE-LED-ek és tartozékaik forgalmazását, a maradékot pedig diszkontáron elpasszolják... nézze meg akit érdekel, én be fogok vásárolni :)

http://www2.chipcad....aspx?group=0117

Üdv

jsipos007

jsipos007

vendég

• fórumtag
  • 55 hozzászólás
Hozé-lámpát vásárolnék, akkuval vagy anélkül. Kérem, ha Neked van eladó, írd meg a telefonszámodat, hogy egyeztethessünk!

nyalkascompo

nyalkascompo

vendég

• fórumtag
  • 30 hozzászólás

Üdv mindenkinek!Ledes lámpát akarok építeni.Luxeon K2-es ledre gondoltam,tölthetõ AA vagy AAA elemekkel.Hogy lehetne a legegyszerûbben megépíteni,kell-e esetleg ledmeghajtó,ha igen,hol lehet beszerezni?Ledekbõl 350,700mA-esre gondoltam,3W-os.
Minimális elektronikai ismeretekkel rendelkezem:-)

szia!

én is k2 ledbõl csináltam az enyémet, de állítólag a cree ledek sokkal jobbak: olcsóbb és a hatásfoka is jobb mint a luxeonnak...
egy pár hozzászóással elõbb belinkeltem 2 vaterás ledmeghajtót, azokhoz tudna valaki valamit mondani?

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Üdv mindenkinek!Ledes lámpát akarok építeni.Luxeon K2-es ledre gondoltam,tölthetõ AA vagy AAA elemekkel.Hogy lehetne a legegyszerûbben megépíteni,kell-e esetleg ledmeghajtó,ha igen,hol lehet beszerezni?Ledekbõl 350,700mA-esre gondoltam,3W-os.
Minimális elektronikai ismeretekkel rendelkezem:-)