Viszont a LED rögzítése még mindig kérdéses számomra, hogy mi módon rögzíthetem fel?
Valakinek valami ötlet?
Így csinálnám: Akár 20×20-as alu zártszelvény elejére is ráragasztható az optika
A ledet egy zártszelvénybe illeszkedõ passzentos alu darabra szerelném, azt az optikához passzoló mélységig nyomnám be a lukba (oldalról csavarral, vagy hõvezetõ ragaccsal is rögzíthetõ, ha nem sikerülne elég passzentosra)...
Így csinálnám: Akár 20×20-as alu zártszelvény elejére is ráragasztható az optika: Zártszelvény végét síkba, utána süllyesztés, hogy a holder nélküli optika bele illeszkedjen (lehet a 4 kis pozícionáló pöcköt is le kell kapni). Végül valami átlátszó mûgyantával odaragasztani, (arra figyelni, hogy a kúpos részre lehetõleg már ne menjen), az optika túllógó peremét lereszelni .Vettem egy XP-G LEDet, és hozzá való CXP-W optikát. Ezt szeretném egy házba beletenni, ami mellesleg nem árt, ha vízhatlan is (inkább fontos, hogy az legyen
.
A gond az, hogy az optika 21x21mm négyzet alakú, és nem sok ötletem van, hogy ezt mi módon tudom megoldani. Elsõre fém zártszelvényre gondoltam, hogy a hõelvezetés is megoldódjon, de ilyen méretben nem találtam.
Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.
Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !
A találmányok már csak ilyenek..
Skory bringavilágításos oldala az oldal 2/3-ánál találsz agydinamóról infót. Ha van zéner dióda benne, akkor egy bizonyos sebesség fölött kezd érezhetõen fékezni, mivel a zéner egy rá jellemzõ feszültség fölé nem engedi a feszültséget, felemészti, elfûti a "felesleget"......
Nem ismerem a konkrét lámpát, de NiMh, vagy NiCd akkuk esetében a jobb töltõk Így viselkednek:az imént jött meg postán 1 "blackburn flea" elsõ lámpám, de olyan van vele h feltettem tölteni és 1 ideig halványan villog aztán marha erõsen, gondoltam akkor van feltöltve, de ha leveszem 1 darabig akkor is folytatja....esetleg valakinek van vagy volt ilyen hogy mivan vele?! köszi elõre is!
Agydinamó vagy agy generátor, mint az elvébõl adódik. Az agyváltó az más.Egy olyan kérdésem volna, hogy agyváltós dinamó nem bekapcsolt lámpánál is foghatja a kereket..?
Ha PERSONAL ACCOUNTOT-t csinálsz aminél vannak összeg limitek a havi éves stb. pénzforgalomra akkor nem kell semmilyen kártya.
Kártya ahhoz kell hogy "Verified user" legyél és ezeket a limitált összegeket emelni tudd.
ITT elmagyarázza am mi merre hány méter.
Nekem a alap kártyám van és simán tudtam vele úgy fizetni, hogy csak a PP-hez csatoltam a kártyámat.azt hiszem a ha-iii ssc p7-c lesz a befutó
már csak a beszerzésének módját kell megoldani valahogy okosan, mer nincs pay palom, otp-ben meg az mondták, hogy olyat nem tudnak nekem csinálni, ami pay pal-osítható lenne:(
Az lehet, hogy annyi a max, de 600 lumen néven nem fogja megtalálniOlxan 600 lumen közötti az max. ha jobban utánna olvas az ember de a tesztek alapján még így nagyon jó ebben az árkategóriában.
OTP-nél van olyan,hogy NET számlacsomag,ahoz kapsz egy webkártyát amivel tudsz paypal-t használni.azt hiszem a ha-iii ssc p7-c lesz a befutó
már csak a beszerzésének módját kell megoldani valahogy okosan, mer nincs pay palom, otp-ben meg az mondták, hogy olyat nem tudnak nekem csinálni, ami pay pal-osítható lenne:(
. ...Az említett magicshine p7 mj-808 900 lumen néven keresd, rengeteg teszt van róla...