Kösszönöm a választ, de sznob országútisként nem tudnám elképzelni az agydinamót, akkor inkább cserélgetek akksit.
Eza magicshine nagyon hasonlít a dealextreme-s lámpára, az ennek az utánzata?
Egy ilyet esetleg?
Kösszönöm a választ, de sznob országútisként nem tudnám elképzelni az agydinamót, akkor inkább cserélgetek akksit.
Milyenekkel találkoztál eddig? Hasonló felépítésû 12voltos ledes SPOT fényforrások voltak azok amelyeken túl kicsi volt a nyílásszög?
Igen csak olyat már nem veszel sehonnan
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Tanácsot szeretnék kérni. Egy esetleges hosszabb (megállás nélküli kb. 500-600km) országúti túrához kéne lámpa. Olyan kéne, hogy végig bírja az éjszakát, de ne kelljen hozzá külön csomagnyi akksi. Arra gondoltam, hogy az elsõ villára szerelhetõ legyen, így talán kevésbé zavarná a szembe forgalmat és esetleg jobban is látható lenne az út. Létezik ilyen lámpa, vagy csináltatni kellene (esetleg innen valamelyikõtök csinál rendelésre lámpákat?)?
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
-A Spot névleges 12V váltófeszrõl megy: Elektronika egyenirányít, pufferel, így gyök2×-es belsõ egyenfesz ~16V keletkezik.12v 20w halogén fejlámpát használok, 12v 7,2ah zselés akksirol hajtva'. A következõ "fejlesztésre" gondoltam: vannak MR16 foglalatú, 12voltos power LEDes spot "izzók" pl ez: MR16 LED 9 Watt
Nah most, ha az én rendszeremre ezt rákötném, minden további nélkül mûködne, valamennyivel tovább bírná, valamennyivel másabb lenne a fénye... ?! Vagy kell + elektronyika hogy mûködésre bírjam?
Help plz, számomra az ilyen foglalatú SPOT fényforrás lenne a legmegfelelõbb. Kösz, w21
Találtam egy szimpatikus árú ledet de ha tudtok profibbat jó árban akkor azt választom.Fontos lenne a jó energiahasznosítás sok fényt kis fogyasztással,és az is hogy jól lehessen látni azon a színhõmérsékletû fényben amit a led produkál.
Itt vannak a led adatai
Ledium Luxeon Rebel Micro Trispot modul, természetes fehér Cikkszám: MOD-TRS-PWN1-0100 A LEDIUM Rebel Micro Trispot modul 3 db. Luxeon Rebel LED-bõl összeállított kör alakú modul. Átmérõje mindössze 23 mm! Teljes fényáram: 300 lm@350, mA. 700 mA meghajtásnál helyettesíti a 35W halogénlámpát, ekkor mindössze 7,5W a fogyasztása A modul 3 db. sorosan kapcsolt Luxeon LXCML-PWN1-100 LED-et tartalmaz.
Maximum 700 mA áramerõsséggel hajtható meg. Kizárólag hûtéssel szabad használni! 3,5K Ft-ba kerül A modulhoz 3 tagú 23 mm. átmérõjû optika rendelhetõ. Ez esetleg hasznos lehet hozzá,gondolom. 1,1K
én is inkább a rövid üzemidõtõl tartok leginkább
kéne nekem elõre villogó
két jelöltem van.....ötlet tanács érv?
Blackburn Flea USB:
és ez a Cateye