Álló helyzetben annyira melegszik fel, hogy még éppen meg lehet fogni, nem éget, viszont meleg.

Ez valamivel 60 fok alatt van.
Tekerni kell, és akkor nem melegszik fel.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Szerintem valószínûleg ez (még nem próbáltam): "Hybrid reflector No. 207 30mm 2.5° CREE Reflector 1 343 Ft"
Szerintem valószínûleg ez (még nem próbáltam): "Hybrid reflector No. 207 30mm 2.5° CREE Reflector 1 343 Ft"sziasztok!
meg tudná valaki mondani,hogy melyik az a chipcadnél kapható, legszûkebbre fókuszálható optika, ami jó xp-g-re?
kösziû!
Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.
Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !
A találmányok már csak ilyenek..
Huzallábasokban nem vagyok otthon, de Cateyék azért nem a legszarabb ledeket szokták használni, a sarki boltban biztos nem kapsz sokkal jobbat, (egy jó huzallábas kb. 4...10lumen/20-30mA)... Ha mégis sikerülne a legjobbat beszerezni, akkor is csak sacc. 1,5-2×-es fénymennyiséged lessz, ugyanolyan meghajtásnál, (de lehet, hogy az optikával nem fog úgy együttmûködni, ezért kevésbé fogsz vele látni)...A képet ezen az oldalon találtam. Nekem is van egy ilyen lámpám és az érdeklne, hogy lehetséges-e javítani a fényerején. Légyszi egy konkrét típus nevet mondjatok (ha van), mert a technikai paramétereket úgysem értem.