ha a koponya épsége túl sokba is kerül, de azért megéné többért is.
Katt --> fejedre! - bringás sisakot
Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.
Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !
A találmányok már csak ilyenek..
Igen, már ezen én is gondolkodtam. Lehet érdemes lenne beszerezni egyet, csak a sisak is marha drága, német hasz. cikkesnél nézegetek de ott mindig csak gyereket találok :S De kénytelen leszek beruházni egybe,mert a biztonság csak fontosabb a pénznél
Erre jó a fejlámpa és a sisakon a sild. Kicsit lejjebb billented a fejed és az utat közvetlen magad elõtt látod a lámpád fényénél, viszont a szembõl jövõ fényeket eltakarja a sisak kiálló széle. Sokan nem szeretik de pl. erre is jó a sild ha nem veszed le.
Erre jó a fejlámpa és a sisakon a sild. Kicsit lejjebb billented a fejed és az utat közvetlen magad elõtt látod a lámpád fényénél, viszont a szembõl jövõ fényeket eltakarja a sisak kiálló széle. Sokan nem szeretik de pl. erre is jó a sild ha nem veszed le...ha esõ után vagy épp esõ közben tereker akkor szarabb,mert megáll a víz az úton és hát tükrözõdik ezerrel
A három v. négy góliátos rúdlámpa biztonsági õröknek jó mert jót oda lehet vele sózni! ..ha kell.
..na de az is már jókora erejü power leddel!
A három v. négy góliátos rúdlámpa biztonsági õröknek jó mert jót oda lehet vele sózni! ..ha kell.Nemrég pedig egy bazi nagy Mag-Lite krypton izzós lámpát cseréltem sokkal kissebb led-esre, És akkor még nem is beszéltem, róla, hogy sokkal nagyobb a súlya is.
Nem értem miért olyan elterjedtek azok az elsõ lámpák, amelyek olyanok, mint a hátsók, csak fehérben. Ilyen régen nem volt, akkor még tudták azt, amit ma már elfelejtettek: az elsõ lámpa arra való, hogy az utat világítsuk meg vele magunk elõtt, a hátsó meg azért, hogy szétszórja magunk mögött a fényt, hogy minél többen és minél messzebbrõl lássák. Ezért elõre érdemes még halogén izzósat venni.
"2X brighter than a Super high-flux LED – up to 7,500 candela (peak beam intensity); 120 lumens"
Azért a 120 lumen nem valami hú de sok, sõt elég kevésnek tûnik. Persze attól függ mihez képest nézzük.
A régi lámpákat tényleg még az is magasan veri.
Tegnap szert tettem 2 zseblámpára, amiben cree ledek vannak.
Eléggé el vagyok hülve a teljesítmnyüktõl. Hihetetlen mennyivel erõsebb fényük van a kis elemekkel, mint a góláit elemes Mag-Liteomnak volt. Az egyik ráadásul még fókuszálható is, és nagyon messzire világít.
Ilyen kéne bicaj lámpában is