Rég volt fizikaóra...szóval, miért van az, hogy a Polar és bármely hasonló wireless rendszer meghülyül attól, ha a lámpa tápkábelét feltekerem a kormányra? Elvileg szigetelt a kábel, tekercs nem jöhet létre - vagy csak az akkumulátor közelsége zavarja? Nem tudtam rájönni, de tény, hogy nem barátok.
Amint a kábelt és az aksit messzire viszem, újra minden tökéletesen üzemel.
Amennyire jól ment a matek, a fizika annyira nem, szóval megválaszolni nem tudom, inkább csak érdekel, milyen Polar-t zavar? Nekem szintén volt hasonló gondom régen, kódolatlan jeles, rádiós Ciclosport 4.4-el. Ha bekapcsoltam a ledes Cateye Uno lámpát, a pulzusmérés összezavarodott és a sebességmérõm jelét nem vette az óra. A lámpa áthelyezésével részlegesen megoldódott a gond, akkor legalább a sebességmérést ki tudtam trükközni, hogy menjen. (Próbálkoztam a lámpa belsejének árnyékolásával - alufólia és társai -, az nem használt, csak az áthelyezés olyan helyre, hogy a stucni és a villanyak lehetõleg a lámpa és a jel "szórásának" útjában legyen, így lett nagyjából oké.) A 2.4GHz-es, W.I.N.D.-es Polaromat viszont az égadta világon semmi nem zavarta még nálam. Olyan gondom volt csak, hogy mondjuk hátizsákkal futottam, és az órás kezemmel fogtam hátul alulról a hátizsákot, hogy ne rázkódjanak benne a cuccok. Na ilyenkor be szokott csipogni, hogy a mellkasi jeladót nem érzékeli.
Lámpád milyened van?

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére