Véleményem szerint, ezeknél az atom lámpáknál már oda kell figyelni, hogyan állítod be a fénycsóvát..
Ezeknél a gépjármûnél megszokott erõsségü lámpáknál már illik (talán inkább kötelezõ)
figyelembe venni a jármûvekre vonatkozó világítás szabályait, de érdemes kihasználni a lehetõségeit is.
Bringához rögzített lámpánál ugyanúgy célszerü lenne a menet közben, könnyedén és biztonságosan, a kormány elengedése nélkül váltható fény magasság használata. igaz ez gyárilag még nincs megoldva. Itt egy kis barkács megoldás jóljöhet.
Elég sok jó fényü lámpát próbáltam már bringán és folyamatosan használok is ilyeneket.
Azt tapasztaltam ha pl. csak kormány lámpát használok és a fényének a felsõ szélét "tompított" állásnak megfelelõen állítom be néhányszor tíz méterre magam elé, akkor távolabb minden sötétben marad, viszont nem vakítunk senkit.
Így az út azon szakaszát látjuk ugyan ami a haladáshoz közvetlen szükséges, viszont az elõre látó tájékozódáshoz már kevés az a fény. Ezzel a megvilágítással arról már fogalmunk sem lehet, merre megy az út 100-150 méterrel elõttünk és az úton távolabb mire számíthatunk.
Erre akár két fixen beállított lámpa is lehetne megoldás de az nem igazán gazdaságos.
Ezt megoldottam a lámpa mechanikus bowdenes billentésével.
Amikor szembe jön valaki akkor lenyomom a fényt tompított állásba, viszont ha elment akkor ez már nagyon zavaróan korlátozna. Ezt akár két végállásu billentõ mechanikával is meg lehet csinálni, ahol alsó állásba egy rugó kényszeríti a lámpát és egy kiszuperált (esetleg racsnis) sebváltó karral tudjuk felemelni. Végállásban nem is remeg be.
Még egyszerûbb a dolgunk ha erõs fényü fejlámpa (is) van. Akkor a kormányon elég lehet kevesebb, esetleg csak "tompított" állásu fény.
Csak kormány lámpa nem adja meg a nappali tájékozódás élményét (fõleg fixen letompítva), viszont emelhetõ fénnyel, fõleg ha mellette megfelelõ fényü fejlámpa is van akkor éjszaka sincsenek korlátok a látászi viszonyok miatt.