Az 1800 mA töltõ áram fõleg az AA-s akkunál nagyobb cellákhoz való. Egyébként lehet kapni máshol is jó töltõt. Annál magad választhatod meg a töltõ áramot. Ennek akkor van értelme ha nagyjából tudod menyi idõ van a feltöltésre. Amikor van idõd akkor nem érdemes nagyon nagy áramon tölteni. Ha már 17ezer és nem töltesz vele gyakran AA-nál nagyobb akkukat akkor ez is jó, talán jobb a választható áram miatt: BC-900 akkutlt 4db 2700mAh akkuval
Tényleg nagyon kevéske az, amit lámpákról, akksikról tudok, de annyira jól és szemléletesen leírtad, hogy így egészen megértettem, már nem ködös annyira a téma, mint eddig volt. (Mert az volt) :-> Ma este a jónak gondolt akksik egy részét bepakolam a lámpákba és holnap estig merítem õket.
Még egy olyan trükköt szoktam alkalmazni, hogy a frissen vásárolt akksikat megszámozom és az egymás melletti párokat egymással szoktam tölteni, hogy lehetõleg hasonló állapotban kerüljenek töltésre. Nem tudtam, hogy ez jó-e vagy sem, de ha jól értem, akkor ez nem is volt olyan rossz ötlet?
És köszi a linket is!

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére