Agydinamó használatán gondolkozom, bár még csak nagyonb távolról kerülgetem a témát.
[...]
hmmm.... ez a dinamó érdekesen hangzik
[...]
milyen használni? nem olyam mint a hagyományos, hogy hangos, és marha sokat fog?
Bocs, napokig BF nélkül (sõt Internet nélkül,

, hihetetlen, de van ilyen) voltam, most válaszolok. Nem, nem hangos, mert az egyik lényege, hogy (legalább) duplán csapágyazott, a másik (összefügg), hogy alig nyomja a gumit, ezért csendesebb. A fõ hátrány, hogy megszûnt a svájci cég, akik gyártották. Nagyon jó a hatásfoka (75% rémlik), 65 km/ó-ig jó.
(Tudjuk, hogy igazából ez
generátor és nem dinamó....)
Számomra azért jobb, mint az agydinamó, mert csak akkor megy, amikor bekapcsolom. Azaz ritkán, de akkor megbízhatóan.
Ez (
LightSpin) is jó drága volt, egy svájci boltból (távolról rendelve...), de nagyon megérte (3-4 éve minden világítós éjjel...). Néhol még lehet egy-egyet elcsípni, vadászni kell.
A „következõ” legjobb - emlékeim szerint - a
Busch & Müller, sajnos azok még drágábbak, az észak-amerikai piacra vannak árazva. Hopp, a Veloland katalógusban van 6V 3W is, 40% hatásfokkal, 30 €-ért. Ezzel nincs tapasztalatom, de az
Axa-val van (20 €), az eggyel alacsonyabb kategória, 45 km/ó-ig megteszi - ilyet diódás hátsó (
B&M Selectra, 15 €) és
Lumotec (B&M, halogén, 12 €) elsõ lámpával szereltem az egyik családi biciklire, rendben megy két éve.
Csak a tapasztalatom írom le, azért nem akarnék agydinamóst, mert nagyrészt nappal biciklizem, s jobb a cserélhetõ kerék, mint ami a „dinamóhoz" van kötve. Ugyanígy elhiszem, hogy a diódás lámpa „sokkal" jobb, de még ez a Lumotec halogén is elég jó töksötétben aszfaltos útra, városi biciklire. Erdõben nyilván több kell, no meg hegyibiciklire nincs (nem szokás...) dinamó (sem generátor

), arra - tán már írtam is - Sigma Cubelight II-t csippentek, aminél ugye csak jobb van, pl. a
lightster.
Stellaz, ha végképp nincs hozzá töltõ, szólj, megnézem itt...