Úgy ítélem meg, hogy plusz biztonságérzést adhat, hogy amerre a fejem fordítom, arra is esik elég fény..
Ezt a mondatot különösen kiemelném mert nagyon igaz, sõt többet ad a fejlámpa mint amit le lehet írni!
A látvány vele önmagáért beszél. Olyan érzést ad az éjszakában, mintha amerre csak nézel, mindenütt nappal lenne, hiszen veled fordul a fény, a tekintetedet követi. Tudom, hiszen próbáltam már csak
kormány lámpával is és csak fejlámpával is menni.
Az is igaz, hogy amit éjszaka fejlámpaként szoktam használni, annak elég széles a fénycsóvája,
ez még plusz komfortot ad hozzá.
A több szemszögbõl történõ megvilágítás is igaz. Vízszintesen és függõlegesen eltolva
és ezeket kombinálva is lehet jó eredménye.
Szerintem a függõlegesen távolabb elhelyezett fényforrás a fontosabb a mély gödrök,
talajból kiálló tárgyak gyors megítélésében.
A kormányon, egymástól kicsit távolabb is el lehet helyezni egy-egy lámpát
amelyek a haladás sávjában részben fedik egymás fényét, de oldalra külön-külön kiszóródva
még szélesebb megvilágítást adhatnak. Így használom legtöbbször a saját fényemet is, habár
most egyetlen lámpa fejben van elhelyezve a három vízszintes zóna így ha mind felkapcsolom,
széles lehet mint egy autó fénye. Ezt nyilván a körülményektõl függõen használom.
A két oldalsó zónát többnyire kis fokozatra kapcsolom, amíg
a fõ fényt (középen) felnyomom nagy állásba ha szükséges.
A függõleges zónákat a lámpa fej mechanikus billentésével helyettesítem, hogy magasan távolra vetítsen,
vagy esetleg csak közvetlenül elém mert szembe is jöhet valaki.
Azt azért megjegyzem, hogy hivatalosan, a KRESZ szerint
egy kerékpáron középen egy bekapcsolt lámpa lehet a közúti forgalomban.
A fejlámpáról nincs külön kitétel (talán csak, hogy ne vakítsunk vele senkit de ez minden lámpára igaz).
Közúton kívül, pl. terepen, ahol a kresz szabályokat nem kérik számon, ott már nem lehet ezzel probléma.
Ehhez jöhet hozzá a függõlegesen eltolt fényforrás, a fejlámpa.
A függõlegesen kettõ különbözõ szögbõl induló fény különösen megkönnyíti a terep kiemelkedéseinek és a gödrök mélységének a megítélését.