Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Látni & látszani!

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
8729 hozzászólás a témában

löpapp

löpapp

törzsvendég

• fórumtag
  • 406 hozzászólás

felülemelkedtem a kérdésen és rendeltem egy ilyet

1W 2-Mode 50-Lumen LED Bike Light with Mount (4*AAA) - Free Shipping - DealExtreme

Ilyet itthon is lehet kapni, mondjuk 2000ft körül láttam.
Nekem kiegészítõ fényként ez van, csak pirosban és uv zöldben:
Skully koponyás 2 LED-es hátsó villogó sárga
Nagyon jó fénye van, látni is lehet vele végszükség esetén.

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás
felülemelkedtem a kérdésen és rendeltem egy ilyet

1W 2-Mode 50-Lumen LED Bike Light with Mount (4*AAA) - Free Shipping - DealExtreme

Van már innen egy zoomos bringa lámpám, de az olyan erõs, hogy a 3 aaa elemet nagyon hamar leszívja, cserébe mondjuk erdõbe is lehet vele menni simán. Ez 4 aaa elemmel megy, és csak 1 wattos, meg a kommentek szerint jól bírja üzemidõvel. És 7 dodó szállítással :D

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás
hmmm.... én is ezen filóztam, hogy mi van ha lemerül, mert az az egy óra nem túl sok

esetleg még ezt néztem, mert ebbe 4 AA aksi megy, és 60 óra folyamatos üzemidõt adnak meg maxi kakaón, a led benne meg 1 wattos, ami nem túl nagy, de talán nem is csak a láthatóságra elég már

igaz, ahogy nézem, mincsen villogó üzemmódja

vagy a 2wattos smart, de szerintem az is hamar lemerülhet, sajnos nincsen megadva, hogy milyen elemmel megy, meg, hogy mennyit bír

Tyler Durden

Tyler Durden

vendég

• fórumtag
  • 38 hozzászólás
Én a hónap vége felé tervezem egy MJ-808E beszerzését, viszont kell egy szolídabb lámpa is, arra terveztem a flea beszerezését.

Balu1

Balu1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.726 hozzászólás
Egyszer, talán múlt évben fent a HHH-n hozzánk csatlakozott valaki, a lámpa építõ (forum.terminál -os) tárasaságunkhoz. Akkor a kezembe került tõle egy kicsi flea.

Hihetetlen kicsi és könnyû és ahhoz képest hihetetlen fénye van mint amit elvárnánk tõle. Még látni is lehet mellette egész jól.

Igaz, akkor mondta a tulaj, hogy abban az üzemmódban nagyon hamar lemerül. De mindenképp egy kicsi csinos pillangóra inkább emlékeztet mint arra a használható fényû lámpára amit rövidebb idõtartamig biztosít valójában.

Ott fent jónéhányan azon csodálkoztunk, hogy tényleg, akár egész jól látni is lehetne mellette de mi van ha valaki nem jól számolja ki az utat és közben az akku kimerül és sötétben marad a bringa..?

Még kezdtem volna ötletelni, hogy egy másik lítium cellával szükség esetén még át lehetne hidalni néhány óra pluszt a nagy fényü állásában is. Akkor derült, ki, hogy a csatlakozó olyan helyre van beépítve ami bringára szerelés után már elérhetetlenné válik. Különben tényleg, egész jó lenne.

Sõt, töksötétben végül jó is lehet arra az útra amit egy óra alatt meg lehet tenni, ha nem számoljuk el magunkat, vagy városban több óráig arra is elég, hogy lássanak minket villogó üzemmódban.

Annyit még hozzá teszek, hogy én nem merném arra az egy óra erõs fényü üzemmódra bízni magam, mert mi van ha addig erõs fénnyel mentem és valami közbe jön. Akkor sötétben maradok az éjszaka közepén. Na persze, kell még tartaléknak valami kicsi kormány csõre gumizható szilikon tokos biztonsági tartalék fény. Az is kis helyet foglal és ha végszükségben kell valami a láthatóság érdekében, arra az is elég lehet.

Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.

Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !

A találmányok már csak ilyenek..

Tyler Durden

Tyler Durden

vendég

• fórumtag
  • 38 hozzászólás

ha ez így van, akkor maradok a blackburnnél

köszi

Ma hazafele betekerek hozzájuk, remélem kaptak már lámpást..

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

van egy erõsebb folyamatosan világító módja az szerintem még városon kívül is elég lenne de ott még nem próbáltam, az usb töltés elég gyors sosem töltöttem még fél óránál tovább és két hétig biztos jó igaz villogó módban használom és nem túl hosszú távon

ha ez így van, akkor maradok a blackburnnél

köszi

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
van egy erõsebb folyamatosan világító módja az szerintem még városon kívül is elég lenne de ott még nem próbáltam, az usb töltés elég gyors sosem töltöttem még fél óránál tovább és két hétig biztos jó igaz villogó módban használom és nem túl hosszú távon
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás
A blackburn flea napelemes töltõjét használta valaki? mûködõképes a dolog?

úgy tervezem, hogy azzal veszem meg, mert jó lenne a mobilhoz is

A flea fénye maximumon milyen? Arra alkalmas, hogy a sötétebb részeken rendesen világítsa az utat? Tudodm, hogy akor hamar lemerül, de bizonyos szakaszokon nagyon jól jönne még Budapesten is.

Vagy erre a célra jobb lehet a smart 2W-os lámpája? Van itthoin egy elég durva dx-es lámpa, de annak a villogó üzemmódja is sokat fogyaszt, elég hamar lemerül úgy is. Ha a smart bírna az egy hetet napi 1,5-2 óra használatot, hogy fele üzem villogó, fele meg maxi kakakó, akkor az már jó lenne.

vagy a flea az usb-és gyors töltésével naponta, ha elég a fénye

ez most a dilemmám

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás

Pedig szép ez a bugyirózsaszín, Hello Kittys bringára ideális (:

élõben ennyire nem durva, pont ilyen van itthon meg egy fehér :)
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

Tyler Durden

Tyler Durden

vendég

• fórumtag
  • 38 hozzászólás

1-2 hete náluk is láttam - de nem ebben a színben. :-)) BLACKBURN FLEA ELSÕ VILLOGÓ - PINK - USB - Bringa Butik Webáruház

Pedig szép ez a bugyirózsaszín, Hello Kittys bringára ideális (:

xclajos

xclajos

vendég

• fórumtag
  • 158 hozzászólás

Milyen árban van a blacburn flea és honnan lehet beszerezni? Elõre nekem is ez kellene, de sehol nincs raktáron. Sõt ahol érdeklõdtem ott mondták, hogy lehet nem is lesz ebbõl már, mert jön a 2012-es modell..

1-2 hete náluk is láttam - de nem ebben a színben. :-)) BLACKBURN FLEA ELSÕ VILLOGÓ - PINK - USB - Bringa Butik Webáruház

Tyler Durden

Tyler Durden

vendég

• fórumtag
  • 38 hozzászólás

laszlokerekpar.hu

ott beszéltem a sráccal. azt mondja a héten kapnak az újból, de nem tudom mennyi az ára, gondolom ötezer valamennyi, de el is felejtettem kérdezni + a napelem, ami megint csak nem tudom pontosan mennyi :)

Köszi, akkor héten beugrok hozzájuk.

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

Milyen árban van a blacburn flea és honnan lehet beszerezni? Elõre nekem is ez kellene, de sehol nincs raktáron. Sõt ahol érdeklõdtem ott mondták, hogy lehet nem is lesz ebbõl már, mert jön a 2012-es modell..

laszlokerekpar.hu

ott beszéltem a sráccal. azt mondja a héten kapnak az újból, de nem tudom mennyi az ára, gondolom ötezer valamennyi, de el is felejtettem kérdezni + a napelem, ami megint csak nem tudom pontosan mennyi :)

Tyler Durden

Tyler Durden

vendég

• fórumtag
  • 38 hozzászólás

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás
ezek a smart lámpák tök jók

nekem a legolcsóbb hátsó lámpa van évek óta, de szerintem az is jó, na meg nem sosem veszem le ha kint hagyom, mert nem akkora érték

elõre is kerestem smart lámpát, és a neten tegnap egész este a guglit nyúztam, hogy hol lehet boltban kapni, de nem akadtam nyomára

ma meg már egy boltos ismerõstõl rendeltem blackburn flea villogót napelemes töltõvel

amúgy az MTR-0063 meddig bírja teljes fényerõn? van egy deal extrmes lámpám, ami nagyon brutális cree leddel van szerelve, de sajnos teljes kakaón gyakolratilag egy-két naponta tölteni kell

löpapp

löpapp

törzsvendég

• fórumtag
  • 406 hozzászólás

Ezúton is köszönet löpapp-nak a 2db MTR-0073-ért, nagyon durva fénye van, mindenkinek csak ajánlani tudom..

Nincs mit ;)

Tyler Durden

Tyler Durden

vendég

• fórumtag
  • 38 hozzászólás

Többeknek hasznos infó nem számít reklámnak, hiszen bringásoknak segítesz vele és nem a forgalmazót hirdeted elsõdleges okként. Annak adsz így hasznos infót aki használni szeretné. Így, ha magánban küldöd, más érdeklõdõ lemaradhat róla.

Szerintem ha nem a bolt reklámozása a cél hanem az egymás közötti segítség akkor nyugodtan megadhatod itt, hadd tudja más is.

Rendicsek. Akkor a bolt : Mounty bringabolt, az Etele út 71. alatt.A Kelenföldi pu.-tól a 2. 10emeletes ház aljában van a bolt.
Ezúton is köszönet löpapp-nak a 2db MTR-0073-ért, nagyon durva fénye van, mindenkinek csak ajánlani tudom..

Balu1

Balu1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.726 hozzászólás

Nemtom mennyire minõsül reklámnak, így priviben átdobtam a címet amit löpapp küldött.

Többeknek hasznos infó nem számít reklámnak, hiszen bringásoknak segítesz vele és nem a forgalmazót hirdeted elsõdleges okként. Annak adsz így hasznos infót aki használni szeretné. Így, ha magánban küldöd, más érdeklõdõ lemaradhat róla.

Szerintem ha nem a bolt reklámozása a cél hanem az egymás közötti segítség akkor nyugodtan megadhatod itt, hadd tudja más is.

Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.

Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !

A találmányok már csak ilyenek..

löpapp

löpapp

törzsvendég

• fórumtag
  • 406 hozzászólás

a flea 3800 Ft nálatok? hol van az a bolt?

Nem a flea, hanem a 2.0