Kezdésnek akkor a blackburn flea elõre és a 0073 hátra megfelelõ lenne? Terepezésre meg MJ-808E-t tervezek
Szerintem mind a kettõ jó vétel, terepen én is az MJ-808-at használom, ami sztem szintén egy jó kis lámpa én nagyon szeretem.
Kezdésnek akkor a blackburn flea elõre és a 0073 hátra megfelelõ lenne? Terepezésre meg MJ-808E-t tervezek
Közben megnéztem, tutti egy lámpáról beszélünk? Az MTR-0073-nak a melux oldalán az ajánlott fogyasztói ára 5990, ehhez képest az 1490 kicsit karcsúnak tûnik..
Mind a 2 van a XI. kerületben, a Melux 1490ft elemmel együtt és sztem nagyon jó fénye van.A Blackburn-t holnap megnézem, ha gondoljátok.
Mind a 2 van a XI. kerületben, a Melux 1490ft elemmel együtt és sztem nagyon jó fénye van.A Blackburn-t holnap megnézem, ha gondoljátok.
Utóbbit Budapesten hol tudom megvásárolni?
Ilyet BLACKBURN VOYAGER 2.0 ELSÕ LÁMPA - Bringa Butik Webáruház látott már valaki esetleg élõben?
Ilyet BLACKBURN VOYAGER 2.0 ELSÕ LÁMPA - Bringa Butik Webáruház látott már valaki esetleg élõben ? Van olyan fénye, mint a kis Flea lámpának ? Az hihetetlen jó. Nem éjszakai extrém túrára kell csak ha rámsötétedik, valami kis használható fény legyen nálam, hogy valahogy hazaérjek.
Sziasztok vettem ma prizmát a bringámra de valami állati hülyén néz ki rajta tudtok ajánlani valami apróbb fényvisszaverõt ami megfelel a kresznek?
Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.
Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !
A találmányok már csak ilyenek..
Noname 50mm reflexszalag (öntapadós, méhsejtes) (Kiegészítõk | Láthatóság) | Kerékpár Webshop
Persze ebbe is beleköthetnek ha nagyon akarnak, de ha telematricázod a bringádat (a megfelelõ színûekkel), akkor biztos, hogy látható leszel és mégsem olyan ormótlanok, mint a mûanyag fényvisszaverõk.
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."