Milyen aksid van ? Mert én úgy tapasztaltam, hogy a NiMh akkuk pont nem bírják a hideget.
sima tölthetõ aksi
kevesebbet bír, de nem tudok vele mit csinálni, ezért is lenne jó nekem olyan lámpa amibe 4 darab AA aksi megy az AAA helyett
Milyen aksid van ? Mert én úgy tapasztaltam, hogy a NiMh akkuk pont nem bírják a hideget.
Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.
Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !
A találmányok már csak ilyenek..
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
A Nimh akku még egészen jól bírja a hideget, viszont a lítium akkuknál hidegben, mínusz fokban jelentõs kapacitás csökkenést tapasztaltam minden esetben különféle alkalmazásoknál...úgy tapasztaltam, hogy a NiMh akkuk pont nem bírják a hideget.
Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.
Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !
A találmányok már csak ilyenek..
Milyen aksid van ? Mert én úgy tapasztaltam, hogy a NiMh akkuk pont nem bírják a hideget.mondjuk a sigma még azért is tetszik, mert 20 órát bír elvileg, ami télen azért nem hátrány, no meg van is itthon hozzá akkumulátorom, viszont kár, hogy a töltõkábel nem jár hozzá gyárilag
Sziasztok!
Az alábbi lámpák között vívódom, melyiket lenne érdemes választani?
:::::: Powered by: www.webtar.hu :::::: http://adyka.xxl.hu/...ceakkusnagy.jpg
SIGMA LIGHTSTER ELSÕ LÁMPA - Bringa Butik Webáruház
Mielõbbi válaszaitokat elõre is köszönöm.
Az a baj ezekkel, hogy pöttyszerû a fényük. Tekeréshez nem a legjobb. Ligshterben azt szeretem, hogy a fénye kb két téglalapból áll össze, melyek egymás alatt vannak. Felsõ kicsi messzebb, alsó nagy közelebb, de szélesben szór.
...halkan csak. Sigma Lighster lámpát érdemes kipróbálni. Nem drága, és Photon cree ledes pilács - szabi fent linkelte, az kb az - fényét adja, jobb szórással.
Nem reklám, szerintem tényleg jó.
(nekem Sigma Powerled Black Pro van. Kb ugyanaz a fény. Ami azért ciki, mert közel 50 rugeszes lámpa...)
Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.
ezt én is néztem, de nem tudtam eldönteni, hogy jó-e, ha hamarabb mondod....
most rendeltem a deal extremrõl lámpát elég olcsón, de ha nem válik be, akkor benevezek egy ilyen sigmára
...halkan csak. Sigma Lighster lámpát érdemes kipróbálni. Nem drága, és Photon cree ledes pilács - szabi fent linkelte, az kb az - fényét adja, jobb szórással.
Nem reklám, szerintem tényleg jó.
(nekem Sigma Powerled Black Pro van. Kb ugyanaz a fény. Ami azért ciki, mert közel 50 rugeszes lámpa...)
Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.
Vélemény?
LED-es zoomos Cree P4-WC « elsõ lámpa « LÁMPA « Kategóriák tallózása
Vélemény?
LED-es zoomos Cree P4-WC « elsõ lámpa « LÁMPA « Kategóriák tallózása