Nem ér összehasonlítani egy aggregátoros és egy battériás pilácsot!!

Ridley Noah Fast
Olyan világítást kellett keresnem ami kompromisszumokra épül, a legfontosabb persze a teljesítmény minél olcsóbban. Tavaly a Sigma beharangozta az EVO-t, de szinte sehol nem látom, a Lupin meg b@..ott drága. Egy unalmas napon a neten leltem rá a Trelock-ra, az olvasott információk alapján rögtön megkedveltem, amolyan szerelem elsõ látásra, és hozta az elvárásokat. Öt fokozatban állítható fényerõ, max 70Lux, 6-45 ÓRÁS ÜZEMIDÕ!! Mutass olyan lámpát ami ezt tudja 35 ezerért és nincs a lógó vezeték végén még egy akku is. Ugyanis beépített akkuja van, amit USB-n keresztül tudsz tölteni akár PC-n keresztül. Nagyon-nagyon világít, nemcsak téged látnak, de látsz is vele rendesen. Tavaly egyedül száguldoztam a Balcsi körül éjszaka és egy autós megállított, hogy mi a franccal világítok. Nem Õ volt az egyetlen az elmúlt közel egy éve. Egyetlen negatívuma van, nagyon gagyi a felfogatása. Remélem az idén is hû társam lesz és tovább növeli az ázsióját nálam. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
És ezzel ha bemész éjjel egy erdõbe, akkor is látsz vele tök jól, olyan jó erõs ? Az USB töltõrõl mennyi idõ alatt töltöd föl maxra ?
Az, hogy az autósok megállítanak - az nem lehet, hogy azért van, mert nagyon vakítod õket ? Lehet, hogy nagyon magasra van állítva.
Valóban nem a leírt paraméterek számítanak, sokkal inkább a tapasztalat. Azt sem álltom, hogy pocsék dolgokat árulnak az ALDI-ban. (spec a joghurtjuk nagyon finom:-) ) Az mj lámpákról olvastam jót és rosszat egyaránt, de ott a külön akku mellette. No meg azért az sem mellékes, hogy max fényerõn 6 órát világít. Mutass még a piacon lévõk közül ilyen világítási idõvel rendelkezõt és természetesen ne legyen külsõ akkuja. Engem meggyõzött. Szívesen melléteszem az ALDIS-mellé, kíváncsi lennék az eredményre, de lehet, hogy más is. Érdemes lenne közzé tenni. Írd le kérlek annak a lámpának a típusát, jó lenne ha belinkelnél egy képet róla, biz Isten veszek egyet.10-70 lux és ezt hol és hogyan mérik arról nem szól a fáma szerintem nem volt túl jó vétel szvsz menj el az aldiba és vegyél egy Photon utánzatot 4000ft ért, próbáld ki és utána mond el megérte-e. Nekem még az eredeti van az li-ion aksival, töltõvel volt 12000ft azt már sokkaltam, de egy nagyon jól fókuszálható és más célokra is remekül használható lámpa a hozéval, mj 808-al és társaival már össze se mérem.
Ridley Noah Fast
10-70 lux és ezt hol és hogyan mérik arról nem szól a fáma szerintem nem volt túl jó vétel szvsz menj el az aldiba és vegyél egy Photon utánzatot 4000ft ért, próbáld ki és utána mond el megérte-e. Nekem még az eredeti van az li-ion aksival, töltõvel volt 12000ft azt már sokkaltam, de egy nagyon jól fókuszálható és más célokra is remekül használható lámpa a hozéval, mj 808-al és társaival már össze se mérem.Olyan világítást kellett keresnem ami kompromisszumokra épül, a legfontosabb persze a teljesítmény minél olcsóbban. Tavaly a Sigma beharangozta az EVO-t, de szinte sehol nem látom, a Lupin meg b@..ott drága. Egy unalmas napon a neten leltem rá a Trelock-ra, az olvasott információk alapján rögtön megkedveltem, amolyan szerelem elsõ látásra, és hozta az elvárásokat. Öt fokozatban állítható fényerõ, max 70Lux, 6-45 ÓRÁS ÜZEMIDÕ!! Mutass olyan lámpát ami ezt tudja 35 ezerért és nincs a lógó vezeték végén még egy akku is. Ugyanis beépített akkuja van, amit USB-n keresztül tudsz tölteni akár PC-n keresztül. Nagyon-nagyon világít, nemcsak téged látnak, de látsz is vele rendesen. Tavaly egyedül száguldoztam a Balcsi körül éjszaka és egy autós megállított, hogy mi a franccal világítok. Nem Õ volt az egyetlen az elmúlt közel egy éve. Egyetlen negatívuma van, nagyon gagyi a felfogatása. Remélem az idén is hû társam lesz és tovább növeli az ázsióját nálam. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Neked milyenek a tapasztalataid?
Ridley Noah Fast
..én tavaly megvettem, csak érdekelt, hogy esetleg van-e másnak és mi a véleménye róla.
Ridley Noah Fast
Ahoj!
Használ valaki Trelock LS-950-et??
Érdemes megnézni:
http://www.trelock.d..._LS_950_ION.php
Ridley Noah Fast
Igen van, az enyém is ilyen. Az álló fénye is erõsebb az olcsóbb itthon kapható elsõ lámpákénál.
B&M Busch + Müller Lumotec IQ Cyo N Plus 60 Lux 175QNDi | eBay
Hátsó lámpában láttam sõt javítottam már ilyen állófényeset de tényleg már mondta valaki, hogy elsõben is van gyári ami ezt tudja.
és ez?
Cree T6 Led Headlamp 1800 lumen Head light w/ Rubber Ring Bicycle Lamp | eBay
énis azon agyalok. találtam ebay-én is jó áron,Ha jól tudom az 400-500 lumen, szerintem érdemesebb dxrõl ~10ezerért megvenned valamelyik klónt.
Magicshine MJ-838B 15 990Ft
ienje van valakinek?
vagy inkább rendeljem meg az ebay-ról a MJ-808 koppintást?