köszi
igen, pont azt a 20 (már 23)+5 ezret találtam nagyon elszált árnaknekem most elég nagy a lámpám fényereje, és azt télen is csak 1, mésflk hetente kell tölteni, és fele az elsõ lámpának, még eneloopokkal is, a hátsónáé még kevesebb, plusz az agydinamó, fûzés..... ki se jön 35-bõl, fõleg ha könnyített modellt választok
ha a lámpa nagyjából annyiba fájna, mint az elemes testvérei, akkor talán megérné, mert amúgy én és a kedvesem is ki tudnánk használni az agydinamó elõnyeit
menet közben mennyit fog amúgy? észre lehet venni egyáltalán?
Attól függ ár tekintetében hogy ilyen elemest nézel....egy Cateye Singleshot is nagyon el van szállva...sõt ha azt nézem az összes Cateye...sõt, az én B&M lápám is, mert egy 300Ft-os led van benne, plus egykis elektronika, meg egy fémház, meg egy tükrös rendszer....meg persze sajnos a nevet is meg kell fizetni, de ez mindenhol igyvan.
Egyébként ha szabadon pörgetem a kereket, világitás nélkül is fog vissza valamennyit, de rákapcsolva is forog szépen...de amúgy tele van tömve zsirral, menet közben meg kb semi ellenállást nem érzek, de biztos van neki valamennyi, de a dörzsdinamóéhoz hasonlitva elenyészõ.

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére