És ezzel ha bemész éjjel egy erdõbe, akkor is látsz vele tök jól, olyan jó erõs ? Az USB töltõrõl mennyi idõ alatt töltöd föl maxra ?
Az, hogy az autósok megállítanak - az nem lehet, hogy azért van, mert nagyon vakítod õket ? Lehet, hogy nagyon magasra van állítva.
Teljesen jól lehet vele látni, mehetsz vele nyugodtan erdõbe, meglepõ a fényereje. A beállításnál nem az volt a lényeg, hogy a holdat világítsam, a fénycsóva magam elõtt világít az aszfalton. Az ominózus Balaton-körön a kerékpárúton mentem és velem párhuzamosan ment el mellettem egy autó. Elmondása szerint a tükörbõl látta a fénycsóvát, majd visszafordult, és úgy állt meg. Szóval nem Kiolvasztottam az autójából.:-)
A töltés? Hát õszintén azt nem mértem még, de ha jól emlékszem egy óránál tovább tart.
Valóban nem a leírt paraméterek számítanak, sokkal inkább a tapasztalat. Azt sem álltom, hogy pocsék dolgokat árulnak az ALDI-ban. (spec a joghurtjuk nagyon finom:-) ) Az mj lámpákról olvastam jót és rosszat egyaránt, de ott a külön akku mellette. No meg azért az sem mellékes, hogy max fényerõn 6 órát világít. Mutass még a piacon lévõk közül ilyen világítási idõvel rendelkezõt és természetesen ne legyen külsõ akkuja. Engem meggyõzött. Szívesen melléteszem az ALDIS-mellé, kíváncsi lennék az eredményre, de lehet, hogy más is. Érdemes lenne közzé tenni. Írd le kérlek annak a lámpának a típusát, jó lenne ha belinkelnél egy képet róla, biz Isten veszek egyet.10-70 lux és ezt hol és hogyan mérik arról nem szól a fáma szerintem nem volt túl jó vétel szvsz menj el az aldiba és vegyél egy Photon utánzatot 4000ft ért, próbáld ki és utána mond el megérte-e. Nekem még az eredeti van az li-ion aksival, töltõvel volt 12000ft azt már sokkaltam, de egy nagyon jól fókuszálható és más célokra is remekül használható lámpa a hozéval, mj 808-al és társaival már össze se mérem.

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére