Szia!
Nekem ilyen van csak ajánlani tudom, nagyon jó fénye van
Busch&Müller Lumotec IQ Cyo RT LED senso plus - BikeStore24.hu Magyarország legnagyobb választékú Onlineshopja
Jónak néz ki, valszeg ez lesz az "áldozat"
THX!
Szia!
Nekem ilyen van csak ajánlani tudom, nagyon jó fénye van
Busch&Müller Lumotec IQ Cyo RT LED senso plus - BikeStore24.hu Magyarország legnagyobb választékú Onlineshopja
Ridley Noah Fast
Sziasztok!!
Valami jó lámpát ajánljon már valaki Shimi agydinamós bicóhoz.
THX!!!
Ridley Noah Fast
Hát 34 lumen az bringához nudli (kb. 1/3 Watt). Szerintem 3Wnál ne add alább!Fejlámpából tudtok esetleg valami konkrét darabok ajánlani? Gumiszalagos kéne, vagy sisakra rögzíthetõ fajta? Ahogy nézegettem volt ebbõl is Sigma, Petzl, Black Diamond.... Egy ilyen pl: Silva Ranger Pro vízálló fejlámpa megfelelõ?
Köszi, akkor lehet, hogy a Lightster lesz inkább.
Fejlámpából tudtok esetleg valami konkrét darabok ajánlani? Gumiszalagos kéne, vagy sisakra rögzíthetõ fajta? Ahogy nézegettem volt ebbõl is Sigma, Petzl, Black Diamond.... Egy ilyen pl: Silva Ranger Pro vízálló fejlámpa megfelelõ?
Találtam még egy kis érdekességet, amire mindenféleképpen rá akarok kérdezni: Kerkpr Kiegszt » Vilgits - Hugo-Sport kerkprbolt, szakzlet s szerviz
Itt BBB lámpák vannak, elvileg 295-732 LUX fényerõsséggel.... ez számomra valószerûtlenül soknak tûnik, elírás?

Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.
Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !
A találmányok már csak ilyenek..
Sajnos ezek a konzolok eléggé alulméretezettek, "fogyóeszköz"-nek számít... :mad:Tud valaki adni egy tippet, hol találok hasonló, vagy ugyanolyan bilincset?
Sziasztok!
Bocsánat, hogy ilyesmivel zaklatlak benneteket, de sajnos nem találtam a problémámra megfelelõ topikot. Valamilyen szintem meg szerintem idetartozik a téma. Menetközben eltört a lámpatartó bilincsem. Átmeneti megoldásként raktam rá egy másikat, de sajnos látszik rajta, hogy nem odavaló. Ezért keresek egy ugyanolyat, vagy hasonlót lehetõleg fém színben vagy krómozva.
Így néz ki
Tud valaki adni egy tippet, hol találok hasonló, vagy ugyanolyan bilincset?
Elõre is köszönöm a segítséget!
Metro gazdaságos Active :cool2:
!!!!!
Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.
Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !
A találmányok már csak ilyenek..