Jelentkezz be Regisztrálj

Látni & látszani!
Írta 2012. május 05. - 15:38

Írta 2012. április 25. - 21:45

Szia!
Nekem ilyen van csak ajánlani tudom, nagyon jó fénye van
Busch&Müller Lumotec IQ Cyo RT LED senso plus - BikeStore24.hu Magyarország legnagyobb választékú Onlineshopja
Nekem is ilyen van, csak ajánlani tudom, de az itthoni ára azért elég borsós. Én az E-bay-rõl 62 Euro-ért vettem a hátsóval együtt.
Írta 2012. április 24. - 22:29

Szia!
Busch&Müller Lumotec IQ Cyo RT LED senso plus - BikeStore24.hu Magyarország legnagyobb választékú Onlineshopja
Jónak néz ki, valszeg ez lesz az "áldozat"
THX!
Ridley Noah Fast
Írta 2012. április 24. - 08:46

Sziasztok!!
Valami jó lámpát ajánljon már valaki Shimi agydinamós bicóhoz.
THX!!!
Írta 2012. április 24. - 08:13

Valami jó lámpát ajánljon már valaki Shimi agydinamós bicóhoz.
THX!!!
Ridley Noah Fast
Írta 2012. április 02. - 12:38

Hát 34 lumen az bringához nudli (kb. 1/3 Watt). Szerintem 3Wnál ne add alább!Fejlámpából tudtok esetleg valami konkrét darabok ajánlani? Gumiszalagos kéne, vagy sisakra rögzíthetõ fajta? Ahogy nézegettem volt ebbõl is Sigma, Petzl, Black Diamond.... Egy ilyen pl: Silva Ranger Pro vízálló fejlámpa megfelelõ?

Pl. 3W-os, CREE ledes, zoomolható fejlámpa, LiIon akksival, töltõvel 3000-ért
Kormányra jó a Lighster.
Írta 2012. március 30. - 17:26

Írta 2012. március 30. - 16:15

Írta 2012. március 30. - 10:23

Írta 2012. március 30. - 08:27

Írta 2012. március 30. - 07:53

Nekem is Lightster van. Vak sötétben aszfalton szoktam használni. Teljesen jó szerintem.
Írta 2012. március 29. - 19:55

Köszi, akkor lehet, hogy a Lightster lesz inkább.
Fejlámpából tudtok esetleg valami konkrét darabok ajánlani? Gumiszalagos kéne, vagy sisakra rögzíthetõ fajta? Ahogy nézegettem volt ebbõl is Sigma, Petzl, Black Diamond.... Egy ilyen pl: Silva Ranger Pro vízálló fejlámpa megfelelõ?
Találtam még egy kis érdekességet, amire mindenféleképpen rá akarok kérdezni: Kerkpr Kiegszt » Vilgits - Hugo-Sport kerkprbolt, szakzlet s szerviz
Itt BBB lámpák vannak, elvileg 295-732 LUX fényerõsséggel.... ez számomra valószerûtlenül soknak tûnik, elírás?
Ezek a több száz lumenek kamuk, csupán marketing szövegek, mint a 10-15 ezres hangfalaknál a PMPO 6000 wattos kimeneti teljesítmény..

Szerintem hagyatkozz mások véleményére, ebben az árkategóriában ne csak a specifikáció alapján válassz, itt a fórumon elég sok Lightster tulaj van, talán ír valaki, vagy ha nem, keresgélj tesztfotókat, vagy videókat.
10 ezer alatt szerintem a Lightsternél jobbat nem találsz:)
Ezeket én fotóztam (haveré), volt még egy pár fotó, de csak ezt a kettõt mentettem el, de ha ebbe a topikba visszaolvasol, talán meglesz. Élõbe fényesebb.

Írta 2012. március 29. - 15:55

Fejlámpából tudtok esetleg valami konkrét darabok ajánlani? Gumiszalagos kéne, vagy sisakra rögzíthetõ fajta? Ahogy nézegettem volt ebbõl is Sigma, Petzl, Black Diamond.... Egy ilyen pl: Silva Ranger Pro vízálló fejlámpa megfelelõ?
Találtam még egy kis érdekességet, amire mindenféleképpen rá akarok kérdezni: Kerkpr Kiegszt » Vilgits - Hugo-Sport kerkprbolt, szakzlet s szerviz
Itt BBB lámpák vannak, elvileg 295-732 LUX fényerõsséggel.... ez számomra valószerûtlenül soknak tûnik, elírás?
Írta 2012. március 29. - 06:59

mod.: Bringabutikban 2-vel dragabb, feljebb ment az ara, de ha belefer akkor szerintem igy is megeri.
Írta 2012. március 28. - 23:15

mert a fejed úgyis mindig arra fordítod, hogy lásd amit kell, esetleg pásztázod vele az utat, keresed az úthibákat, ha úgy látsz jobban.
A kormányra szerelt lámpa meg világít valamerre. Ha nem elég erõs a fénye akkor is látnak téged.
Viszont az nem biztos, hogy a lámpa éppen oda világít jól, ahol az úton valami gödör vagy akadály "közeledik". Egyébként hivatalosan a kormány lámpa elöl a kötelezõ aktív láthatósági felszerelés, mint KRESZ-ben elõírt lámpa, de a fejlámpával látsz jobban.
Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.
Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !
A találmányok már csak ilyenek..
Írta 2012. március 28. - 21:35

Szeretnék egy kis segítséget kérni, hogy milyen lámpát vegyek. Ahogy utána olvasgattam úgy tûnik, hogy a Sigma-k elég jó lámpák. Nappal szoktam menni, de elõfordul, hogy rám sötétedik. Kivilágítatlan betonútra kell, fõleg de nem baj ha terepen is megállja a helyét.
Hátulra egy Cuberider 2-re gondoltam, elõre meg egy Roadsterre. 3590+6370Ft. Lehet ennyiért jobbat venni, vagy jók ezek? Esetleg egy fejlámpa segít?
Köszönöm!
Jani
Írta 2012. március 22. - 00:22

Feleslegessé vált vadonatúj (nem használt, ki sem próbált) áramgenerátoros áramkör eladó!
Taskled H6flex, 4db, H6Flex Driver Technical Information
sk. lámpákhoz ajánlott.
Egyet használok már, teljesen jól mûködik, elégedett vagyok vele.
Irányár: 40$-nak megfelelõ összegû Ft /db.
Írta 2012. március 19. - 14:48

Sajnos ezek a konzolok eléggé alulméretezettek, "fogyóeszköz"-nek számít... :mad:Tud valaki adni egy tippet, hol találok hasonló, vagy ugyanolyan bilincset?
Hát ez se krómszínû, de legalább olcsó... Koliken bilincs
Még talán B&M bilincseit ki lehetne próbálni, elég neves cég, hátha az övéké nem annyira szar, mint a noname cuccok... :confused:
Írta 2012. március 19. - 00:35

Sziasztok!
Bocsánat, hogy ilyesmivel zaklatlak benneteket, de sajnos nem találtam a problémámra megfelelõ topikot. Valamilyen szintem meg szerintem idetartozik a téma. Menetközben eltört a lámpatartó bilincsem. Átmeneti megoldásként raktam rá egy másikat, de sajnos látszik rajta, hogy nem odavaló. Ezért keresek egy ugyanolyat, vagy hasonlót lehetõleg fém színben vagy krómozva.
Így néz ki
Tud valaki adni egy tippet, hol találok hasonló, vagy ugyanolyan bilincset?
Elõre is köszönöm a segítséget!
Sztem nálunk van, holnap megnézem, de asszem feka.