Nekem is ilyen van, az elsõ méghozzá. Én is csak jót tudok mondani róla. Egy 4000mAh-s 18650-el azért elporoszkál egész sokáig, fél gõzön meg fõleg.
ezeket bukóra hogy szerelitek föl?
Nekem is ilyen van, az elsõ méghozzá. Én is csak jót tudok mondani róla. Egy 4000mAh-s 18650-el azért elporoszkál egész sokáig, fél gõzön meg fõleg.
ez nem tudom hogy jön ide.
a belváros a kerékpáros villogó fényemen kivül is tele van villódzó reklámokkal, indexelõ autókkal, stb.
a saját testi épségem érdekében pedig nem igazán érdekel, az autósoknak tetszik-e a villogó lámpám vagy sem - lényeg, hogy észrevegyék.
Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.
Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !
A találmányok már csak ilyenek..
"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
ez nem tudom hogy jön ide.ja, az epilepsziás haverom is örül neki, mikor futás közben beküldik neki a stroboszkópot...
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
errõl jut eszembe. szeretnék egy jó kis fejlámpát. mármint sisakra szerelhetõt montizáshoz. ilyen max 15ezer huf értékben. mit ajánlotok?
Jártam ilyen helyen és a szembe jövõ autó lámpáktól alig láttam valamit a bringás úton az ottani forgalomból...amúgy én azt rühellem igazán, mikor a bringaút a fõút baloldalán megy, és ugye az autók lámpája balra van foncsorozva.....
sötét bringaúton kikapcsolom a villogót - de az nekem összesen kb 5 perc az 50 perc hazaútból.
belvárosban (múzeum körút, és tsai) muszáj a villogó fény, mert annyi az egyéb fény és mozgó dolog, hogy simán nem vesznek észre.
sötét bringaúton kikapcsolom a villogót - de az nekem összesen kb 5 perc az 50 perc hazaútból.Rob szerinted milyen az mikor sötét bringa úton szembe jön velem egy 200 lumenes lámpa stoboszkóp módban?
Rob szerinted milyen az mikor sötét bringa úton szembe jön velem egy 200 lumenes lámpa stoboszkóp módban?
én két lámpát használok elöl, egy autós szem magasságba villog, egy pedig világít nekem megfelelõen.
ez van, a belváros élet-halál harc minden alkalommal