Az aksi tölthetõ.
Tekerés után, amikor széthúztam a kábelcsatlakozót, még nem volt teljesen széthúzva a két kábel már ki is aludt a visszajelzõ kék fény. Utána összedugva se kép se hang. Visszajelzõ fény se.
Szerintem az lesz amit Balu1 ír. Nekem hasonló gondom volt, le is írtam ide korábban

A forrasztás a dugalj külsõ peremérõl hajlamos leszakadni, nekem még érintkezett annyira összenyomásra, hogy tudtam ez a baj. Ez a probléma az öntött dugó belsejében van, ezért csak szétvágni tudod és úgy megforrasztani. Ha ügyes vagy és szépen vágod szét, akkor a végén ki lehet tölteni ragasztóval és visszaszigetelni, hogy ismét vízálló legyen. Erre én az ún. Plasti Dip nevû anyagot használtam (folyékony
gumi) amit Dunakeszi mellett mostmár Pesten a Conrad electronicsnál is lehet kapni, többféle színben és átlátszóban is. Nagyon fasza kis cucc, ajánlom minden barkács szakinak, mert jó elektromos szigetelõ. Illetve pl a Spray kivitelt szokták használni auto felnikre kõfelverõdés ellen, ilyesmi. Én a vázon próbáltam, mûxik.
Vagy próbálkozhatsz szerelhetõ dugalj.-al is ha van olyan. Bár kínaiaktól lehet rendelni másik kábelt 900-ér szállítással, kérdés mit okozunk ezzel a környezetünknek. Persze ha a repcsi amúgy is erre jön...