Tekerés után, amikor széthúztam a kábelcsatlakozót, még nem volt teljesen széthúzva a két kábel már ki is aludt a visszajelzõ kék fény. Utána összedugva se kép se hang. Visszajelzõ fény se.

Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.
Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !
A találmányok már csak ilyenek..
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Ha találtál valami megoldást, lécci számolj majd be - ha lehet képpel !emiatt akarok én is a kinai lámpám elé barkácsolni valamit, hogy ne csak középre világítson egy erõset
lehetne olyan Cateye-m is, amire a teszt azt mondta mintha külön akksis lenne (HL-EL625RC) annyira jó, de én a barkácsolást kicsit jobban élem
Ilyen akkumulátorok még nem léteznek ez egyelõre még nem több mint paraszt vakítás ezek az aksik egyelõre max 2200-2500mAh tudnak. inkább vegyél megbízható márkát mint a nyomdában feltuningolt aksit + lehet mivel hogy ezek sufni tuningosak még 1500 mAh sem tudnak.Ajánlom figyelmedbe a CREE XM-L T6-os led-el szerelt lámpákat. Igaz az akku 18650-es ami kis hazánkban még nem elterjedt, de a készlet tartalmazza, szóval nem gond. A akku 3000mAh-s, de én rendeltem hozzá 4200 ill. 5000mAh-at is. A készlet nem drága, 17$ ami kb 3800Ft ingyen postával.
UltraFire WF 502B 1000LM CREE XM L T6 LED Flashlight Torch 18650 Battery Charger | eBay
300lumen mellett már tökéletesen látni, de az 1000lumen jobb fényt biztosít mint ami egy motornak, robogónak van. Pót aksi mindig legyen nálad, mert ilyen fényerõ hamar leszívja az akkut! Az aksik egyenként is tölthetõek, így ha az egyik a lámpában van nem kell kiszedni mint a normál AA ill. AAA aksikat amiket csak párban lehet tölteni.
Hozzá tartó: 1,3$ ami kb 288Ft
Cycling Bicycle Bike Flashlight LED Torch Cycling Mount Holder Handlebar ER99 | eBay
Üdv!
Bringára kellene valami világítás amivel lakott területen kívül lehet látni. Csak aszfalton járok valami szórt fényûre gondolok, szerintem nem kell 100m világítania inkább legyen tölthetõ. Warta fejlámpát néztem, de nem tudom hogy világit, viszont árban jó.
Varta 1 Watt LED Sports Head Light 2AAA - Vartashop.hu Mondjatok valami véleményt.
emiatt akarok én is a kinai lámpám elé barkácsolni valamit, hogy ne csak középre világítson egy erõsetAmúgy a cikkben is jó hogy említik, de nekem is az a tapasztalatom, hogy könnyebb azzal a lámpával látni, ami szépen terít, túlzott megvilágítás nélkül, mert a szem így jobban tud alkalmazkodni, míg ha van egy erõsebben világított terület, akkor azon kívül nem látok semmit sem.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Haveri kör 90%-a DX-es lámpával jár. Lekopoghatják de meghibásodás egyikkel sem volt még. Fõként MagicShine és egy db annak occó koppintása van a repertoáron. Néhány 20 Dollár alatti fejlámpa is elõfordul de azoknak is nagyon jó fénye van.
Már a Cateye is kínai, talán kicsit jobban vigyáznak minõségre. Bár nekem az elõzõ Cateye lámpám viszonylag hamar tönkrement, nem lehetett kikapcsolni. Ettõl függetlenül én nagyon bízom a Cateye cuccokban, most vettem egy 135ös elsõ villogót.
Haver vett egy Sigma lámpát, több mint 30ezer volt. Nem rossz lámpa de a fele annyiba kerülõ MagicShine-nak 2x jobb fénye van.
Végigolvastam a cikket. Ez dermesztõ !
Kis hazánkban egy jó fényû lámpa 30 ezertõl indul ? Akkor ha kicsit normálisabb áron (20ezer körül) akarok jó fényû lámpát, marad a MagicShine a DX-rõl vagy itthon kicsit drágábban megvéve ? Kb. jól látom ?