semennyit.sot el is tuntek.
en is lecsereltem agydinamora mert a dorzsi borzalmas volt.hangos visszafog es pislakol.
Akkor csodák nincsenek. Kapni még lehet minden esetre....
semennyit.sot el is tuntek.
en is lecsereltem agydinamora mert a dorzsi borzalmas volt.hangos visszafog es pislakol.
regi/hibas agyvaltokat veszek.
Elötte azért próbáld ki, a sima dip foglalatos ledek nem éppen a veretes teljesítményükrõl híresek. Nem véletlen terjednek a power ledes cuccok.
Tehát huzallábas LED-nél inkább az elõtétellenállásban kell gondolkodni.
Egyszer valakinek agygenerátorhoz (agydinamóhoz) pontosan ilyenbe építettem ledeket.
Egy alumínium lemez vitte a hõt egy nagyon kicsi bordához, ami a lámpa hengeres hátsó részének tetején volt.
.....
Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.
Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !
A találmányok már csak ilyenek..
Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.
Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !
A találmányok már csak ilyenek..
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Medzsik, asszem ennyi agónia után tényleg le kéne mérnem a pakk feszültségét...
Mennyit bírnak ezek a lámpák vagy mi az ami elszaródhat benne? Lehet veszek én is egyet csak jó lenne tudni mennyire megbízható.
Párhuzamos kapcsolásnál minden cella feszültsége azonos, így nincs potenciálkülönbség, tehát nem is fog áram folyni egyik cellából a másikba. A belsõ ellenállásból eredõ különbség inkább a soros kapcsolásnál nem jó, mert ilyenkor az egyedi cellák feszültsége fog eltérni (mind töltésnél, mind kisütésnél) + a gyengébb láncszem (a nagyobb belsõ ellenállású cella) akadályozza a többin átfolyó áramot.
Most éppen Maglód felé világítok Budapestrõl. Látod a csóvát?
Ezeknél a Li-ion akksiknál nem gond a párhuzamos kapcsolás?
Ugye a 4 cellának nem lehet pontosan ugyanaz a kapacitása és a belsõ ellenállása,így önkisülés gyorsabban lezajlik. A töltésnél sem szerencsés a párhuzamos kapcsolás azt hiszem.
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."