5
Re: stellaz 2013-03-26, 10:56
Milyenek azok a spottos lámpák?
hogy csak egy szûk körben világít, ami nem jó, mert körülötte semmit nem látsz
5
Re: stellaz 2013-03-26, 10:56
Milyenek azok a spottos lámpák?
Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.
Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !
A találmányok már csak ilyenek..
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
..a nagyobbik testvérét használom második éve, nagyon meg vagyok elégedve vele, bár az outin elég ormótlan kinézetû. Ami fontos, ennyi pénzért ilyen teljesítményû lámpát, aminek ekkora fényereje van, nem találtok.megvettem a trelock 750 ls lámpát
Ridley Noah Fast
-Országútra én 1. körben Trelockok között néznék szét. Elég messzire hordanak, és nem vakítanak. A nagyobb modelljeiknek már elég jó fénye van, illetve kissebb fogyasztásu módok is vannak... (és elég kompaktok, hogy akár kézben is vihetõ legyen)...
-Ha jól tudom, létezik kis méretû, õv(tok)-ra rakható, elõre világító kis lámpás is. Gyalogláshoz inkább ez, vagy talán fejlámpa lenne még célszerû kompakt méretben, sacc akár 0,5W is elég lehet. (1×18650; 2×AA; 3×AAA súlya még gond nélkül cipelhetõ fejen, akár egész éjjel is)... Szerintem gyalogláshoz Natural-white, erõsen szórt fényû lámpát érdemes választani!
(Indexen találsz tapasztaltabb lámpa gurukat, túrázókat)
-Országútra én 1. körben Trelockok között néznék szét. Elég messzire hordanak, és nem vakítanak. A nagyobb modelljeiknek már elég jó fénye van, illetve kissebb fogyasztásu módok is vannak... (és elég kompaktok, hogy akár kézben is vihetõ legyen)...Szia! Én épp olyan lámpát keresnék, aminek az üzemideje hosszabb, de az MJ klónok között csak túl erõs fotonágyúkat találok. Kerékpárnál csak országúti felhasználás lenne, de nem ártana, ha alkalmas lenne gyalogtúrára. is. Tehát több fokozatút keresek, de jó lenne, ha cserepakk nélkül akár két éjszakát is kibírna 100 lumenen. Az jó, ha van rajta erõsebb fokozat (jelzéskeresés, ill. lejtõ 40-50-nel oúton). Létezik ilyen?
A töltõim már nekem is ilyenek.Nekem szerencsére elég okos töltõm van, ki tudja sütni egyesével az akkukat (4db-ot tud egyszerre kezelni), plusz egyenként tudja tölteni is, errõl pedig egy lcd kijelzõn tájékoztat is, akkunként. A li-ion töltõmön sajna nincs kijelzõ, csak 1 két szinû led, viszont két akkut tud függetlenül tölteni.
l.
Soros kapcsoláskor nem teljesen egyformán merülnek ki. Töltéskor viszont azonos ideig töltõdnek.
Annyi a diffi, h 3db nimh akku helyett elég 1db.
regi/hibas agyvaltokat veszek.