Eddig csak kifejezetten bringaboltok kiinálatát néztem. USB-ről tölthető csőlámpát nem láttam még. Eszembe sem jutott, hogy barkácsolhatnék. Továbbra sem akarok se komplett lámpát, se tartót barkácsolni, de az egyszeri kipróbálás (mondjuk kábelkötegelővel) jó ötlet, köszi, ennek nekifutok.
USB töltős cella - az eszem megáll, hogy mit ki nem találnak! :)
Egyre több van, nyomj rá alul a show all-ra: flashlights.parametrek.com/index.html?features=integrated charger
Van amelyik mágneses csatlakozójú, meg van sima micro usb-s is, illetve usb-c is. De ezek többnyire lassabban töltik az akkut, mint egy normális töltő. Nemcsak négy helyes akkutöltőt kapni, hanem van egy és két helyes is. Vagy mágneses töltők, de ezek is lassabban töltenek, például Olight UC.
Nálam minden sisakra szerelhetőnek számít :ph34r: :rolleyes: .
Legalább kipróbálás erejéig némi gyurma/kétoldalas szivacsragasztó/gyorskötöző/tépőzár, aztán legalább lehet véleményt alkotni.
Amúgy sisakon hamar megérezni a súlyt.. csak azért nem írtam egyből, hogy egy rakás remek USB-s töltésű csőlámpa van, mert azokat gondolom ismered, meg ki tudja, mennyire egyeznek a preferenciáink.
példának az Eagle Exe X2R-ből van már három a családban, de sisakon még nem próbáltam. Hasonló a vetítése az S2+-éhoz, hátsó kapcsolója van,amit kesztyűben is lehet kezelni, és nem kell keresgetni.
A Sofirm gyártó cuccait is eléggé dícsérik, állítólag kicsit gyengébb a felületkezelés, de náluk is van hasonló.
Sisakra inkább pipalámpát (aminek az oldalán van a led) választanék, mert könnyebben lehet forgatni, így azt is, hogy milyen szögben világítson. X2R helyett inkább az X1R-t próbálnám ki. Ebben is van töltő, 16-22 dollár körül árulják. De ha nem lenne meg a H03, biztos vennék egy Sofirn SP40-et. Annyira nem tudna izgatni, hogy lekopik a fekete róla.
Így tettem fel a sisakra a Skilhunt H03-at, a kormányra is így, de már írtam itt erről korábban:
Drónokhoz kapni erősebb tépőzáras szíjat, most rendeltem olyat is, mert ezekből a tökolcsókból már elhasználódott pár. Valamelyiknek a tépőzára kopott el, valamelyik elszakadt, mikor jó erősen meghúztam, ennek külön örültem, mert nem volt nálam másik... Ilyet rendeltem: diatone
blash módosította - 2019. november 27. - 02:55