Ok, remélem nem felejtem itt az állványt. Kicsit parázok, hogy álló helyzetben, amíg állítgatom a gépet és megtalálom a megfelelõ záridõt, felforrósodik a lámpa. Van benne védelem, de nem jó a LED-eknek. Egy kínai lámpánál kit érdekel, de ez mégiscsak aranyáron volt. Megpróbálok majd alacsony fokozaton állítgatni. Na igen, sajnos nem fogja visszaadni a valóságot.
Addig is ezeket tudom nyújtani, a gyártó dolgozója tette fel, akivel tartom a kapcsolatot:
videó 1 videó 2.
Illetve amit már az egyik kedves fórumozó postolt,
itt egy nagyobb összehasonlítás. Az MTBR-es tesztbõl tudni lehet egy két lámpa fényerejét lumenben és luxban mérve. Ahhoz képest szemre is elég jól látszanak a különbségek itt. A Lumicycle az egyik legfényesebb.
A gyártó ma DHL Expressel feladta a kulacs akkumulátort, hozzá kaptam egy ajándék hosszabbító kábelt és kértem optikát, azt is ingyen beletették. Ez az akksi 40 fonttal drágább (tehát megkaptam ajándékba nem beszélve a kábelrõl és az optikáról), mint a kicsi amit vissza fogok küldeni helyette, miután ez megérkezett. Õk írták, hogy addig használjam. Elég korrekt hozzáállás és garancia kezelés. A dolgot tétézi, hogy a pénz egy részét a paypal lefogta, véletlenszerûen kiválasztották vizsgálatra és már egy hete ülnek rajta. Ezt õk még nem is kapták meg, tehát nem is lett volna nekik kötelezõ addig küldeni, mivel a paypal vissza is fordíthatja.