Holnap vagy holnaputan kuldok infot.
Ha jól számoltam akkor 6 cellás az akku.Ami már most is felmerült bennem kérdés, hogy a pusztán ellenállásos meghajtás nem okoz e túlzottan nagy veszteséget?
Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.
Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !
A találmányok már csak ilyenek..
Igen a LOMEX-ben www.lomex.huEgyébként én is gondolkodom most villogó-tunningon, építeni nem szeretnék, csak a gyári LED-eket tökösebbre cserélni. A villogó kialakításából fakadóan sajnos az 5mm-es LED-eknél kell maradnom (TL-LD170), ezekbõl a Chipcadnél láttam 12.000mCd-sat, létezik ennél tökösebb?
..jut eszembe, jöttem haza éjszaka Dunabogdány környékén a parti panoráma úton.A villogó módját rendõrautóval lehet összetéveszteni...
Magányosan nyomom a pedált. Mögöttem csak a halált hozó autós teker. Úgyhogy vakítson csak az a lámpa. Önzõ módon életben akarok maradni sötét úton is. Egy a fontos: már fél km-rõl készüljön rám a kamion. Nem tudja valaki, milyen (hány wattos és milyen szórásszögû?) ledeket alkalmaznak a szóbanforgó villogókban. A legbrutálisabbat szeretném választani. A brutál futár nagyon szimpi, gratula hozzá! Asszem én valami gyárit fogok venni, mert a bringázáson túl bütykölgetésre már nem marad idõm.
Boccs, elírtam TL-LD1000-el hasonlítottuk össze! (Cateyeben új elem volt. falra világítottunk, azonos távolságból. ~60mA-es ledáramon kb egyeztek a max fényerõk, 125mA-en már elfedte a brutál fénye a Cateye-ét.)Központi fényereje Cateye LD-600-al kb. azonos*,
*125mA-en már több.(
Még nem volt rá igény... Eddig csak 2 tesztpéldány készült.DöG: kissorozatban készül-e már?
Én ilyet "brutál futár" táskavillogót csináltam, vízhatlanításra egy narancsos TIC-TACos doboz szolgál, felerõsítése meg öntapadósan felragasztott tépõzár a doboz hátán, illetve a hátitatyón. A teleptartó a táskában van:Hátsó villogó...Valami 1w-os szórt fényû ledesre gondoltam optikával ellátva...
Elég nagy hülyeség lenne olyan fényt rakni hátra, ami elvakítja a mögötted haladótValami 1w-os szórt fényû ledesre gondoltam optikával ellátva. Szerintem a XXI. században ezeket a nagy teljesítményû ledeket nem csak az elsõ lámpáknál kéne alkalmazni.
Nem értem, minek? (Hacsak nem terem világításra)Nekem valami ilyesmi láthatóságú optika kéne:
Mármint hogy ez az abszolút fényerõ, azaz 180 fokban mindenhová pontosan ugyan annyi fénymennyiség esik.