Szia!
A szállítási idõ több mindentõl függ. A beszerzéstõl, a posta gyorsaságától...
December környékén a beszerzés is hosszadalmas volt, hetekig kellett várni amíg meglett a cucc, utána meg a postán állt hetekig a csomag, mire eljött Hong Kong-ból. Akkor bizony még egy hónapnál is több lehetett mire a megrendeléstõl számítva megkapta a címzett a csomagot.
Mostanában nincs ilyen gond, ha postára adják, akkor egy-két napon belül útnak indul a csomag és onnantól számítva egy héten belül meg is kapod, a beszerzés viszont bizonytalan, mivel nincs raktárkészletük. A tapasztalat az, hogy annyit biztosan kell várni a beszerzésre amennyi idõ a honlapon a lámpánál van (4-7 nap), ha megkapták, akkor 1-2 napig csomagolgatják, majd postára adják... postán kell egy nap mire észreveszik hogy ott a csomag, majd mint írtam 1-2 nap és felpakolják repülõre.
Én most azt tippelem Neked hogy 2,5-3 hét lesz mire megkapod (feltéve hogy nem a megrendelés után kezdik a kis kínaiak forrasztgatni a lámpát

).
Most legutóbb 2-án rendeltem cuccokat (nem lámpa volt) ma indult el Hong Kong-ból... Februárban volt olyan hogy 2 hét alatt ideért a csomag.