Micsoda hullámokat kavart a kis fejlámpám a fórum tengerében.. 
Tisztáznék néhány dolgot.
Nem tudom a kínaiak milyen ledet is használnak is pontosan, én pl soha nem hiszem el amit ráírnak. (de lehet hogy igaz)
A lumen értékeket meg főleg nem hiszem el nekik. Ezt már végigvitáztuk korábban is, szerintem kb tökmindegy: Jó fénye van vagy nincs ? Aki ilyen árakon még hibákat keres bármiben - benne van a hiba. Meg lehet venni ennek a lámpának az "eredetijét" a Nitecore oldalon, kb 60 Dollár. (Haver megvette korábban - a kínainak jobb egy árnyalattal a fénye. Ennyi.)
Én aksi nélkül rendeltem a lámpát és külön vettem hozzá egy (nem tudom, azt hiszem LItokola, világos zöld aksik, ezer féle van az Ali-n, azt vettem ami jó áron volt és sok értékelőtől jó pontot kapott) 3400mah aksit néhány Dollárért. És tényleg annyi a teljesítmény, mert havernak kijelzős-mérős töltője van és tényleg annyi a mah-ja.
Valamelyik:
https://www.aliexpre...YRuPYi&jump=afs
Mostanában mentünk egy nem túl hosszú tekerést, nem volt 2 óra, nem is végig maxon használtam a lámpát de a hideg ellenére azt simán kibírta az aksi és azóta is használtam sokat de még nem jelezte hogy tölteni kéne. (olyankor föl-le váltogatja a fényerőt néhány mp-ig és utána lejjebb kapcsol egy fokozattal)
Bár "blash" által belinkelt hidegtűrő aksi sem nyújtott csodát és ott is néhány sima aksi teljesen jól bírta a hideget.
Nem 5 világítási módot írtam hanem hogy 5 fokozatú a fényerő. (sátortól a terepbringáig) És azokat az egyetlen gombbal szabályzod. Bekapcs a 3. fokozatban - ha 2mp belül rányomsz a gombra felugrik a max fényre - ha nyomva tartod a gombot lépcsőzetesen elkezdi csökkenteni a fényt.
És a 3 villogó módot nem írom, mert azokat én nem használom soha. (de a kínaiak mindenbe belerakják)
Én pl örülök hogy van benne töltő funkció, nekem hasznos. Meg szerintem egy túrán jó lehet.
Akit érdekel, Bp-en meg tudom mutatni neki élőben. Szerintem jó vétel.
Edited by marton, 2018. December 15. - 14:50.