Úgy látom nincs különösebb gond a Te képeiddel sem,
legfeljebb kicsit zajos, de nem zavaró, a célnak megfelel.
A lényeges információk benne vannak, csak egy kis utómunkát igényel,
Kicsit felhúztam a világos részeket és jobban a sötéteket.
A mobiltelefon saját képszerkesztőjébe töltöttem fel (Huawei) és abban, így ez jött ki belőle.
Persze mindegyik fotó azonos mértékben lett módosítva, hogy a változás azonos legyen.
Itt vannak sorban a felvételeid a módosítás után, ahogy feltetted.
Szépen látszik a környezet is a sötét részeken.
"Fehér, poros út"

"Aldi-Parkolo"

"Kivilágítatlan út."

Látszik minden a sötét részeken még a távolban is.
Egyébként ha egy nagyjából egyenletesen és gyengén, szórt távolabbi fénnyel megvilágított úton készíted a felvételeket (mindig ugyanott), akkor a környezeti alávilágítás ad egy alap szintet, amire rá jön mindegyik lámpa fénye. Érdemes egy referencia képet készíteni, csak a természetesen megvilágított útról, hogy látsszon mi az alap. Így már a láthatósági küszöb fölé kerülnek a felvételen a lámpa fényének a gyengébb részei is.
Szerintem ezt még meg lehetne próbálni.
Vagy keress egy olyan képszerkesztőt, ahol külön fel lehet húzni a sötétebb részek fényerejét.
Ezzel mindegyik fotó sötét részeit azonos szinttel feljebb lehet húzni a világosabb felé.
Itt a képken feljebb látható az eredmény.
.
.
Esetleg lehet még világosabbra is húzni a sötéteket, de szerintem az már természetellenesen "homályosnak" látszik.
Az utolsó képen még egy repülőnek is lefotóztad a fényét (az úttól jobbra, kicsit feljebb). Vagy az "E. T. a földönkívüli" járt arra a világító ujjával?

Balu1 módosította - 2018. november 05. - 04:11