11mm magas és 38mm széles a kiálló rész. A henger 86x25mm.
Mi a terv ? Be akarod építeni valahova ?
Ha nem is beépíteni, de belesimultatni a stucni elé. Mert ha azt a részt levágom, akkor lesz egy szép íve, ami kb követi a kormány befogó részt. De állíthatóra tervezem, nem odaragasztva. Bár ha ilyen picike anyag marad, valószínű jól fel fog melegedni, de majd a menetszél hűti picit. Vagy majd kitalálok erre is valamit. De amúgy is csak esti mókára lesz használva, nem napi szinten. Szóval lehetséges, hogy könnyen levehetőre csinálom meg.
Illetve attól függően, hogy milyen lesz a vetítési képe és ereje, no meg hogy belefér-e a foncsor helyébe a TIR lencse, azt is cserélem vagy mind2-t vagy az egyiket. Egy távolra, egy közelre világítva. Ezt majd meglátom. Annyira túlbuzgó voltam tegnap már, hogy az aksitartót meg is csináltam
A villanyakban lesz elrejtve és vezetékek is belül futnak majd.
Remélem jó lesz minden. A vágástól félek, hogy ne hogy belevágjak, ahova nem kéne.
De ha nagyon hardcore lennék, rendeltem volna kettőt és magára a kormányra simultatnám rá. Akár ragasztva is, így a hűtése is job lett volna. Na de ennyire nem akarok HC lenni
Meg van nekem itt elfekvőben XML ledem is, meg driverem. De ahhoz még nem nyúlok hozzá.
deviantRider módosította - 2018. december 16. - 10:23

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére