Jó ez a kis USB-s lámpád. Kormányra szerelve egy szélesebb csóvájú erős lámpa távolra világító szúrófényeként mindenképp használnám.
Nekem úgyis inkább csak a közeli és fél közeli terítésem az ami jó, de azt hiszem egy vagy kettő ilyen szúrót még rá lehetne szerelni a (kormányt markolva kezelhető, bowdennel billenthető) lámpa fej egységemre, csak nem tudom hogy lehet megrendelni. Nem nagyon szeretem az előre utalgatást, meg egyáltalán a virtuális pénzkezelésben nem bízok, inkább a kézbesítéskor fizetést tartom biztonságosnak. Hogy is megy ez? Van ilyen módja?
Itt látszik az egy db XMLT6 fénye, amire kicseréltem a 2008-ban, még 10 éve beépítettek helyére mert már illett...
Annak a fény cakknak nem ott lenne a helye, hanem a kerék előtt egy méteren belül ha nem emelem meg a magasságát, de mivel nincs távoli szúró fényem, ezért megemeltem az üres erdei úton (épp tegnap). Azért van mellette a sisakon kettő kicsi, valamivel szúrósabb fényű fejlámpám, de a fotón az nem volt bekapcsolva.

A következő képen nagyobbra, szélesebbre állítottam a széttartást, mert zoomolható a lámpa test,
de középen a távolban így még nagyobb a sötéten maradó terület.

Igaz, van egy kicsi Lidl-es lámpa mellette a kormányon (a szűk hidegebb csóva), még használható is ha jól van beállítva de az nagyon halványka ide.
Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.
Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !
A találmányok már csak ilyenek..