Nekem CYO R/T-m van, 40 Lux-os verzió.
A vetitése elég jónak mondható szerintem, a led pontos tipusát nemtudom megmondani, de asszem 1.25W-os van benne(egy másik fórumon olvastam, aki szétszedte).
Hát, ha ez így van, akkor nem valami túl fényes darab. Általában egy LED viszonylag széles teljesítménytartományban üzemeltethetõ, de ha 1,25W-on megy, akkor 150lm/W-al számolva is csak 187,5lm, de szerintem reálisabb 130lm/W-al számolni, akkor 162,5lm. Persze halogénhez mérten elég fényes, de egyébként...
Én annak örülnék, ha 2,4W teljesítménybõl legalább 300-320lm-t ki lehetne hozni.
Egyébként ki lehet, talán többet is, de jelenleg 4db (különálló) LED kellene hozzá, azt meg nehéz egy optika alá építeni.
A villogása 26-os kerékben 10km/h-nál teljesen megszünik, és addigse vészes...ha 5-tel megyek, akkor max a fényerõ kevesebb, de nem villog látványosan.
Szóval ez is villog. :-) Milyen elektronika van benne?
Az enyém világit a kerék elé is, tehát 1 méterrel elõttem már van fény, és helyes beállitás esetén töksötétben 25 métert visz el kb. Trapézosan növekszik a megvilágitott terület nagysága, 25 méterrel elõttem kb 7 méternyi széles területet világit meg, és a teljes területen majdnem egyenletes a fénye. Középen van koncentráltabb fénye, de tényleg szépen terit.
Lumenekrõl meg luxokról nem tudok nyilatkozni, nem értek hozzájuk XD
Nekem ez a legnehezebb, olyan optikát építeni, ami nem vakít, kellõen "szpotos", de közelre, és oldalt is világít valamennyit.

Sign In
Create Account

Back to top