Mennyit bírnak ezek a lámpák vagy mi az ami elszaródhat benne? Lehet veszek én is egyet csak jó lenne tudni mennyire megbízható.
Nekem 2.5 éve van egy külsõre ugyanilyen, de SSC P7 leddel szerelt lámpám, akkor 50 USD + 25 USD postklts.-be került a bayen. Késõbb vettem egy extra akkucsomagot is.
Hiba nélkül mûködik, a fénye remek, akár éjszakai erdei csapatásra is. Persze az 1200lm a szokásos kínai lódítás. Kapott vizet is bõven, nem volt gond.
Kifogásolnivaló csak három dolog van:
1. Ha a bekapcsológomb színe pirosra vált, ez azt jelezné, hogy alacsony az akkuszint. Csakhogy az enyémen ahogy pirosat jelez, pár másodperccel késõbb kialszik a lámpa, mert az akku fesz küszüb alá zuhan, amikor maga az akkupak védelmi áramköre vágja le telepeket a kimenetrõl. Töltõre dugva kapcsol ki a védelem. Ezért is vettem második akkupakkot, ne érjen több ilyen meglepetés.
2. Nálam a fejpánt csecsemõfejre lett méretezve
3. Nem a lámpa hibája, de az analóg vezetéknélküli órám megbolondul (199 km/h), ha be van kapcsolva.
Amire még figyelni érdemes, teljes fényerõn ne használd állva / zárt helyen, túlmelegedhet, a menetszél hûti. Gondolom van erre is védelme, de inkább nem próbálnám ki...