A heten ideert a
Skilhunt H03 lampam. A
gearbestrol rendeltem, 30 dollar volt, par honapja mar kuponozgatjak. Az 50 akarhany dollart sokalltam, pedig gondolkodtam mar rajta tavasszal is. A 4000-5000 kelvin szinhomersekletu, neutral white-ot valasztottam, igy legalabb nincs nagy kulonbseg a Nitefighter BT40S szinehez kepest. Szelesebb szogben vilagit, mint az S2+, kivancsi vagyok, hogy valik be a sisakon. Szerencsere a villogo modokat nem konnyu elerni, gyorsan haromszor kell megnyomni, ez is tetszett.
Egesz jol sikerult sisakra rogziteni, jobban mint a Convoy S2+-t. A kormanyra is felteheto tepozaras szalaggal es egy kis szivaccsal, a kormanyszar ele meg ket tepozarral. Forgatassal konnyen lehet allitani, hogy milyen szogben vilagitson. Ez a rogzites nem annyira egyszeru, mint a tartokonzolos, bar az is csak akkor, ha mindegyik bringan van konzol. Keresek ala vekonyabb habszivacsot, mert kisse magas, meg az elorebb levo szellozo bizbasznal is oda tudtam fogatni:

18650-os akkut tettem bele, igy kb. 90 gramm, ami erosen rogzitve nem sok, de a fejpantjaval hasznalva futashoz mar nehez lehet. Lehet rovidebb csovel es 18350-es akkuval is hasznalni, akkor csak 60 grammos:
budgetlightforum.com/node/51362
Ennyivel lesz kisebb:
lumenzilla.com/en/reviews/review-skilhunt-h03-tir-optic.htmlelemlampablog.hu/skilhunt-h03-fejlampa-minoseg-jo-aron/
blash módosította - 2017. november 02. - 18:18