Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

yasec.hu

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
637 hozzászólás a témában

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Elvileg szombaton, ha jó idõ lesz megyünk karikázni.

Egész hallgatható ez a zene :)
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás
Nohát!
Yasec, Neubatent hallgatsz?!

"Silence is Sexy"?
Vagy inkább "Kollaps"?
;)
"In idem flumen bis non descendimus"

Yasec

Yasec

vendég

• fórumtag
  • 240 hozzászólás
Köszi!
Holnapra összeszedem magam, azt linkelek meg írok meg mittudomén! :)

Addig is zenét a népnek! :))))
(ezek is már nagyon régóta léteznek, de sokan nem ismerik)
YouTube - Einstürzende Neubauten

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás
Rajta vagyok az ügyön...

szerk.:
Most már mûködik a cikkekhez a hozzászólás (persze, csak regisztrált tagoknak) - pár hétig orosz és török spammerek bombázták az oldalt, de mostanra kizavartam õket (kopp-kopp-kopp...)
"In idem flumen bis non descendimus"

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Akkor nem szóltam. Az zOrg felségterülete.:)

apr

apr

törzsvendég

• fórumtag
  • 567 hozzászólás
Szerintem a fõlapon korábban szerepelt cikkre gondolt, ott nem lehet kommentelni.
Egész pontosan semelyik cikket sem tudjuk kommentelni, gondolom ez jelenleg "by design".

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Yasec said

Más: Tech témához hogy lehet hozzászólni?
Mert ott az a cikk az acélvázak rozsdásodásáról, meg azt is látom hogy nulla hozzászólás.

Linkeld be a fent említett topicot, és ha zárva van, megnyitjuk, hogy hozzá tudj szólni!

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
sajat kepet fel tudod tolteni ide:

ImageShack® - Online Media Hosting

es aztan belinkeled.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Yasec

Yasec

vendég

• fórumtag
  • 240 hozzászólás
Még valami:
Képet csak külsõ link formájában lehet ide felrakni?
Saját géprõl nem lehetséges?
Köszííí!

Ezt meg ajándék, minden sokáig dolgozó emberkének! ;)
YouTube - Waxolutionists ft. Manuva Nachtschattengewaechs

Yasec

Yasec

vendég

• fórumtag
  • 240 hozzászólás
Köszi!
Kb. 15 éve ugyanúgy nézek ki, azaz nem híztam el, de sztem eléggé gyenge lehetek, úgyhogy ha erõltetném se mennék valami félelmetes tempóban...:(
De türelem, szezon végére összeszedem magam! :)))

Más: Tech témához hogy lehet hozzászólni?
Mert ott az a cikk az acélvázak rozsdásodásáról, meg azt is látom hogy nulla hozzászólás.
Én hozzá szeretnék, de ha nem lehet nekem az se baj, csak kérném az Urakat (Bikemag), hogy amit az Atom fotózott az EHBE-n, azt valahogy építse be, mert erre a korróziós problémára már vagy 1 éve kitaláltam valamit a hegesztett vázakhoz, amitõl nem rohad szét a nyeregcsõ, és nem is áztatjuk szét vele a középcsapágyat!
Ott van, készen van már vagy 1 éve! ;)

Attól mert nincsen nagy hangom, még nem alszom! :)

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Koca országútisként csatlakozhatok, bár szigorúan baráti tempóban :)
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

Yasec

Yasec

vendég

• fórumtag
  • 240 hozzászólás

scarbantia said

Egyébként egy karbonszálas trindem építésén törjük a fejünket. Talán sikerülni fog, viszont elengedhetetlen néhány fém alkatrész, amit nem tudunk legyártani.

Mik készülnek itt helyben... :)
Hajrá! ;)
Én most gyártom le életem elsõ tandemjét! Egyszerûen aluból lesz, ebbõl adja ki a legjobban.Majd errõl is dobok képeket, de elõbb a 2009-es kiállításon szerepelt országútiról dobok fel képeket, ami ennyi idõ után végre le lett festve! :)))
(Nézzétek el ez az enyém, más dolgok fontosabbak voltak mint ez!)
Most már csak az a baj, hogy akivel országútizni akartam, egy nagyon jó barátom, pont most eléggé beteg lett... :(

Yasec

Yasec

vendég

• fórumtag
  • 240 hozzászólás

rob said

belt drive nem készül véletlenül? :)

Hali!
Ha úgy vesszük már készült, mert az összes karbon támvillás gép a papucsnál szerelhetõ, meg a legújabb acél országúti is ilyen, hogy ha épp lusta dög vagyok és nem akarok a lánctisztítással a vázon szarakodni, akkor cserélem a láncot egy másik végtelenített (feltehetõen tiszta...) darabra! :)
De ennek még van más részlete is: Könnyen nyitható elsõ és hátsó váltó, lehetõleg szerszám nélkül. (bár a támvilla nyitásához is kell egy 4.
-es inbusz, akkor legalább ne kelljen más...)
Van egy régi Dura-Ace hátsó váltóm, de az még olyan régi, hogy a paralelogramm nincsen rajta befordítva. Na az ilyen! Majd arról koppintok! :)
Volt múltkor egy Sram Red ketrec nélkül, az jó bázis lett volna, de frankón lecsúsztam róla...
Na mind1, hosszú az élet! :)

Amúgy full belt-drive is lenne majd, egy városi 2-sebességes gép formájában.
Egy nagyon régi barátomnak szeretnék ilyet, meg jómagamnak. :)
Üdv!

scarbantia

scarbantia

vendég

• fórumtag
  • 80 hozzászólás
A "Ketten egy bringán - tandemekrõl mindent" topikból megtudhatod.
Egyébként egy karbonszálas trindem építésén törjük a fejünket. Talán sikerülni fog, viszont elengedhetetlen néhány fém alkatrész, amit nem tudunk legyártani.

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
Javaslom, hogy emailt ne írj Yasecnak, mert ritkán nézi meg plusz sok tucat levelet kap(hat) naponta, meg valljuk meg nem foglalkozik minden emaillal (idõhiány). A telefon biztosabb.

Én is emailt írtam neki, de 2szer is, aztán inkább felhívtam. Az oldalon nem az õ telszáma van megadva. De itt a fórumon olvashatod az õ számát is.

Mik a terveid a vázdarabokkal amúgy? Valami ékszer mütyûrkészítés? Vagy javítás?

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.881 hozzászólás
paragon machine workstõl lehet mindenféle vázalkatrészt rendelni, de nagyon drágák
megvég van pár de ott nincs "ekkora" választék de nem jutnak most eszembe

scarbantia

scarbantia

vendég

• fórumtag
  • 80 hozzászólás
Igazad van. :-)
Leginkább arra lennék amúgy kíváncsi, hogy van e másik beszerzési lehetõség itt az országban?

Amúgy a napokban majd felhívom. Látom fent van a honlapján minden elérhetõség.

(részemrõl amúgy jelen pillanatban egyszerûbb írni egy e-mailt, vagy hsz-t mint telefonálni)

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
scarbantia miért nem hívod fel? Egyszerûbb mint itt várakozni a válaszokra. Látom még soproni is vagy így már végképp nem értelek.

scarbantia

scarbantia

vendég

• fórumtag
  • 80 hozzászólás
Nem tudjátok véletlen, hogy yasecnál lehet e kapni külön vázalkatrészeket?
Hajtómû csapágyház, homlokcsõ és villavég kellene.
Ha jól tudom akkor õ olasz vázalkatrészeket vesz, nem tudom hogy hajlandó e csak darabokat továbbadni...
Nem tudom mennyire gyakran néz be erre, ha nem nagyon, akkor esetleg majd telefonon megérdeklõdöm.
Ha valakinek volt már hasonló dolga, akkor megoszthatná esetleg. (más megoldás is érdekel, nem ragaszkodok a yasechoz, de õszintén szólva fogalmam sincs merre juthatnék ilyen darabokhoz.)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
belt drive nem készül véletlenül? :)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.