A Yasecnak csak annyi volt a weboldalán, hogy hamarosan, + elérhetõségek...
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

yasec.hu
Indította
FP
, 2002. június 12. 23:30
Írta 2002. június 14. - 20:47

vendég__*
Írta 2002. június 14. - 20:20

És azt hallottátok-e, hogy a Star Wars III. részében Yasec fogja alakítani Anakin Skywalker ángyomjának a tántiját?
Írta 2002. június 14. - 20:08

Írta 2002. június 14. - 19:53

Na figyuzzatok! ezt meg en irtam be annak idejen , hogy Yasec egyutt fog dolgozni Carl Heinz Nikolai-al... de ezt nem en talaltam ki hanem a Karcsi maga irta aztan mondta nekem telefonba..
A DH geperol kerdeztem, hogy latta e hogy Nikolai is csinalt hasonlot (agyvalto kozepen) szoval, hogy koppint -> erre o irta, hogy nem koppintas , mert ismertek egymas terveit, mar elotte is , ugyanis nagyon jo haverok...
Aztan irta, hogy megbeszeltek,majd egyutt fogjak tovabbfejleszteni a DH cicat...
Nem tudom miertt zarna ki a dolgot az, hogy a N. egy komolyabb= nagyobb darabszamban gyarto ceg??
De hogy ez mikor lesz azt meg nem tudja/tudjak, mert most o valami hiperszuper trial vazon es szinten hitech trial agyon dolgozik, az amcsiknak....
Na ez van.
Miert a Bikkmakk mit irt?
Stormb: a speci vazas jelenleg a Tech elso oldalon van meg.
vadkan
A DH geperol kerdeztem, hogy latta e hogy Nikolai is csinalt hasonlot (agyvalto kozepen) szoval, hogy koppint -> erre o irta, hogy nem koppintas , mert ismertek egymas terveit, mar elotte is , ugyanis nagyon jo haverok...
Aztan irta, hogy megbeszeltek,majd egyutt fogjak tovabbfejleszteni a DH cicat...
Nem tudom miertt zarna ki a dolgot az, hogy a N. egy komolyabb= nagyobb darabszamban gyarto ceg??
De hogy ez mikor lesz azt meg nem tudja/tudjak, mert most o valami hiperszuper trial vazon es szinten hitech trial agyon dolgozik, az amcsiknak....
Na ez van.
Miert a Bikkmakk mit irt?
Stormb: a speci vazas jelenleg a Tech elso oldalon van meg.
vadkan
Írta 2002. június 14. - 19:16

Hányadik oldalon van a Spéci vázas topic? (pedig akkor mennyit írtam bele!) :

Írta 2002. június 14. - 13:28

Írta 2002. június 14. - 13:19

Mirol beszelsz??
Ez szerintem nagy hulyeseg. Egyreszt mert a Nicolai eleg komoly ceg, es sajat tesztgardajuk van, meg sajat csapat, es az ilyen altalaban nem ker segitseget egy egyszeru maganembertol. A masik, hogy szegeny Yasec bizony csinalt egy ossztelos gepet, eleg egyedi is lett, de sajnos a gyakorlatban tobb volt a hatranya mint a haszna. Sajnos. Pedig tetszett a dolog.
Gondolom olvastad a bikemag -ot, es abban volt egy megjegyzes, de az szerintem csak vicc volt, te meg komolyan vetted....

Ja, es Yase gyonyoru szep merevvazakat csinal, meg jok is, de szerintem megmarad a sajat gyartasnal, kis tomegszamban.
Ez szerintem nagy hulyeseg. Egyreszt mert a Nicolai eleg komoly ceg, es sajat tesztgardajuk van, meg sajat csapat, es az ilyen altalaban nem ker segitseget egy egyszeru maganembertol. A masik, hogy szegeny Yasec bizony csinalt egy ossztelos gepet, eleg egyedi is lett, de sajnos a gyakorlatban tobb volt a hatranya mint a haszna. Sajnos. Pedig tetszett a dolog.
Gondolom olvastad a bikemag -ot, es abban volt egy megjegyzes, de az szerintem csak vicc volt, te meg komolyan vetted....

Ja, es Yase gyonyoru szep merevvazakat csinal, meg jok is, de szerintem megmarad a sajat gyartasnal, kis tomegszamban.
Írta 2002. június 14. - 13:10

Arról mit tudtok, hogy a Nicolai Yasec-kel akarja együtt fejleszteni a vázakat ?
Írta 2002. június 14. - 11:14

Írta 2002. június 14. - 02:30

Ha akarsz a Maestrotol valamit, felhivod, vagy irsz neki egy mailt es megbeszeled vele.
Ennyi.
Egy vaz kb. 3 het alatt keszul el, ez tenyleg nem gyors ,de valamit valamiert...
Honlap azert nincs , mert meloja van boven mindkettojuknek, es aki komolyan akar valamit az ugyis utana megy a dolgoknak, de bizti lesz azert azt o is belatja, hogy fontos.
vad
Ennyi.
Egy vaz kb. 3 het alatt keszul el, ez tenyleg nem gyors ,de valamit valamiert...
Honlap azert nincs , mert meloja van boven mindkettojuknek, es aki komolyan akar valamit az ugyis utana megy a dolgoknak, de bizti lesz azert azt o is belatja, hogy fontos.
vad
Írta 2002. június 13. - 22:04

Hát nem akarom bántani a Kareszt, de nem dolgozik valami gyorsan! Ismerettségi körben mondták már páran! Mondjuk én nem tudom mennyi idõ lehet összehegeszteni egy vázat, de bizti nem fél év.
Írta 2002. június 13. - 21:17

'S mi van ha valaki akar venni/rendelni tõle egy vázat? Vannak elõre legyártott vázai, vagy csak megrendelésre készít? Milyen elérhetõsége van, hol dolgozik? Egy kis sufni otthon, vagy egy mindenki elött nyitott üzlet/vállalkozás?
Írta 2002. június 13. - 11:19

Tom eltalálta, nincs ra ideje, mert lekoti a munka , ezt maga Yasec mondta.
terve termeszetesen benne van,
(ja jut eszembe Yasec mindjart folrakok par honapokkal ezelott beigert kepet Yasec aluvazrool, ha erdekel menjetek a Techbe es keressetek a Spéci vázak vs. tömeg. témát.)
M
terve termeszetesen benne van,
(ja jut eszembe Yasec mindjart folrakok par honapokkal ezelott beigert kepet Yasec aluvazrool, ha erdekel menjetek a Techbe es keressetek a Spéci vázak vs. tömeg. témát.)
M
Írta 2002. június 13. - 00:47

Volt mukodo weblap.
Majd megkerdezem hogy miert nem muxik..
. De tul kepp nem volt ertelme, mert olyan hudesok info nem volt rajta. Persze biztos tervbe van veve... 
Legvaloszinubb az lehet hogy a sok dolog miatt erre jutott a legkevesebb ido...
Tul kepp nem is volt annyira fontos szerintem. Mert aki Yasectol komolyan akar valamit az megtalalja. Es aki ismeri a Karcsit az tudja a hogy O inkabb foglalkozik egy kicsit az emberekkel, vagy /at/tervez valamit mint hogy idot es penzt forditson a reklamozasba. Ez egy teljesen mas filozofia, mint amit a nagy cegek kovetnek manapsag .Es epp ez tetszik benne :>
Majd megkerdezem hogy miert nem muxik..

Legvaloszinubb az lehet hogy a sok dolog miatt erre jutott a legkevesebb ido...
Tul kepp nem is volt annyira fontos szerintem. Mert aki Yasectol komolyan akar valamit az megtalalja. Es aki ismeri a Karcsit az tudja a hogy O inkabb foglalkozik egy kicsit az emberekkel, vagy /at/tervez valamit mint hogy idot es penzt forditson a reklamozasba. Ez egy teljesen mas filozofia, mint amit a nagy cegek kovetnek manapsag .Es epp ez tetszik benne :>
vendég__*
Írta 2002. június 12. - 23:47

amúgy vannak saját ötleteim is:
- valamivel le kell takarni a váznak azt a helyét is mert baromi üresnek tünne.
- több bringán is van ilyen, úgyhogy követni kell a trendet
- már készül az oldal csak lassan mert nagyon csecsét akarnak
- volt ilyen oldal, csak valamilyen okból megszünt
- yasec viccel hogy sokan "lyukra" fussanak ha netán rákeresnek
Biztosra veszem hogy a helyes megoldás itt áll.
- valamivel le kell takarni a váznak azt a helyét is mert baromi üresnek tünne.
- több bringán is van ilyen, úgyhogy követni kell a trendet
- már készül az oldal csak lassan mert nagyon csecsét akarnak
- volt ilyen oldal, csak valamilyen okból megszünt
- yasec viccel hogy sokan "lyukra" fussanak ha netán rákeresnek
Biztosra veszem hogy a helyes megoldás itt áll.
Írta 2002. június 12. - 23:41

vendég__*
Írta 2002. június 12. - 23:34

Írta 2002. június 12. - 23:30