Eltörni meg bármit el lehet, a törésnek számtalan oka lehet stb.
Ezek "csak" termékek és nem a "csoda" fogalmába tartozó nemtudommik.
A ki tudja milyen titán váz is lehet szuper, mert hát ugyen "ki tudja milyen"

Ride everywhere.
.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Hát ha megnézed az én és a haverom törött titánvázát, mindjárt átgondolod, hogy mire akarsz pénzt adni.
Viszont tényleg nem rozsdás.
Ride everywhere.
.
Hát ha megnézed az én és a haverom törött titánvázát, mindjárt átgondolod, hogy mire akarsz pénzt adni.
Viszont tényleg nem rozsdás.
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
pontosabban: megfordult a világ: 15 éve az acél volt mainstreem, az alu a különleges, ma meg egzotikus gyártók közé tartozik, aki acéllal dolgozik.
Szvsz. ha Yasec, akkor VAS!
Az acél drágább mivel már ne igen gyártanak acél csõszetteket...
szerintem azér elég jó az isGyártanak még régi stílusú A vázat? Ez a linkelt acél váz a régi dizájnhoz képest egy kicsit...
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Az acél drágább mivel már ne igen gyártanak acél csõszetteket, az utolsó infót montivázról 160nak árazták be.Az alu vázak induló ára 150ezer körül mozog, szóval kicsit soknak tûnik, bár nem vagyok szaki, szóval lehet, hogy az acél drágább.
ez az ár real?
http://piacter.bikem...=178738&cat=all
csak kíváncsiságból kérdezem, újonnan kb. mibe kerül, ha használtad ennyiért kínálják?
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Saját tapasztalatom alapján a CroMo váz is rozsdásodik. (Nincs összehasonlítási alapom a hagyományos acéllal.) Belülrõl csak akkor érdemes felületkezeléssel foglalkozni, ha vannak olyan nyílások a vázon, ahol be tud jutni a víz - nyeregcsõ hasítéka ilyen, esetleg a világítás kábeleinek készült furatok, bowden nyílások.Csak picit kapcsolódik szorosan a topichoz, mégis itt kérdezem, mert számomra a Yasec váz=cro-mo váz
cro-mo váz felújításán fáradozom éppen. A csöveket érdemes belülrõl valamivel lekezelni, az esetleges korrózió miatt. Vagy tartalmaz olyan össetevõket az ötvözet, ami miatt kevésbé rozsdásodik, mint a normál acél?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.