Jelentkezz be Regisztrálj

yasec.hu
Posted 2011. January 28. - 01:23

Posted 2011. January 08. - 19:56

Most olvasom, hogy várható a Yasec-féle DH bringáról pár kép.
Nagyon várom, még régen az MBAH-ban láttam róla fotókat.
Posted 2011. January 04. - 10:56

Posted 2011. January 01. - 22:50

Posted 2011. January 01. - 16:20

Nem Rohloff agy van benne, az már akkor is nagyon drága volt. Egy Nexave agy van benne leesztergált küllõperemekkel.
Sztem keresek róla régebbi képeket, mert most nagyon nem fotogén így.

Posted 2011. January 01. - 12:40

nem volt az rossz, csak a súlyát kellett volna jól lefaragni. és csak rakd fel, hadd csámcsogjunk rajta, szerintem sokan nem látták még.
Jól emlékszem, ha valami beépített Rohloffos DH gép ugrik be?
Posted 2011. January 01. - 10:41

Posted 2010. December 28. - 22:11

a dolgok nagy része már le van fikszálva, nem a kilencvenes évek próbálkozós szakaszában vagyunk, hanem kialakult és elterjedt pár megbízható rendszer (fsr, 4-bar, single pivot, maestro, vpp, dw-link) amiket vagy lehet licencelni, vagy nem is kell licencelni õket, szóval ezen már fölösleges agyalni.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2010. December 28. - 20:02

Abból való igaz csak 1db létezik, és elvileg most került vissza hozzám.
(Még én se láttam, ott van az egyik barátomnál) Lefotózhatom, de szerintem azért látszani fog hogy miért nem készült belõle több!
)) Mondhatnánk úgy is hogy az egy büdös traktor a mostani high-tech gépekhez képest!
))
nem volt az rossz, csak a súlyát kellett volna jól lefaragni. és csak rakd fel, hadd csámcsogjunk rajta, szerintem sokan nem látták még.
Posted 2010. December 28. - 12:11

Hali!
Bocsánat hogy a válasz nem érkezett meg az össztelós kérdésre.
Így igaz, a honlapon látható mailcímre érkezõ leveleket nem én olvasom, hanem a Madarász Gábor.
Részemrõl próbálok mindenre válaszolni, de elõfordult már hogy kimaradt valami, és nem leszariságból, hanem tényleg valahogy kimaradt.
Ha megkésve is, de itt a válasz: sajnos nem gyártunk fully-t. Egy ilyen projektre jól rá kéne készülni, oda nem elég hogy bizonyos részmegoldásokat jól meg tud csinálni az ember. Megmondom õszintén hogy nem értek hozzá, még csak nem is mentem soha ilyennel, tapasztalatom sincsen róla, azt se tudnám hogy mi a rossz vagy jó, min változtassak, stb...
Más cégek gyönyörû cuccokat gyártanak már, és számomra behozhatatlan elõnyre tettek szert ebben a témában. (Fõleg úgy, hogy nem is készülõdök behozni õket.)
Nem arról van szó hogy elítélném a fully bicajokat, de van más amiben van mit fejleszteni. Elõbb lesz szuperkönnyû gyerekbicaj mint ilyesmi a palettán, mert abból tényleg nincsen a világon semmi.
Kicsit másképp látom én a piacot, nem akarom én ezt a márkanevet minden áron mindenhol látni, így járt anno a hajtókar is, bár kétségtelen abból többet gyártottam mint az össztelósból. Abból való igaz csak 1db létezik, és elvileg most került vissza hozzám.(Még én se láttam, ott van az egyik barátomnál) Lefotózhatom, de szerintem azért látszani fog hogy miért nem készült belõle több!
)) Mondhatnánk úgy is hogy az egy büdös traktor a mostani high-tech gépekhez képest!
))
Ja, és nyugodtan meg lehet írni a kritikát is, tök jó lenne ha hibátlan lennék, de nem vagyok az. Minden esetre törekszem rá, de rögös az út odáig!))
Húúú, én nagyon megnézném azt a "büdös traktort"! jöhet a kép.
Posted 2010. December 27. - 23:30

Bocsánat hogy a válasz nem érkezett meg az össztelós kérdésre.
Így igaz, a honlapon látható mailcímre érkezõ leveleket nem én olvasom, hanem a Madarász Gábor.
Részemrõl próbálok mindenre válaszolni, de elõfordult már hogy kimaradt valami, és nem leszariságból, hanem tényleg valahogy kimaradt.
Ha megkésve is, de itt a válasz: sajnos nem gyártunk fully-t. Egy ilyen projektre jól rá kéne készülni, oda nem elég hogy bizonyos részmegoldásokat jól meg tud csinálni az ember. Megmondom õszintén hogy nem értek hozzá, még csak nem is mentem soha ilyennel, tapasztalatom sincsen róla, azt se tudnám hogy mi a rossz vagy jó, min változtassak, stb...
Más cégek gyönyörû cuccokat gyártanak már, és számomra behozhatatlan elõnyre tettek szert ebben a témában. (Fõleg úgy, hogy nem is készülõdök behozni õket.

Nem arról van szó hogy elítélném a fully bicajokat, de van más amiben van mit fejleszteni. Elõbb lesz szuperkönnyû gyerekbicaj mint ilyesmi a palettán, mert abból tényleg nincsen a világon semmi.
Kicsit másképp látom én a piacot, nem akarom én ezt a márkanevet minden áron mindenhol látni, így járt anno a hajtókar is, bár kétségtelen abból többet gyártottam mint az össztelósból. Abból való igaz csak 1db létezik, és elvileg most került vissza hozzám.

Ja, és nyugodtan meg lehet írni a kritikát is, tök jó lenne ha hibátlan lennék, de nem vagyok az. Minden esetre törekszem rá, de rögös az út odáig!

- blash likes this
Posted 2010. December 27. - 11:23

Posted 2010. December 26. - 22:10

Posted 2010. December 26. - 20:29

Akkor felejtsd el a többit, a lényeg úgyis csak annyi, hogy szerintem is megéri áldozni energiát a megkeresések megválaszolására, még akkor is, ha egyértelmû, hogy nem lesz belõle üzlet. Így jobb?

Posted 2010. December 26. - 19:39

RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2010. December 26. - 19:21

Napi 120 mondjuk 10 éven át azt jelentené, hogy több százezer elitista bringás van. Ez még az egyéb európai érdeklõdõkkel együtt is szép szám lenne

Posted 2010. December 26. - 19:07

RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2010. December 26. - 18:11

Posted 2010. December 26. - 17:46

simán egy milla felett lenne
üdv
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Posted 2010. December 26. - 17:18

Mellesleg elolvastam a fórumot és rengetegszer olvastam,h árak és részletek utáb e-mailben kell érdeklõdni. Én ezt meg is tettem,így szerintem jogosan vártam választ.
És Yasec készített már DH vázat,amirõl volt is cikk a bikemagban,akkor miért ne készíthetne megint fullyt?