Jelentkezz be Regisztrálj
A biciklisek köszönnek, nem?
Írta 2006. február 22. - 16:49
Írta 2006. február 17. - 14:28
Írta 2006. február 16. - 20:18
"Az ember maradjon ember"
Háát?? vannak akik lehet h sosem voltak azok.. na de mindegy...
Ma voltunk egy kis túrán jó nagy hóban (akit érdekelnek a képek: kelly's klubb topik 772. hozzászólás) és kb 8-10 bringással találkoztunk. Mindegyiknek bólintottam vagy dobtam egy hello-t, de egyik sem köszönt vissz... Szóval azért akik kimennek ilyen idõben azokban van vmi kis fanatizmus, és akkor szorulhatott vna beléjük vmi bringás kultúra is...
...már írtam. elõszõr én is néztem h ki volt ez, ismerem?? aztán egy-két hét után rájöttem h tök ismeretlen emberek köszönnek és jót mosolyognak h én is és õk is fülig sárosak vagyunk. sztem jó érzés az ilyen...
Jó nagy bunkó volt akkor mind, errõl csak ennyi a véleményem. Ha már nekem köszön valaki akkor minimum hogy visszaköszönök, vagy biccentek vagy valami.
vendég_rainman_*
Írta 2006. február 12. - 18:20
Háát?? vannak akik lehet h sosem voltak azok.. na de mindegy...
Ma voltunk egy kis túrán jó nagy hóban (akit érdekelnek a képek: kelly's klubb topik 772. hozzászólás) és kb 8-10 bringással találkoztunk. Mindegyiknek bólintottam vagy dobtam egy hello-t, de egyik sem köszönt vissz... Szóval azért akik kimennek ilyen idõben azokban van vmi kis fanatizmus, és akkor szorulhatott vna beléjük vmi bringás kultúra is...
...már írtam. elõszõr én is néztem h ki volt ez, ismerem?? aztán egy-két hét után rájöttem h tök ismeretlen emberek köszönnek és jót mosolyognak h én is és õk is fülig sárosak vagyunk. sztem jó érzés az ilyen...
Írta 2006. február 12. - 15:38
Írta 2006. január 31. - 19:27
Írta 2006. január 31. - 19:09
persze ez nem igaz, én szoktam, de általában nem mondok semmit, mert sokkal jobb mufurcnak lenni, kétujj felemel fékkarról, vagy biccentés az trú
Írta 2006. január 31. - 18:29
Írta 2006. január 31. - 18:23
köszönj ha figyel.
a bunkók nem köszönnek vissza, a normálisak igen.
attól hogy te köszönsz õ nem, nem fáradsz el.. csak annyi hogy felemeled az ujjaid a fékkarról vagy bólintassz egyet.
ha nem viszonozza betudhatod egy úthibának is, csak azért indult el a fejed külön útra..
nem csak várni kell hgoy köszönjenek...
lehet elõre is köszönni.
semmibe se kerül(persze ránézésre meg lehet mondani ki fog visszaköszönni)
vendég_rainman_*
Írta 2006. január 31. - 01:37
Amúgy hozzá tartozik sztem a feelinghez is, mint az h nyakig sárosak vagyunk egy túra után és nem azt nézzük h hol egy tócsa...
Most nem kezdek nagy eszmefuttatásba, de pár hívószóval leírom mire gondolok:
szubkultúra, szokás, illem, gesztus, "ócsó" tehát nem kerül semmibe
Írta 2006. január 30. - 17:04
Írta 2006. január 30. - 16:13
Írta 2006. január 30. - 15:43
Írta 2006. január 30. - 15:33
Elég ha a kézfejét megemeli. Azt is látni, a kormányt sem kell "elengedni" és a nyaka sem megy szét.. Ja-ja, a csuklója igen..
hááát akkor mi lenne CM en ??? :D:D
Írta 2006. január 30. - 15:33
Írta 2006. január 30. - 15:29
Írta 2006. január 30. - 15:16
Szted,ha minden bringásnak biccentenének.akkor estére mi lenne a nyakukkal???De még sok futár is sajnál egy bólintást, nem hogy azok egy része akik ebben a 0 for körüli idõben túráznak.
Írta 2006. január 30. - 15:01
de azért így minusz fokokban befagyott pofával még levegõt venni is nehéz nemhogy beszélni
vendég_rainman_*
Írta 2006. január 30. - 01:30
Engem az bosszant kicsit h most télen nincsenek kint a hétvégi, családi túrázgatók, vagy a lelkiismeretbõl bringázók (na az ebédet ledolgozom 2 körrel a ház körül tipusuak), hanem fõleg azok bringáznak akik vagy melóba járnak, vagy komolyan bringáznak, no meg természetesen a futárok. De még sok futár is sajnál egy bólintást, nem hogy azok egy része akik ebben a 0 for körüli idõben túráznak.
Sztem is kultúráltság és inteligencia kérdése az egész. Fõleg visszaköszönni, ha mér megelõztek!
Nyáron volt h egy nyugdíjas házaspár bringázott velem szemben és hangosan elõre köszöntek.
Volt a topik elején, de gondolom közben is elõfordult ha az outisokról vki írta h nem köszönnek. Nos ezt én is észrevettem, de az egyik volt barátnõm mesélte h amikor outizott akkor az edzéseken közelezõ volt mindenkinek köszzönniük...
Írta 2006. január 22. - 13:09
a Balatoni körúton nyáron csomó bringást látni, nekem meg pont ott lett defektem a nádas mellett, megfoltoztam a belsõt de pumpa nem volt nálam . .mivel menetrendszerûen jöttek a kissebb nagyobb bringás csoportok , gondoltam vkitõl kérek . .megálltam az ut mellett és ha bringást láttam , idejében inteetni kezdtem neki h. megálljon.
1. egy montikkal, megpakolva. õk megálltak de nem volt pumpájuk még sajnálkoztak is
2. 2 országitis jött vagy 40 el integetek nekik rámnéznek , és ha nem ugrok félre simán elütnek , nemis lassítottak . . .na mondom b*sszátok meg . .
3. aztán jött végül egy montis csoport akik megálltak , egyik srác felpumpálta nekem , közbe nézegették a bringámat(akkor polarx volt:) és még beszélgettünk is ki hova megy meg ilyenek szóval azért sok a rendes bringás is!!