Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

A biciklisek köszönnek, nem?

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
445 hozzászólás a témában

zylexy

zylexy

törzsvendég

• fórumtag
  • 523 hozzászólás
Kérdés, hogy ki merre mászkál a városban, mert egyébként nem hiszem hogy összefutunk, tényleg nektek van elõre tervezett utvonalatok? pl: otthon, munkahely, bevásárlás, és ezeknek a pontos helyszínei, ideje stb Így van rá esély szerintem.. ;)

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Lehet, hogy ez alapján felismerhetjük egymást?  :D(Persze amíg divatba nem jön. ???)

zylexy

zylexy

törzsvendég

• fórumtag
  • 523 hozzászólás
Na gyûlik a csapat!  ;)

dugo

dugo

vendég

• fórumtag
  • 82 hozzászólás
Hárman! ;)

milan

milan

vendég

• fórumtag
  • 52 hozzászólás
akkor mar ketten vagyunk;)

zylexy

zylexy

törzsvendég

• fórumtag
  • 523 hozzászólás
milan: Eddig egyszerûen szóban mondtam egy hello-t, de ezentúl én is ezt a köszönést fogom használni! ;)

milan

milan

vendég

• fórumtag
  • 52 hozzászólás
szeva! en pl sokszor nem tudom megallapitani, hogy valaki eppen biccent-e a fejevel, vagy csak rament egy buckara. szoval azt javaslom, hogy be kene vezetni egy egyseges koszontest, ami lathato es biztonsagos.

en mutatoujjal szoktam inteni mindenkinek tiszteletem jeleul. melyseges tiszteletem jeleul pedig mutatoujjal es a kozepso ujjal egyutt intek (ez utobbi a holgyeknek, ill. meredeken a szembejovoknek szol). ezt persze senki se erti, de talan majd mostantol :)

bazalf

bazalf

vendég

• fórumtag
  • 28 hozzászólás
Én úgy vettem észre, hogy a bukó a vízválasztó. Akin bukó van, az nyilván komolyan, rendszeresen nyomja, és maga is köszön/joggal várja el, hogy köszönjenek neki. (Országútisok kevésbé hordanak bukót, de róluk bukó nélkül is feltételezhetõ, hogy komolyan nyomják -- kinek van manapság "csak úgy" országútija...) A nem bukósok gyakran értetlen arccal néznek a köszönésre, vagy oda sem figyelnek. (Bocs, ha ezt a bukó okoskodást már korában kitárgyalta valaki.) Azért én a nem köszönõknek is köszönök, hátha rászoknak õk is.  ;D

afatter

afatter

vendég

• fórumtag
  • 11 hozzászólás
(elõzõ folytatás, elbaltáztam)
na tehát akki vette a f. és TISZTELETET és köszönt a másiknak az ne adja fel 1-2(száz) vissza nem köszönés miatt, szerintem még gyerek cipõbe jár ez nálunk( ha meg felcseperedik akkor azért nem fogunk köszönni mert annyian leszünk hogy már fárasztóbb lesz a köszönés mint  a tekerés-PARADICSOMI állapotok, -ide hozzon mindenki egy embert és ne a Parlament elé- és akkor nem lesz probléma a gyerekeinkkel-Egészség, Természet, Család-kell ennél több?
A motorosok se voltak ilyenek mindig ilyenek, de nevelés kérdése az egész!!! Ha mi "köszönõ gépek" nem adjuk fel akkor egy Csapat leszünk nemsokára függetlenül attó hogy milyen szamarat hajtunk!
De ha nem köszöntek akkor sincs "semmmi", attól még jót tekertünk, tettünk magunkért és családunkért, egészségünkért -mégha rongyá is  törted magadat a hegyen , ÉS EZ A LÉNYEG!!!  ;D ;D ;D vagy szerintem!?

afatter

afatter

vendég

• fórumtag
  • 11 hozzászólás
Ahogy olvasgatom az oldalt úgy veszem észre, nagy általánosságba szinte mindenki különbséget tesz országúti és montis mentalitás között.Szerintem nincs értelme külömbséget tenni. Nem mondom hogy régi iparos vagyok a szakmába( tekertem eddig a paraszt "országúti"/fel "tuningolt"Csepel Apollómmal/ 2 évet) az a véleményem: bicajosok vagyunk: ki ilyen ki olyan, de egy kaszt vagyunk, és csak egymásra számíthatunk(nem hiszem hogy egy autós meg fog valakinek is állni és megkérdezi SEGÍTHETEK VALAMIBEN? tõlem ezt akkor se kérdezte meg amikor a piros lámpánál állva hátúlról belémszált a PARASZT W. PASSATOS-bár módja se volt rá, ahhoz meg kellett volna állni!!! Persze nekem természetes az hogy köszönök a "kasztbelieknek", legyen az montis vagy a koca kerekes(teker egyet Paprétre fél napot és a munkahelyén dicsekedve meséli, nagyobbat teketr mint BODROGI hétfõn). Régi motoros vagyok, nyomom a simsonommal már vagy 6 éve(télen nyáro) de ha hiszitek a nagy speed gépesek tisztelik az ilyen csóró utcai harcosokat, mert mi nem csak májustól augusztusig zúzunk, hanem hóban sárba, essõben. Ezzel csak azt akarom mondani nem hiszem hogy a cucc számít akkor amikor arról beszélünk: köszön- nem köszön.
Szerintem akki vette a "fáradságot" és a TISZTELETET[color=Red][/color

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Ma reggel minden egyes bicajosnak köszöntem, akivel találkoztam (a saját szórakoztatásomra :)). Akik csak közlekedtek a bicajjal nem is köszöntek vissza, viszont akiken volt bukó, mind köszönt!
Ez lehet valami megkülönböztetõ jel ::) ???
Üdv mindenkinek 8):
Era

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.342 hozzászólás
Akkor lezárásként annyit, hogy mindig köszönünk mindenkinek, akin látszódik, hogy köszönne :))
És Lensi! Nekem akkor nagyobb szerencsém van, mert szinte mindenki köszön, akivel találkázom. Biztosan a bukóm megmosolyogtatja õket :))

BoGar

BoGar

vendég

• fórumtag
  • 175 hozzászólás
Bruce:

a városban pedig annak, aki úgy néz ki, hogy erdõbe is jár.

Akkor nekem nem kell köszönni senkinek sem, mert én nem járok erdõben, mivel országútizom? :( Szerintem annak kellene köszönni, akirõl lerí, hogy nem kétvégi kocabiciklis. ;)

Era:

kikérem magamnak az "öregebb 30 éves montis"-t

Rendben, bocsánat! :D

BNorbert

BNorbert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.004 hozzászólás
EGYETÉRTEK :)

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Azt hiszem fityisz is valami hasonlót mondott, ha ugyanezt akkor bocs, szóval az én véleményem:
Nem kéne errõl a témáról ennyit beszélni, ez már (sztem) egy lerágott csont, eldöntitek hogy köszöntök e vagy sem, oszt kész... Persze véleményem szerint az erdõben minden bringásnak kell köszönnie, a városban pedig annak, aki úgy néz ki, hogy erdõbe is jár.
Ennyi.
Topic lezárható :)

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 hozzászólás
Én azóta is k....g bringás vagyok és nem köszönök ;D ;D

Egyébként fityisznek igaza van...bocs

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
BoGar: Szerintem akinek két kereke van az mind havel.  :D
Egyébként meg kikérem magamnak az "öregebb 30 éves montis"-t >:( ;D
Uff, szóltam.
Szia Era

BoGar

BoGar

vendég

• fórumtag
  • 175 hozzászólás
Fityisz, mint látod, én pl köszönök, de sajnos nem nagyon viszonozzák. És mondjátok, tényleg van valami ellentét a montisok, és az országútisok között, és lehet, hogy azért nem köszönnek nekem? (Országútis vagyok.)

vadkanur

vadkanur

törzsvendég

• fórumtag
  • 525 hozzászólás
[move][glow=red,2,300]SZIASZTOK!!!!![/glow][/move]

8)

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Ha azt a sok enegiát amit abba öltetek bele, hogy ide irogattok és jártok körül egy témát sokadszor, arra forditanátok, hogy köszöngettek, akkor már nem is lenne a topik cimében felvetett kérdés.
De furán látom a világot.