Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bemutatkozás topic

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1112 hozzászólás a témában

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.651 hozzászólás
  • LocationRákosmente
??? ;D ???

RobScabRóka

RobScabRóka

vendég

• fórumtag
  • 103 hozzászólás
juhééé!!!!
huráááááá!!!!!
Végre nekemis lesz saját jogom!!!! ;D
Van jogom ahhoz, hogy ne legyenek jogaim? :-\

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.651 hozzászólás
  • LocationRákosmente
Ennyi bringás jogász van/lesz?Hát remélem nemcsak jogászok, de jogalkotók is lesznek, s hoznak olyan jogszabályokat, amiket betartatva a jogtalanul parkolókat jogosan megbüntetik, és végre a jogok adta kereten belül jogosan használhatjuk a nekünk készült utakat.jogÁSZ

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Oberon is jogásznak tanul! ::)

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.754 hozzászólás
MS: Csak azért mert edzett nálatok is egy darabig.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
igazsagot a jogasznak!

de en nem!
a jogasz holygeket egyebkent szeretjuk imadjuk!
csinosak vonzoak!
es...
Feltöltött kép

MS

MS

újonc

• fórumtag
  • 6 hozzászólás
Stormbringer!suppan marcit nem ismerem, vagyis lehet, h. igen, csak nem tudok róla???merhogy kellene?
prefi: :-*
na alegfontosabbat persze kihagytam, márhogy jogra járok 3.-ba .van rajtam kívül olyan idióta, aki szintén jogra jár? ;D

Prefi

Prefi

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
ms! :-*

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.754 hozzászólás
MS:
1. Nagyon szia,mint újabb hölgy!!! :-*
2. Ismered a Suppan Marcit? Scwinn adrenalin szürke váz, arany orkan teló, kék rubena, vagy zöld wildgripper gumik, attól függ melyiket teszi föl.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
meg egy lany ;D tok jo ;D van meg 2 trekes: Lorka es Jojoba... ;D

MS

MS

újonc

• fórumtag
  • 6 hozzászólás
Hellooo!
eddig nem nagyon írogattam ide, nem is néztem, de mivel nagyonnagyon normális jófejemberekvannak itt ahogy észrevettem, mostantól fogom ;D, úgyh. akkor hát én is bemutatkoznék, mer úgy vettem észre itt így szokás :)simon emese vagyok, 5 év cc, meg maraton is néha,nomegmostmár országút. trek8000, trek1400 õsi trekkes józsefhegyis vagyok. télleg, van itt valaki aki szintén?

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.651 hozzászólás
  • LocationRákosmente
Ítéltessék!
Jó emberismerõ vagy?
Engem úgyse találsz ki(vagy mégis?)

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Yepp. Zsírûberlett! ;) ;D

Én személy szerint szeretem tudni, hogy az épp hozzászóló mennyi ideje is tapoggya a kék bolygót, hogy ennek - ha mégoly kétes - fényében ítélhessem meg a hozzászólását.

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.651 hozzászólás
  • LocationRákosmente
Jelentem megtettem.
Így már EU kompatibilis lettem?
Kaszáló utcai Fuck

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Ez igen. Én is ott laktam. Az Újlak utcában, majd egy ideig Pécelen... na, mindegy. ;D

Szal, akkor fogod azt beírod az Adatlapodon oszt slussz. ;)

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.651 hozzászólás
  • LocationRákosmente
Rám is gondoltál?
Tényleg nincs adat.
Most hogy írod, írni is akartam, csak annyira belefeledkeztem saját magam dícsérésébe, hogy elfelejtettem.
21 és Bp, azon belül Rákoskeresztúr, ha meg szeretnél látogatni, hozz magaddal útlevelet, mert láttam ár olyat, hogy a 61E-n (közveteln járat Rkeresztúr és az Örs között) a BKV ellenõr útlevelet kért egy utazótol.
Ja és tényleg hímnemû vagyok, ez nem álnév, csak néhol a WC-n vagyok gondba, mert ugye ki van írva, hogy Hölgyek ill. Urak.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Kedves-nedves Bemutatkozók!

Csak érdeklõdésképp: az adatlapon miért olyan nagyon nehéz odaírni, hogy 9 éves vagyok, Bélharasztiban lakom...?! ;)

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.651 hozzászólás
  • LocationRákosmente
Hali pókerarcok!(fõleg ez a vigyori teccik) ;D
Ádám vagyok, régen hagyományos dezodort használtam, de mióta felfedeztem az új O..., hobbimat, azóta sokkal gyakrabban vagyok sokkal büdösebb.(Ugyehát az izzadás mellett a bélmûködésem is aktívabb).
Suli:Fõ, nameg a humánerõforrásmenedzser szak; aki nem érti a hájtek nyelvet annak: személyzetis, levelezõn, így lenne idõm tekerni, ha nem dolgoznék, de már most építgetem a karrieremet.
Bicigli: Cromo váz Manitou Axel Super, Deore tárcsa elõl, stx váltórendszer, most akarom lecserélni 9.0-ra.
Stílus: ami jön, inkább túra cc, mega maratonok (vagyis meg a maratonok), de szeretek ugrálni is.Törpe ugratón
Zene: szélsõséges:Andrea Bocelli+Linkin Park, hogy a fõ irányvonalakat érintsem.
Az állapotom: nõtlen, s jelenleg elég lehangolt a rossz idõ és a meló miatt.
Hát minden jót, pusszancs az összes hölgynek.

-kisvajda-

-kisvajda-

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.269 hozzászólás
szep is lenne gy trialos/flatlandestol ha a minel nagyobb rugoutak utan vonzodna ;D ;D ;D ;D

quit

quit

vendég

• fórumtag
  • 40 hozzászólás
Hali Mindenkinek!
"Röviden", hátha valaki 1* elolvassa: 19 éves vagyok, dunaújvárosi fõiskolás, 1 éve triálozok és 2 éve flatland bmx-ezek egyszerre. Bár a két dolog szöges ellentéte egymásnak én mégsem tudok lemondani egyikrõl sem. Egyébként a helyi street sport egyesület elnöke vagyok és a helyi skatepark/dirt/trial pályák építésével + karbantartásával foglalatoskodunk szbadidõnkben.
A bringáim:
Egy õsöreg Diamond Back bmx (króm)
Egy zyír új Author A-gang a.m.
Ja, és még egy kis adalék: merev váz/villa mániás vagyok.