Sziasztok!!!!!
na en is irok magamrol. regota itt vagyok a forumon, csak sokszor sok idore elhanyagollak benneteket, de most ujra itt vagyok!
egy 18 eves kis boszorkany vagyok, Szombathelyen lakom, iden erettsegizem. Imadom a nyelveket, az ELTEre keszulok, es diplomata szeretnek lenni, vagy legalabb is sokfele kulfoldi orszagban dolgozni, hogy meg sok nyelven megtanulhassak.
Orszagutis vagyok, jo regen kezdtem el, amikor az Ullrich megnyerte a Tourt 1997-ben. Egyszeruen belezugtam (marmint a pasiba...) azota sok orszagos ermet zsebeltem mar, a maszas a specialitasom, imaaaaaaadom a hegyeket!! nagy nagy nagy almom lenne, hogy palyazhassak, szamomra az a legszebb dolog! jarok ki folyamatosan a palyaversenyekre. Eddig egyszer probaltam ki, nyartol szeretnek gyakrabban palyazni.
Hollandiaban laktam fel evig, szoval belekostoltam a profi kerekparoseletbe is. Kis csapatban voltam, de sokmindent lattam, es megtanultam. azert az nagyon mas vilag................. faj is a szivesen rendesen, miota hazajottem!
szeretnem, ha irna nekem akarki orszagutis, mert eddig csak montisokkal talalkoztam itt a forumon...
puszi Boszi
ps. ja, es nem tudom feltenni a fotomat, hogy lassatok, hogy milyen vagyok....